-
June 11th, 2018, 09:23
پیشنهاد سایت در موتور جستجو !
سلام ،دوستان زمانی که دارم جستجو می کنم برای موضوع خودم سایت های رقیب نشان میده(پیشنهاد میده) اما سایت من نه ،چه طوری میشه کاری کرد برای منم پیشنهاد بده؟
مثلا
خرید تی وی از ....
برای دیجی کالا را نشان میده اما برای من را نه ...
** این مثال بود ! **
----
همین طور زمانی که یک سری سایت ها مثل دیجی کالا ،پارس انلاین و.. را جستجو می کنیم در کنار جستجو ها یک ستون اضافه میشه که اطلاعاتی مثل ادرس ،شماره تماس،لوگو و... درج شده
چه طوری برای سایت خودمم همچین چیزیو ثبت کنم؟!
-
تعداد تشکر ها از AHF-victory به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2018 09:23
# ADS
-
June 11th, 2018, 16:01
عضو جدید
پاسخ : پیشنهاد سایت در موتور جستجو !
سلام، زمانی این اتفاق میوفته که سایت شما با کلمه برند مورد نظرتون خیلی زیاد توسط افراد داخل گوگل جستجو بشه، مثلا در طول روز ۱۰۰۰۰ نفر عبارت خرید موبایل دیجی کالا یا حتی خود اسم سایت رو جستجو کنند، بنده یکی از کارهایی که واسه بعضی از شرکتها انجام میدم همین هستش که بهش میگن برند سازی در گوگل. اما هزینه زیادی داره چون باید روزانه نزدیک به ۱۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰ بار اسم سایت شما جستجو بشه که این کار هم خیلی راحت هستش اما هزینه زیادی داره و افراد عادی واسشون با صرفه نیست و فقط شرکتهای معتبر این کار رو میکنن. مثلا شما داخل گوگل بزنید تشک خواب واستون در پشت اون کلمه رویال رو هم میاره که ایشون مشتری ما در برند سازی و سئو و بازدید بودن و بعد از ثبت برند در گوگل کار را رها کردند.
ویرایش توسط AlienX : June 11th, 2018 در ساعت 16:14
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien
-
تعداد تشکر ها از AlienX به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2018, 16:23
عضو انجمن
دوست عزیزمون صحیح میگن برند سازی کنید بهتر به نتیجه میرسین در کنار اون باید از کلمات کلیدی هم استفاده کنید .
-
تعداد تشکر ها از my-host.site به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2018, 21:53
عضو جدید
این موضوع برمیگرده به سئو وب سایت البته سایت های مثل دی جی کالا و ... در قسمت بیزینس گوگل اکانت خریداری کردن و اطلاعاتشون ثبت کردن اما این کار نیاز به ویفرای گوگل میباشد باید مدارک خارج از کشور ارئه بدین و اگه بخوایین به صورت زیر موضوع هم در جستجو قرار بگیرین باید xml وب سایت بهینه کنید و به گوگل ارسال کنید .
-