صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: سئو در وردپرس

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

پیش فرض سئو در وردپرس

با سلام

یک سئوال داشتم که اگر دوستان راهنمایی کنند صرفه زمانی میشه برای ما و تشکر میکنم از دوستانی که این تجربه را در اختیار بنده قرار دادند

بنظر شما از فروشگاه ساز وردپرس استفاده کنیم یا اپن کارت ؟

هدف : معرفی و پیش فروش محصولاتی که در انیار وجود ندارد و سپس اخذ سفارش و ارسال ان به مشتری ( سئو بهتر برای موتور های جستجو )

کدامشون راحتر میشه برای سئو کار کرد و سریعتر ایندیکس کرد

2. تعداد تشکر ها از mibfa به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن my-host.site آواتار ها
    ایران ، آذربایجانشرقی ، تبریز ، نصف راه ، پشت آتشنشانی
    تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    121
    تشکر شده در
    100 پست

پیش فرض پاسخ : سئو در وردپرس

سلام

در حال حاضر وردپرس از بقیه در سئو پیشی گرفته . من وردپرس رو براتون پیشنهاد میدم

5. تعداد تشکر ها ازmy-host.site به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    382
    تشکر شده در
    251 پست

وردپرس بهتره

7. تعداد تشکر ها ازgdfire به دلیل پست مفید

عضو انجمن Networks آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    45
    تشکر شده در
    36 پست

سلام.
    وردپرس به خاطر پشتیبانی خوبی که در کشورمون داره منظوم اینکه متخصص وردپرس خوب زیاد داریم به نظر من بهتر هست و هزینه خدماتی که بهتون ارائه میدن هم کمتر هست.بین این دو سیستمی که گفتید وردپرس بهتر هست.

اگر میخاید حرفه ای تر کار کنید میتونید از پرستاشاپ استفاده کنید.پرستاشاپ هم متخصص خوب داره و انجمن پشتیبانی و .... هم اینکه یک فروشگاه ساز هست ولی وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا هست که افزونه فروشگاه ساز میشه روش نصب کرد.

موفق باشید.

9. تعداد تشکر ها ازNetworks به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Networks نمایش پست ها
    سلام.
    وردپرس به خاطر پشتیبانی خوبی که در کشورمون داره منظوم اینکه متخصص وردپرس خوب زیاد داریم به نظر من بهتر هست و هزینه خدماتی که بهتون ارائه میدن هم کمتر هست.بین این دو سیستمی که گفتید وردپرس بهتر هست.

اگر میخاید حرفه ای تر کار کنید میتونید از پرستاشاپ استفاده کنید.پرستاشاپ هم متخصص خوب داره و انجمن پشتیبانی و .... هم اینکه یک فروشگاه ساز هست ولی وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا هست که افزونه فروشگاه ساز میشه روش نصب کرد.

موفق باشید.
    سلام . تشکر

ایا پرستا مانند وردپرس یئو خوبی داره . الان وردپرس را تست کردم خیلی سریع تو گوگا ایندیکس میشه ولی پرستا کار نکردم . نظر شما چیه اگر با این فروشگاه ساز کار کردید

11. تعداد تشکر ها از mibfa به دلیل پست مفید

عضو انجمن saeed.mihan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    37
    تشکر تشکر شده 
    191
    تشکر شده در
    129 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mibfa نمایش پست ها
    با سلام

یک سئوال داشتم که اگر دوستان راهنمایی کنند صرفه زمانی میشه برای ما و تشکر میکنم از دوستانی که این تجربه را در اختیار بنده قرار دادند

بنظر شما از فروشگاه ساز وردپرس استفاده کنیم یا اپن کارت ؟

هدف : معرفی و پیش فروش محصولاتی که در انیار وجود ندارد و سپس اخذ سفارش و ارسال ان به مشتری ( سئو بهتر برای موتور های جستجو )

کدامشون راحتر میشه برای سئو کار کرد و سریعتر ایندیکس کرد

وقت بخیر
    هر دو برای فروش دیجیتالی استفاده می شود و هر دو نیز ساختار مناسبی برای سئو دارد.
    اما شما باید در نظر بگیرید که فروشگاه شما به چه مقدار رشد خواهد کرد و بزرگ خواهد بود
    چراکه وردپرس فقط یک افزونه دارد برای فروشگاه مثل edd یا ووکامرس، اما اپن کارت یک cms کاملا فروشگاهی می باشد و طبعا قوی تر است.
    لذا پیشنهاد می گردد ابتدا بحث آینده نگری را حتما در نظر بگیرید و این را بدانید که سئو صرفا به cms بر نمی گردد.
    با آرزوی موفقیت
    مشاهده آموزش های صفر تا صد سئو، دیجیتال مارکتینگ، شبکه: میهن لرن

13. تعداد تشکر ها ازsaeed.mihan به دلیل پست مفید

عضو جدید bestirani2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    119
    تشکر شده در
    103 پست

سلام
    بنده اوپن کارت را پیشنهاد میکنم بین این دو تا
    ولی بین اوپن سورس ها مجنتو را پیشنهاد میکنم.

15. تعداد تشکر ها ازbestirani2 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.mihan نمایش پست ها
    با سلام
    وقت بخیر
    هر دو برای فروش دیجیتالی استفاده می شود و هر دو نیز ساختار مناسبی برای سئو دارد.
    اما شما باید در نظر بگیرید که فروشگاه شما به چه مقدار رشد خواهد کرد و بزرگ خواهد بود
    چراکه وردپرس فقط یک افزونه دارد برای فروشگاه مثل edd یا ووکامرس، اما اپن کارت یک cms کاملا فروشگاهی می باشد و طبعا قوی تر است.
    لذا پیشنهاد می گردد ابتدا بحث آینده نگری را حتما در نظر بگیرید و این را بدانید که سئو صرفا به cms بر نمی گردد.
    با آرزوی موفقیت
    با سلام

تشکر بابت راهنمایی

یک نکته است که ممنون میشوم نظرتان را بدانم

فروشگاه بزرگخواهد شد ولی در مدیریت ان هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد یعنی کاربردی نیست برای ما جز معرفی کالا و نیازی به امار ها و روش های پرداخت و .. نیست

فروشگاه اصلا کالا در انبار ندارد و قرار است فقط سفارش گیری داشته باشد که در مرحله اخر کاربر برای سفارش و مدیریت سفارشات به نرم افزار مخصوص شرکت هدایت میشود و حالا این فروشگاه ساز هرچی که باشه فقط برای معرفی کالا صورت میگریه لذا این اهمیت داره که تو کدام زودتر در گوگل لیندیکس میشه و تو جستجو ها بهتر نمایش داده میشود

17. تعداد تشکر ها از mibfa به دلیل پست مفید

عضو انجمن Networks آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    45
    تشکر شده در
    36 پست

سلام . تشکر

ایا پرستا مانند وردپرس یئو خوبی داره . الان وردپرس را تست کردم خیلی سریع تو گوگا ایندیکس میشه ولی پرستا کار نکردم . نظر شما چیه اگر با این فروشگاه ساز کار کردید
    سلام مجدد دوتاشون خوب هستند همونطور که قبلا گفتم وردپرس یک افزونه فروشگاه ساز روش نصب میشه و اصلیت کارش چیز دیگه ای هست ولی پرستاشاپ یک سیستم فروشگاهی هست که از بیس برای یک فروشگاه نوشته شده.
    اگه میخاید محصولاتتون در حد معرفی و این باشه که فقط برای کلاس کاریتون فروشگاه داشته باشید وردپرس خوبه چون هزینه هاش کمتر میشه.اگر میخاید واقعا روی فروش اینترنتی تمرکز کنید و حرفه ای تر کار کنید بهتره از پرستاشاپ استفاده کنید چون سیستم قوی تری در امر فروش اینترنتی هست.بنده خودم تجربه استفاده از پرستاشاپ رو داشتم خیلی خوب هست.

موفق باشید.

19. تعداد تشکر ها ازNetworks به دلیل پست مفید

عضو انجمن saeed.mihan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    37
    تشکر تشکر شده 
    191
    تشکر شده در
    129 پست

با سلام

تشکر بابت راهنمایی

یک نکته است که ممنون میشوم نظرتان را بدانم

فروشگاه بزرگخواهد شد ولی در مدیریت ان هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد یعنی کاربردی نیست برای ما جز معرفی کالا و نیازی به امار ها و روش های پرداخت و .. نیست

فروشگاه اصلا کالا در انبار ندارد و قرار است فقط سفارش گیری داشته باشد که در مرحله اخر کاربر برای سفارش و مدیریت سفارشات به نرم افزار مخصوص شرکت هدایت میشود و حالا این فروشگاه ساز هرچی که باشه فقط برای معرفی کالا صورت میگریه لذا این اهمیت داره که تو کدام زودتر در گوگل لیندیکس میشه و تو جستجو ها بهتر نمایش داده میشود
    از نظر سئو نمی توان تفاوت چندانی گذاشت چرا که همگی به اندازه کافی خوب هستند، هر چند که در ساختار عالی وردپرس برای سئو هیچ شکی نیست.
    اما وقتی که به دنبال مدیریت چندان حرفه ای نیستید، پیشنهاد می کنم اندکی سلیقه ای رفتار کنید ببینید کار کردن با کدام فروشگاه ساز برایتان راحتتر است، هزینه طراحی قالب و افزودن امکانات احتمالی در آینده برای کدام سیستم مقرون به صرفه تر است.
    آیا قصد تولید محتوای تخصصی نیز در کنار فروش محصولات دارید یا خیر.. که قطعا وقتی بحث تولید محتوا به میان می آید، وردپرس گزینه مناسب تری در بین گزینه های موجود دیده می شود.
    به هر حال پیشنهاد میکنم با پاسخ به سوالاتی از این قبیل، انتخاب خود را دقیق تر و هدفمند تر نمایید.
    با ارزوی بهترین ها
    مشاهده آموزش های صفر تا صد سئو، دیجیتال مارکتینگ، شبکه: میهن لرن

21. تعداد تشکر ها ازsaeed.mihan به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع