-
April 29th, 2018, 00:05
عضو انجمن
پیام از طرف کمیته فیل.ترینگ (درخواست راهنمایی)
با سلام
از طرف کمیته فیل.ترینگ از من خواسته شده یه مطلب رو در سایتم حذف کنم
من مطلب رو از دسترس کاربر ها خارج کردم. به نظر شما این کار کافیه یا باید کامل اون رو حذف کنم؟
yon.ir/FjZc3
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : April 29th, 2018 در ساعت 00:06
-
-
April 29th, 2018 00:05
# ADS
-
April 29th, 2018, 00:12
پاسخ : پیام از طرف کمیته فیل.ترینگ (درخواست راهنمایی)
سلام
1 - ثبت سایت در ساماندهی اشتباه است . اشتباهی که ممکن است بعدها خیلی پشیمان بشید حتی برای سایت های مجاز ! من جای شما باشم سایتم رو نابود میکنم و یک سایت جدید با همه چیز جدید میزنم صرفا به خاطر ثبت در ساماندهی
2 - آدرس اینترنتی مطلب نباید در دسترس باشه . پست رو میتونید در وردپرس خصوصی کنید یا به کل حذفش کنید !
3 - اگر تصمیم به ف***ر سایت داشته باشن ، این که شما پاک میکنید یا نه تاثیر نداره و کار خودشون رو میکنن .
موفق باشید .
-
تعداد تشکر ها از Mr-Pro به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2018, 00:14
عضو انجمن
2 - آدرس اینترنتی مطلب نباید در دسترس باشه . پست رو میتونید در وردپرس خصوصی کنید یا به کل حذفش کنید !
الان پست از دسترس خارج کردم. اما اون رو کامل حذف نکردم تا به سئو سایت لطمه وارد نشه
این کار مشکل داره؟
-
-
April 29th, 2018, 00:22
طبق تجربه آدرس پست نباید در دسترس باشه . این موارد دستی چک نمیشه فکر کنم . اگر ربات باشه تا ارور 404 نگیره احتمالا متوجه حذف محتوا نباشه . باهاشون میخواید تماس بگیرید و مورد رو مطرح کنید . به نظر بنده کافی نیست کاری که الان انجام دادید .
-
-
April 29th, 2018, 00:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr-Pro
طبق تجربه آدرس پست نباید در دسترس باشه . این موارد دستی چک نمیشه فکر کنم . اگر ربات باشه تا ارور 404 نگیره احتمالا متوجه حذف محتوا نباشه . باهاشون میخواید تماس بگیرید و مورد رو مطرح کنید . به نظر بنده کافی نیست کاری که الان انجام دادید .
چطوری باهاشون تماس بگیرم؟
-
-
April 29th, 2018, 00:31
خیلی وقت هست بنده با این سایت کاری نداشتم اما مگه بخش ارتباطی ندارن مثل ایمیل یا شماره تلفن ؟ داخل سایت ساماندهی یادمه میشد پیام ارسال کرد . چیزی شبیه تیکت داشت .
-
-
April 29th, 2018, 00:36
عضو انجمن
متاسفانه تیکت ها رو چند روز طول میکشه جواب بدن و تاثیری نداره
شماره ها هم نمیدونم پاسخ میدن یا نه... اگه هم پاسخ بدن میترسم با برخورد بد برام مشکل هم ایجاد کنند
از طرفی هم مطلب رو پاک کردم و میترسم به دلیل ریدایرکت نشدن بر روی 404 سایت رو ***** کنند و واسه رفع ***** جریمه بگیرند یا دادگاهی کنند یا...
-
-
April 29th, 2018, 00:47
میشه از ثبت خارج کرد؟منم خیلی پشیمون شدم که ثبت کردم
-
تعداد تشکر ها از AHF-victory به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2018, 00:54

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
متاسفانه تیکت ها رو چند روز طول میکشه جواب بدن و تاثیری نداره
شماره ها هم نمیدونم پاسخ میدن یا نه... اگه هم پاسخ بدن میترسم با برخورد بد برام مشکل هم ایجاد کنند
از طرفی هم مطلب رو پاک کردم و میترسم به دلیل ریدایرکت نشدن بر روی 404 سایت رو ***** کنند و واسه رفع ***** جریمه بگیرند یا دادگاهی کنند یا...
خیر مطمئن باشید نهایت جریمه برای شما ***** شدن احتمالی سایتتون خواهد بود . دادگاهی ؟؟؟؟ نه در این حد دیگه .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
AHF-victory
میشه از ثبت خارج کرد؟منم خیلی پشیمون شدم که ثبت کردم
متاسفانه امکان حذفش نیست عزیز . حتی اگر سایت بزنه با موفقیت انجام شد هم باز نگه میدارن همه موارد رو پشت صحنه ! تنها راهش ایجاد سایت جدید بدون استفاده از مشخصات قبلی هست .
-
-
April 29th, 2018, 02:16
عضو انجمن
محتوا رو صرفا از دسترس خارج کنید. حذف نکنید!
مجازات بازی بتلفیلد 3 رو که شنیدید؟ همه سایت ها لینک دانلود رو از سایت برداشتن، اما فیزیکی حذف نکردن از سرور!
همین کار رو کنید.
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید