-
April 3rd, 2018, 11:13
کدام شرکت دیتاسنتر اختصاص دارد؟
با سلام
خواستم اطلاع داشته باشم کدام شرکتها دیتا سنتر اختصاصی خود را دارند و به مشترکان شخصی سرویس vps ارایه میدهند؟
اونهایی که من اطلاع دارم: آسیاتک - پارس آنلاین -تبیان - افرانت.
بعضی از شرکتها هم از دیتاسنترهای دیگه استفاده میکنند مثل ایران سرور.
بعضی از شرکتها هم مثل شاتل به مشترکان سرور vps واگذار نمیکنند و تنها سرور اختصاصی ارایه میکنند.
-
-
April 3rd, 2018 11:13
# ADS
-
April 3rd, 2018, 11:39
عضو انجمن
پاسخ : کدام شرکت دیتاسنتر اختصاص دارد؟

نوشته اصلی توسط
reza.mnp
با سلام
خواستم اطلاع داشته باشم کدام شرکتها دیتا سنتر اختصاصی خود را دارند و به مشترکان شخصی سرویس vps ارایه میدهند؟
اونهایی که من اطلاع دارم: آسیاتک - پارس آنلاین -تبیان - افرانت.
بعضی از شرکتها هم از دیتاسنترهای دیگه استفاده میکنند مثل ایران سرور.
بعضی از شرکتها هم مثل شاتل به مشترکان سرور vps واگذار نمیکنند و تنها سرور اختصاصی ارایه میکنند.
دو شرکت هاست ایران (HostIran) و ایران هاست (Iran Host) هر دو دیتاسنتر اختصاصی خود را در تهران دارند و سرویس های VPS و DS می دهند در پلان های رنگارنگ خودشون ولی قیمت های بالایی دارند. شاید به خاطر همین هزینه ی دیتاسنتر زیاد باشد یا موارد دیگر...
-
-
April 3rd, 2018, 11:53

نوشته اصلی توسط
ashkan.solutions
دو شرکت هاست ایران (HostIran) و ایران هاست (Iran Host) هر دو دیتاسنتر اختصاصی خود را در تهران دارند و سرویس های VPS و DS می دهند در پلان های رنگارنگ خودشون ولی قیمت های بالایی دارند. شاید به خاطر همین هزینه ی دیتاسنتر زیاد باشد یا موارد دیگر...
ممنون از حواب شما
-
-
April 9th, 2018, 15:23
عضو انجمن
سلام دوست عزیز دیتاسنتر های دیگری همچون صفر و یک و یا میهن وب هاست و ****** و روند تازه هم سرور مجازی و اختصاصی ارایه میکنن و دار ای دیتاسنتر و اتاق سرور مخصوص خود هستن
موفق باشید
-
-
April 9th, 2018, 19:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Motahari.web
سلام دوست عزیز دیتاسنتر های دیگری همچون صفر و یک و یا میهن وب هاست و ****** و روند تازه هم سرور مجازی و اختصاصی ارایه میکنن و دار ای دیتاسنتر و اتاق سرور مخصوص خود هستن
موفق باشید
یکی از دیتاسنتر هایی که نام برده بودین سانسور شده است. دقیقا کدام دیتاسنتر اینقدر حساس بوده که نامش سانسور شده است؟
-
-
April 9th, 2018, 23:28
عضو انجمن
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
-
-
April 10th, 2018, 00:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ashkan.solutions
یکی از دیتاسنتر هایی که نام برده بودین سانسور شده است. دقیقا کدام دیتاسنتر اینقدر حساس بوده که نامش سانسور شده است؟

تازه یوزرش هم دیلت شده از بیخ
نمیدونم چرا بن نکردن!
اینروزها چقدر قیمت شیر و لبنیات گران شده، بهراستی کدام گاو مقصر است؟
-
-
April 29th, 2018, 10:29
عضو انجمن
-