-
April 10th, 2018, 14:53
مشکل در عدم کار کردن کد htaccess در nginx
سلام دوستان
من یه vps دارم با این مشخصات : centos6 -directadmin custom build2 و nginx/1.13.10
من چند دامنه در دایرکت ادمین هاست کردم ، و مشکلی که دارم اینه که در یکی از هاستها در مسیر
public_html>admin
یه فایل .htaccess دارم که کد اون رو به nginx تبدیل کردم و میرم در دایرکت ادمین در بخش Custom HTTPD Configurations
و در فایل nginx.conf مربوط به دامینم اونرو add میکنم و nginx رو ریستارت میکنم ولی هیچ نتیجه ای نمیده و ارور 404 - not found رو میده .
جهت اطلاع کد htaccess به اینضورت هست که من میخوام example.com/admin به example.com/admin/index.php ریدایرکت بشه (یعنی در همون مسیر و در همون فولدر به فایل index.php بره)
ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنن
-
-
April 10th, 2018 14:53
# ADS
-
پاسخ : مشکل در عدم کار کردن کد htaccess در nginx
منم همین مشکل رو داشتم تو قسمت nginx.conf اصلی سرور ،
این کد رو گذاشتم مشکل حل شد.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dreamyeye
منم همین مشکل رو داشتم تو قسمت
nginx.conf اصلی سرور ،
این کد رو گذاشتم مشکل حل شد.
دقت کنید که این موارد بعد از نصب مجدد webserver حذف می شود و بهتر است فایل کانفیگ انرا در مسیر custom در custombuild هم کپی کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
NaSRI
دقت کنید که این موارد بعد از نصب مجدد webserver حذف می شود و بهتر است فایل کانفیگ انرا در مسیر custom در custombuild هم کپی کنید.
خوب وب سرو که نصب هست و طبیعی هست نصب مجدد یا rebuild میتونه ا کا کانفیک رو بهم بزنه ! ممنون از تجربه مفیدتون .اره با شما موافقم/.
ولی دقیقا تو چی باید کپی بشه . option ?!
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dreamyeye
خوب وب سرو که نصب هست و طبیعی هست نصب مجدد یا rebuild میتونه ا کا کانفیک رو بهم بزنه ! ممنون از تجربه مفیدتون .اره با شما موافقم/.
سلام
کد:
# not maintained by DirectAdmin. Empty by default.
/etc/nginx/nginx-includes.conf
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dreamyeye
اگر مثلا httpd.conf رو تغییر میدید ، همین فایل رو در مسیر زیر قرار بدید
/usr/local/directadmin/custombuild/custom/ap2
و اگر nginx رو تغییر میدید فایل کانفگیش رو در مسیر
usr/local/directadmin/custombuild/custom/nginx قرار بدید، البته اینو مسیر دقیقش رو باید برید داخل پوشش پیدا کنید
این کار باعث میشه فایل شما بعد از نصب مجدد وب سرور بروی فایل اصلی overwrite بشه
-