-
April 22nd, 2018, 00:00
درخواست راهنمایی برای تهیه اسکناس دلار
سلام عزیزان وقتتون بخیر . سفری در پیش دارم که متاسفانه مقدار ارز تخصیصی بانک مرکزی ( 500 یورو برای کشوری که قصد سفر دارم ) اصلا جواب گو نیست . نیاز به حداقل 700 - 800 دلار دیگه دارم . متاسفانه هر صرافی که تماس میگیرم کسی دلار نمیفروشه . درخواست راهنمایی دارم که از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش به چه صورت هست .
نکته مهم : لطفا از به حاشیه کشیدن تاپیک خود داری کنید .
ممنونم .
-
-
April 22nd, 2018 00:00
# ADS
-
April 22nd, 2018, 00:46
عضو دائم
پاسخ : درخواست راهنمایی برای تهیه اسکناس دلار

نوشته اصلی توسط
Mr-Pro
سلام عزیزان وقتتون بخیر . سفری در پیش دارم که متاسفانه مقدار ارز تخصیصی بانک مرکزی ( 500 یورو برای کشوری که قصد سفر دارم ) اصلا جواب گو نیست . نیاز به حداقل 700 - 800 دلار دیگه دارم . متاسفانه هر صرافی که تماس میگیرم کسی دلار نمیفروشه . درخواست راهنمایی دارم که از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش به چه صورت هست .
نکته مهم : لطفا از به حاشیه کشیدن تاپیک خود داری کنید .
ممنونم .
حالا باید حتما اسکناس با خودت ببری؟ ویزا کارت یا امثال ان کارت رو راه نمیندازه؟
-
-
April 22nd, 2018, 01:25
ممنون میشم راهنمایی کنید در این مورد هم عزیز . بنده خودم یک ویزا کارت از کشور آذربایجان دارم . تماس گرفتم صرافی گفتم 1000 دلار میخوام برگشته میگه حواله سوییفت میزنیم کارمزد 700 دلار . خوب این صرف نمیکنه که . اگه راهی دارید که صرف کنه بگید و بنده رو راهنمایی کنید .
-
-
April 22nd, 2018, 21:36
عضو انجمن
سلام
گرامی من خودم همین مسئله دارم که اگر بعدا بخوایم یه مسافرت بریم حالا خریدنش که کار سختی نیست اینجا الان صرافی هایی هستن که کار میکنن ولی فقط به آشنا ها میدن به مراجعه کننده نمیفروشن.
زمانی که با دلار زیاد بخوایم بریم بیرون گیر بدند ارز قاچاق میکنید و .... خودش یه مسئله هست که باید مواظب باشیم و بپرسیم.
بازار آزاد قاعدتا هست دلال ها کلا جمع نشدند شدن؟ روز 4 شنبه 5500 بود فروش.
اگر کشور های اطراف بخواین برید صرافی ایرانی زیاد هست داخل همه کشور های اطراف اونجا به حساب ایرانشون میزنید همونجا ارز تحویل میگیرید یه 30-50 تومان هر ارزی گرونتر هست ولی راحتر هست و بدون مشکل .
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
-
April 22nd, 2018, 21:47
عضو انجمن
دبی بخواهید میتونم ارائه بدم بهتون تحویل همونجا
-