-
February 22nd, 2018, 12:08
سوء استفاده سایت های ایرانی از web mining
سلام دوستان، من به تازگی با مفهمو web mining آشنا شدم( اگر شده باشم!) و از اون موقع هر سایت ایرانی که باز می کنم مصرف سی پی یو رو چک میکنم. چند وقت پیش سایت آکا ایران وقتی باز می شد مصرف سی پی یو رو به صد می رسوند و عملا سیستم هنگ می کرد. میخواستم بدونم این همون وب ماینینگه؟ یعنی از اسکریپت برای استفاده از سیستم ما استفاده می کنند؟ اگه آره، سایت دیگه ای هم میشناسین که این کارو انجام بده یا داده باشه؟ جایی هست که بشه آمار اینارو در آورد؟ چون میخوام بذارمشون تو لیست بلاکی ها، کسایی که برای بازدیدکننده هاشون ارزشی قائل نیستن باید تحریم بشن.
-
-
February 22nd, 2018 12:08
# ADS
-
February 22nd, 2018, 14:03
عضو جدید
پاسخ : سوء استفاده سایت های ایرانی از web mining

نوشته اصلی توسط
rezadehghan
سلام دوستان، من به تازگی با مفهمو web mining آشنا شدم( اگر شده باشم!) و از اون موقع هر سایت ایرانی که باز می کنم مصرف سی پی یو رو چک میکنم. چند وقت پیش سایت آکا ایران وقتی باز می شد مصرف سی پی یو رو به صد می رسوند و عملا سیستم هنگ می کرد. میخواستم بدونم این همون وب ماینینگه؟ یعنی از اسکریپت برای استفاده از سیستم ما استفاده می کنند؟ اگه آره، سایت دیگه ای هم میشناسین که این کارو انجام بده یا داده باشه؟ جایی هست که بشه آمار اینارو در آورد؟ چون میخوام بذارمشون تو لیست بلاکی ها، کسایی که برای بازدیدکننده هاشون ارزشی قائل نیستن باید تحریم بشن.
زیاد کار غیر اخلاقی هم انجام نمیدند
با توجه به بازدیدی که داره از سایتشون میشه دارن درآمد کسب میکنند
یه چیز مثل پاپ آپ های قدیم ولی نوع پیشرفته ترش هستش
-
-
February 22nd, 2018, 14:20
-
-
February 22nd, 2018, 15:52
-
-
February 23rd, 2018, 15:45
نیازی به تحریم نیست، کافیه در آنتی ویروس خود امثال سایت https://coinhive.com/ رو مسدود کنید.
-
-
February 27th, 2018, 10:00

نوشته اصلی توسط
Alireza2079
زیاد کار غیر اخلاقی هم انجام نمیدند
با توجه به بازدیدی که داره از سایتشون میشه دارن درآمد کسب میکنند
یه چیز مثل پاپ آپ های قدیم ولی نوع پیشرفته ترش هستش

پاپ از منابع سیستمت استفاده نمکینه
استفاده بیش از حد از سی پی یو هم باعث میشه عمر سیستم کم بشه، هم باعث هنگ کردن و کند شدن سیستم میشه که پسندیده نیست. سایتای خارجی هم دیدم دو سه مورد، ولی اونا یه پیام میدن، میگن اگه موافقی میتونی اجازه بدی از منابعت سیستمت برای کسب درآمد استفاده کنیم، که اگه نه رو بزنی این کارو نمیکنن. ولی اینکه بدون اجازه، اینجوری از سیستمت استفاده کنن، غیر اخلاقیه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
majid1f
آره اسکریپتشو برداشتن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
gdfire
ممنون واسه معرفی، ولی تو آنتی ویروسم تمام سایتایی که اسکریپت ماینینگ میدن و بلاک کردم و فعلا سایتی ندیدم که این مشکلو داشته باشه، اگه از کاربر اجازه بگیرن یا در خواست کمک کنن مشکلی نیست، اما اینکه فک میکنن زرنگن و کسی نمیفهمه خیلی زور داره
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
HNet
ممنون دوست عزیز، انجام دادم
ویرایش توسط rezadehghan : February 27th, 2018 در ساعت 10:05
-
-
February 27th, 2018, 14:34
سلام
علاوه بر سایت ها متاسفانه کاربران هاستینگم بشدت دارن اذیت می کنن و اسکریپت ماینین فعال میکنن داخل هاستشون! نمیدونم این چه تب و تابیه!
-
-
February 28th, 2018, 12:03

نوشته اصلی توسط
Aria90
سلام
علاوه بر سایت ها متاسفانه کاربران هاستینگم بشدت دارن اذیت می کنن و اسکریپت ماینین فعال میکنن داخل هاستشون! نمیدونم این چه تب و تابیه!
آره متاسفانه حق با شماست، باید یه قانونی باشه برای جلوگیری از سوء استفاده، یا حداقل امیدوارم گوگل یه الگوریتم یا یه راهکار بده برای جلوگیری از ماینینگ بدون اجازه
-
-
March 3rd, 2018, 02:21
فکر کنم با قوانین موجود میشه جلوی این کار رو گرفت ، مثلا دسترسی غیر مجاز و ...
راستی دوستان یه پیشنهاد دارم ، به نظرتون بهتر نیست بعضی از قسمت های انجمن محدود بشه مثل انجمن آ-شیانه ؟
مثلا فقط برای عضو های قبل از 2017 قابل خوندن باشه.نظرتون چیه ؟
-