alias domain : چیه؟
add-on domain چه فرقی با این داره ؟
alias domain : چیه؟
add-on domain چه فرقی با این داره ؟
ویرایش توسط maroofi : January 8th, 2011 در ساعت 08:17
alias همان پارک دامنه است. دامنه اضافی برای یک دامنه ای که اکنون فعال است.اما addon domain دامنه ای مستقل از دامنه اصلی است که روی سایتی دیگر بر روی همان هاست فعال شده .
سلام
خوب اگر در لیست مشخصات ننوشته باشه یعنی اینکه جدا باید پول بدیم درسته ؟
اگر نوشته باشه Hosted domains : unlimited معنای همون add one رو میده ؟
ویرایش توسط maroofi : January 8th, 2011 در ساعت 08:16
hosted domain ترکیبی از addon و parked هست.بنابراین در صورتی که با چنین عبارتی مواجه شدید یعنی به تعداد نامحدود متوانید سایت روی این هاست مدیریت کنید و به تعاد نامحدود دامنه میتوانید یک سایت را مدیریت کنید
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
جناب امید آقای روز وب . معلوم میشه بجز اینکه ایمیل های مخرب ارسال میکنین و برای هاستینگها سابقه تراشی دروغین میکنین ، اطلاعات غلط هم به خورد ملت میدین. hosted domain به خودی خود معنای تعداد نامحدود نمیده . جلویش مینویسند که تا چه تا مجاز است. یکی، دو تا، صد تا یا بینهایت
ویرایش توسط khudeman : February 13th, 2011 در ساعت 21:58
دوست عزیز من اولا تشکر میکنم که مدام از این برداشت غلطتان دفاع میکنید.باز هم میگویم که هیچگونه سابقه تراشی نکرده ام.عرض کردم من خودمهم با ایرانت کار میکنم.نمیدانم با اون هاستینگ چه ارتباطی دارید اما هیچ سابقه تراشی از جانب ما نبود و ما به عنوان یک کاربر این هاستینگ هم اعتراضی نکردیم.بازهم نظرشما محترم استhosted domain ترکیبی از addon و parked هست.بنابراین در صورتی که با چنین عبارتی مواجه شدید یعنی به تعداد نامحدود متوانید سایت روی این هاست مدیریت کنید و به تعاد نامحدود دامنه میتوانید یک سایت را مدیریت کنید
منظور من از چنین عبارتی همون
بود.کاش یکبار دیگه میخوندیدش و این نظر رو سریع ارسال نمیکردید.اگر نوشته باشه Hosted domains : unlimited معنای همون add one رو میده ؟
در ضمن شما چرا با ما لج افتادی؟![]()
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)