-
March 10th, 2018, 14:06
سرورپارس بدون دلیل هاست را suspend کرده است
سلام دوستان
من از طریق cms سایتم به کاربرا ایمیل ارسال کردم (البته با زمانبندی) امروز دیدم برام پیاماومده سرویس شما بدیل ارسال اسپم مسدود شده است!
رفتم تیکت زدم که چرا بخاطر ارسال ایمیل بجای متوقف کردن ایمیل کل سایت رو مسدود کردید؟ یه متن تعهد دادن میگن اینو بخون دوباره واسه ما بفرست و بعدشم بعد ۱۲ ساعت دوباره پیام بفرست تا سایتو واست باز کنیم :| این چجور قانونیه؟
من چطور باید پیگیری کنم؟ من دارم بخاطر سرویس پول پرداخت میکنم و برای سایت تبلیغ میکنم الان کاربر بیاد ببینه سایت اینطوری شده که همه کارم هیچ میشه. البته این اولین باری نیست که سرورپارس از این نوع نارضایتی ها برام بوجود اورده و حتما از دوره بعد میرم از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم. لطفا یه شرکت درست و حسابی هم معرفی کنید.
آپدیت ۱
الان دیدم تو سی پنل هم نمیتونم برم حداقل فایلامو بردارم برم
پسورد رو عوض کردن انگار
ویرایش توسط reza.rm : March 10th, 2018 در ساعت 16:34
-
تعداد تشکر ها از reza.rm به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2018 14:06
# ADS
-
March 10th, 2018, 14:22
پاسخ : سرورپارس بدون دلیل هاست را suspend کرده است
ساعتی چند ایمیل ارسال میکردید واسه هر ساعت اصولا تا ۱۰۰ ایمیل میشه ارسال کرد
-
تعداد تشکر ها از hostorder به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2018, 14:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza.rm
سلام دوستان
من از طریق cms سایتم به کاربرا ایمیل ارسال کردم (البته با زمانبندی) امروز دیدم برام پیاماومده سرویس شما بدیل ارسال اسپم مسدود شده است!
رفتم تیکت زدم که چرا بخاطر ارسال ایمیل بجای متوقف کردن ایمیل کل سایت رو مسدود کردید؟ یه متن تعهد دادن میگن اینو بخون دوباره واسه ما بفرست و بعدشم بعد ۱۲ ساعت دوباره پیام بفرست تا سایتو واست باز کنیم :| این چجور قانونیه؟
من چطور باید پیگیری کنم؟ من دارم بخاطر سرویس پول پرداخت میکنم و برای سایت تبلیغ میکنم الان کاربر بیاد ببینه سایت اینطوری شده که همه کارم هیچ میشه. البته این اولین باری نیست که سرورپارس از این نوع نارضایتی ها برام بوجود اورده و حتما از دوره بعد میرم از یه سرگت دیگه سرویس میگیرم. لطفا یه شرکت درست و حسابی هم معرفی کنید
درود
محدودیت ارسال ایمیل در سرویس های اشتراکی منطقی می باشد و هر شرکت میزبانی وب قوانین خودش را دارد. شما میتوانید از میل سرور اختصاصی خودتان استفاده کنید یا راهکار های ارسال انبوه ایمیل (با کمی جستجو) میتوانید استفاده کنید.
اگر نیاز به سرویس میزبانی دارید در بخش درخواست ها تاپیک ارسال کنید تا آفر خدمت شما ارسال شود.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2018, 14:30
درود؛
اکثر ما میدونیم که بدون مطالعه متن موجود در یک برگه، نباید اون رو امضا کنیم!
اما؛
متاستفانه رایج هست که در دنیای مجازی، بدون مطالعه متن یا مقررات نوشته شده، سریعا گزینه موافقم رو تیک میزنیم!
استفاده اشتباه یا خلاف توافقی که داشتید، شما رو با این مشکل مواجه کرده و بس!

نوشته اصلی توسط
reza.rm
سلام دوستان
آیا زمانبندی و محدودیت در نظر گرفته شده از جانب شما، با توافق استفاده از سرویس یکسان بوده؟ مهم نیست که مثلا ایمیل هارو با فاصله 10دقیقه ارسال کرده باشید!!! وقتی در توافق سرویس امضا کرده باشید مثلا بیشتر از روزی 50ایمیل ارسال نخواهد شد، شما 51 ایمیل، با فاصله 30دقیقه هم که ارسال کنید، بازهم تخلف محسوب میشه و حقوق دیگران رو ضایع میکنید چرا که رفتار شما باعث بلاک شدن آی پی هاست اشتراکی و اسپم شناخته شدن کلیه ایمیل های ارسالی سایر سایت های موجود در هاست خواهد شد.

نوشته اصلی توسط
reza.rm
حتما از دوره بعد میرم از یه سرگت دیگه سرویس میگیرم.
مادامی که شما هنوز یاد نگرفتید چطور از سرویس اشتراکی، طبق توافق امضا شده استفاده کنید، تغییر سرویس دهنده کمکی به شما نخواهد کرد.
-
تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2018, 14:32
فکر میکنم همون حدود بوده ۹۰-۱۰۰
اصلا حرف شما درست باشه ایمیل زیاد فرستادم. چرا بجای ساسپند شدن سرویس ایمیل، گرفتن کل سایت رو ساسپند کردن؟ آیا این درسته؟ با این کارشون کلی ضرر بهمن زدن کاربر ببینه سایت ساسپند شده میره دیگه نمیاد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
درود؛
مادامی که شما هنوز یاد نگرفتید چطور از سرویس اشتراکی، طبق توافق امضا شده استفاده کنید، تغییر سرویس دهنده کمکی به شما نخواهد کرد.
دوست عزیز بصورت دستی که نفرستادم بدونم. بصورت خودکار فرستاده شده. آیا خود سیستم نباید اینارو handle کنه؟ که یکدفعه بدون اطلاع یا هشداری بگن سرویس شما معلق شد؟ این بیشتر شبیه جوکه
ویرایش توسط reza.rm : March 10th, 2018 در ساعت 14:34
-
-
March 10th, 2018, 14:52

نوشته اصلی توسط
reza.rm
فکر میکنم همون حدود بوده ۹۰-۱۰۰
اصلا حرف شما درست باشه ایمیل زیاد فرستادم. چرا بجای ساسپند شدن سرویس ایمیل، گرفتن کل سایت رو ساسپند کردن؟ آیا این درسته؟ با این کارشون کلی ضرر بهمن زدن کاربر ببینه سایت ساسپند شده میره دیگه نمیاد
چیزی به اسم ساسپند کردن سرویس ایمیل رایج نیست دوست گرامی، نوع برخورد انجام شده، نه تنها در سطح ایران، بلکه توافق و قانونی بین المللی است!
شما فقط خودتون رو در نظر نگیرید! رفتار مخاطره آمیز شما، میتونه منجر به مسدود شدن کل سرور اصلی و تمام سایت های دیگری بشه که اشتراکی با شما روی یک سرور هستند!

نوشته اصلی توسط
reza.rm
دوست عزیز بصورت دستی که نفرستادم بدونم. بصورت خودکار فرستاده شده. آیا خود سیستم نباید اینارو handle کنه؟ که یکدفعه بدون اطلاع یا هشداری بگن سرویس شما معلق شد؟ این بیشتر شبیه جوکه
خیر دوست گرانقدر! اصلا شبیه جوک نیست! سیستم وظیفه کنترل عملکرد شمارو نداره!!
درسته به صورت خودکار ایمیل ارسال کردید، ولی از تعداد آدرس ایمیل ها با خبر بودید! که میتونستید تعداد آدرس های ایمیل رو با تعداد مجاز ارسال در روز (در متن توافق) مقایسه کنید.
============
شما که تا این حد کارتون حساس هست که طی 24ساعت جوش خسارت و ضرر میزنید، در مورد محدودیت و ظرفیت های سرویس خودتون بیشتر حساسیت به خرج بدید، تا با مشکلات این چنین مواجه نشید
قوانین و محدودیت های سرویس تهیه شده رو مطالعه کنید، یا حتی قبل از اقدام، مستقیم از پشتیبانی سوال کنید!
-
-
March 10th, 2018, 15:32

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
چیزی به اسم ساسپند کردن سرویس ایمیل رایج نیست دوست گرامی، نوع برخورد انجام شده، نه تنها در سطح ایران، بلکه توافق و قانونی بین المللی است!
شما فقط خودتون رو در نظر نگیرید! رفتار مخاطره آمیز شما، میتونه منجر به مسدود شدن کل سرور اصلی و تمام سایت های دیگری بشه که اشتراکی با شما روی یک سرور هستند!
درسته به صورت خودکار ایمیل ارسال کردید، ولی از تعداد آدرس ایمیل ها با خبر بودید! که میتونستید تعداد آدرس های ایمیل رو با تعداد مجاز ارسال در روز (در متن توافق) مقایسه کنید.
============
شما که تا این حد کارتون حساس هست که طی 24ساعت جوش خسارت و ضرر میزنید، در مورد محدودیت و ظرفیت های سرویس خودتون بیشتر حساسیت به خرج بدید، تا با مشکلات این چنین مواجه نشید
قوانین و محدودیت های سرویس تهیه شده رو مطالعه کنید، یا حتی قبل از اقدام، مستقیم از پشتیبانی سوال کنید!
بی سوادی سرویس دهنده رو گردن بی تجربگی کلاینت نندازید ، سرویس دهنده وقتی نمیتونه یک اسکریپت ساده بنویسه که هر کلاینت در هر بازه زمانی بتونه بصورت محدود ایمیل ارسال کنه دیگه قصوری گردن کلاینت نیست
مشکل فقط فقر علم سرویس دهنده با اون قوانین من دراوردی غیر منطقیه ، فقط تو ایران میشه این قوانین رو نوشت
-
تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2018, 15:52

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
============
این قوانین رو از کجا میارید واسه خودتون؟
ببخشید ولی حرفای شما اصلا منطقی نیست. میشه یه لینک بدید که من بدونم کجا تو بین الملل دارن چنین برخوردی با مشتری میکنن؟ من با پشتیبانی bluehost.com صحبت کردم. گفتم اگر CMS من بخواد بیش از اون حد مجاز شما ایمیل ارسال کنه چی میشه؟ گفت ایمیل بازگشت داده میشه و خطا دریافت میکنید. گفتم هاستم یا سرویس ایمیلم مسدود نمیشه؟ گفت فقط درصورتی که مابد افزار در سایت شما شناسایی کنیم که ایمیل ارسال میکنه موقتا حساب رو غیر فعال میکنیم تا اینکه شما دوباره تماس بگیرید.
همینطور با ******، هاست نگار و ایران سرور و چندتای دیگه صحبت کردم یا گفتن سرویس ایمیل محدود میشه یا حتما قبلش به شما اطلاع رسانی میشه.

نوشته اصلی توسط
live
بی سوادی سرویس دهنده رو گردن بی تجربگی کلاینت نندازید ، سرویس دهنده وقتی نمیتونه یک اسکریپت ساده بنویسه که هر کلاینت در هر بازه زمانی بتونه بصورت محدود ایمیل ارسال کنه دیگه قصوری گردن کلاینت نیست
مشکل فقط فقر علم سرویس دهنده با اون قوانین من دراوردی غیر منطقیه ، فقط تو ایران میشه این قوانین رو نوشت
من هم برنامه نویس هستم و میدونیم که دلیل این کارا فقط میتونه بی فکری، بی سوادی و تنبلی سرویس دهنده باشه و هرگنه همونطور که شما گفتین شاید به علت زیاد شدن کاربرها CMS بخواد یه ایمیل از اون حد مجاز بیشتر بفرسته. ا.ن موقع اینا کل سایت رو میبندن بخاطر اسپم 
الان دیدم دسترسی سی پنل رو هم از من گرفتن پسورد رو عوض کردن :|
ویرایش توسط reza.rm : March 10th, 2018 در ساعت 16:32
-
تعداد تشکر ها از reza.rm به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2018, 16:36

نوشته اصلی توسط
reza.rm
سلام دوستان
من چطور باید پیگیری کنم؟ من دارم بخاطر سرویس پول پرداخت میکنم و برای سایت تبلیغ میکنم الان کاربر بیاد ببینه سایت اینطوری شده که همه کارم هیچ میشه. البته این اولین باری نیست که سرورپارس از این نوع نارضایتی ها برام بوجود اورده و حتما از دوره بعد میرم از یه سرگت دیگه سرویس میگیرم. لطفا یه شرکت درست و حسابی هم معرفی کنید
سلام و درود.
دوست عزیز,در اینکه این کارشون درست بوده یا نه,نمیتونم شخصا چیزی بگم.به اینش هم کاری ندارم.
چون من خودم سرور شخصی داشتم,تا حدودی میدونم بخاطر چی هستش و به این کار ندارم که کار ایشون یا دوستان دیگه درسته یا اشتباهه.فقط محدودیت هارو میگم.
اما یک محدودیت هایی همه ماها داریم.چه کسانی مثل من و شما که کلاینت هستیم و چه کسانی که سرویس دهنده هستند.وقتی ما از سرورهایی خرید میکنیم که قیمت ارزون داشته باشه و محدودیت هایی اونا تو قوانینشون دارن,بعد این سرویس رو میایم بین چندین نفر پخش میکنیم,بعد یکی بیاد مثل من یا شما یا هر کس دیگه,یک استفاده ی زیادی ازش بکنه,کل سرویس رو به خاطر اسپم میبندن.این رو بعضی دیتاسنترها و یا اکثریت هستش.فقط یک دیتاسنترهای خاصی برای انجام این کار هستش.
دلیل یکی از این مشکلات,همین هستش که سرویس دهنده ها هم خودشون محدود هستن.الان دقیقا ما سرویس دهنده هاست با ایمیل جداگانه داریم.
از طرف دیگه شما که خودتون برنامه نویسین,میدونید که با یک اسکریپت ساده میشه از ده تا سایت با یک دسترسی ساده,اگه هرکدوم در روز 100 تا ایمیل بفرستید,میشه 1000 تا ایمیل در روز.اینم خودش یک کسب درامد برای دوستان دیگه هستش که فقط از یک سایت بدبخت دیگه استفاده میکنند.(اینو چون خودم دیدم و میبینم دارم میگم و استفاده های دیگه که فقط ایمیلشو گفتم)
یک دلیل دیگه هم اینه که ما فقط میریم یک سرور ارزون یا حتی گرون میگیریم.میایم روش دایرکت ادمین یا سی پنل نصب میکنیم یا میدیم نصب کنند همراه با وب سرور.بعد توکل به خدا.میدیم میره به هاستینگ و کلاینت ها.
وقتی آمار میگیریم میبینیم اوهه.یک سایت فقط 50 تا ایمیل زده.پس این داره یک کارهایی میکنه.زود میبندیمش.نه اخطاری نه هیچی(البته بازم به قوانین و سیاست های یک سرویس دهنده مربوطه)
اگه اخطار داده شه و یک صحبتی بیت خریدار و فروشنده باشه,این مشکل هم حل میشه.حالا به هرصورت و توافقی.اما حقیقا کمتر جایی دیدم که بین دو طرف صادقانه صحبت بشه.
بازم میگم,من این چیزایی که گفتم بخاطر اینکه خودم یک سرور شخصی برای سایت خودم داشتم,این محدودیت هارو داشتم که گفتم بگم.وگرنه نمیتونم بگم مقصر خریدار محترمه یا فروشنده محترم.در کل این چیزا واقعا هنوز تو هاستینگ ها و سرورهای ما هستش.
هنوز خوبه واسه 100 تا بوده.اونم خودتون استفاده کردین.اگه یکی دیگه استفاده کرده باشه و اونم در روز ده هراز تا بزنه و به کل دیتاسنتر فاتحه بخونه دیگه بد از بدتر.
باهاشون صحبت کنید بگید که آقا ما در روز مثلا 200 تا ایمیل میخوایم بزنیم.میتونیم یا اینکه بریم جای دیگه.صحبت کنید خیلی بهتره.حد پرش میگه نه.شما هم تکلیف خودتون رو میدونید.
-
تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2018, 17:36
@IrIsT
ممنون که توجه کردید. اما فکر میکنم جواب اینو دادم قبلا. بله کاملا درسته و حق با شما. محدودیت اگر نباشه که سرور منفجر میشه. منم میگم باید محدودیت و کنترل از سمت سرویس دهنده باشه. اگر فلان یوزر از یه تعداد در روز بیشتر ایمیل فرستاده دیگه نفرست. خطا نشون بده. ایمیلو مسدود کن و مبه مدیرش خبر بده. سخته؟ چرا اومدن سایت من رو بستن؟ آبروم پیش کاربرا رفت دیگه؟ درست نمیگم؟ چرا باید چنین چیزی باشه. عملکرد اون هاستینگ ها رو تو پست بالا گذاشتم هیچکدوم اینکارو نمیکنن.
-