-
دراوردن پوسته از فول بکاپ
سلام یک پوسته سفارشی سازی شده داشتم با تغییرات دلخواه برای یک سایت که قبلا داشتم و فول بکاپش تو سیستم دارم و یک و نیم گیگه ایا بدون دردسرهای اپلود اون و ری استور راهی هست بتونم قالب یا همون پوسته وردپرسم رو ازش در بیارم؟ معمولا تو کدوم پپوشه هست
دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن منت بر سر بنده نهاده و کمک کنن.با تشکر
جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...
-
-
June 1st, 2018 21:32
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : دراوردن پوسته از فول بکاپ
سلام
فول بکاپ رو می تونید روی سیستم خودتون اکسترکت کنید:
1- اگر سی پنل باشه: وارد فولدر homedir بشید و بعد public_html، بعد wp-content و نهایتا هم themes. فولدر پوسته رو می تونید بگیرید.
2- اگر دایرکت ادمین باشه: فولدر domains، نام دامنه مثلا site.ir، بعد public_html، بعد wp-content و نهایتا هم themes. فولدر پوسته رو می تونید بگیرید.
مسیرها رو حقیقتا از حفظ گفتم:دی چک کنید شاید نام رو اشتباه گفته باشم یا کم اصلا گفته باشم. پیشاپیش عذرخواهی می کنم.
بخش بالا در صورتی هست که قالب شما تنظیماتی نداشته باشه و همه ی سفارشی سازی ها از طریق فایل های خود قالب بوده باشه.
اما اگر مثلا تنظیمات داشته که از داخل خود وردپرس هم چیزی رو تنظیم کرده باشید، اون وقت دیگه بکاپ رو باید روی سایت بالا بیارید. قشنگ یعنی وردپرس رو بالا بیارید با همون بکاپ قبلی. بعد برید ببینید کجای تنظیمات قالب رو تنظیم کردید.
موید باشید
-