با سلام
به نظر دوستان
برای وردپرس nginx بهتر یا litespeed
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
به نظر دوستان
برای وردپرس nginx بهتر یا litespeed
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام،
بدون شک انجین ایکس و آپاچی! فکر نداره اصلا. البته مهمه که کانفیگش درست باشه چون در غیر این صورت، انجین ایکس پرفورمنس فوق پایینی خواهد داشت. انجین ایکس به شدت کانفیگ پذیر هست و اگر درست و حرفه ای کانفیگ بشه مخصوصا به عنوان ریورس پراکسی آپاچی رو دست نداره ( در این مورد کانفیگ آپاچی شما هم خیلیی مهم هست طبیعتا).
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
پیشنهاد من لایت اسپید هست
من پیشنهاد می کنم آپاچی کامل حرفه ای کانفیگ کنید برای فایل های استاتیک + برای فایل های داینامیک ان جینیکس کانفیگ کنید به این صورت که apachi + ngnix روش سوار بشه
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
شما از هر وب سروری استفاده کنید اگر بهینه و درست کانفیگ شده باشه بهترین بازدهی رو داره!
آپاچی! با کانفیگ خوب بهترین بازدهی رو داره
فقط اپاچی![]()
شما وقتی با ترکیب دو تا وب سرور رایگان ( Apache + Nginx ) میتونید یک عملکرد فوق العاده داشته باشید ، نیازی به یک وب سرور تجاری مثل لایت اسپید ندارید . معمولا nginx رو به تنهایی برای هاستینگ استفاده نمیکنن . البته شدنی هست ولی خب apache یه سری قابلیت داره که وجود ضروری هست .
بر اساس گفته سایت litespeed همه چیزش بهتره و در حملات دی داس بهتر عمل میکنه و زمانی خوبه که لایسنسش رو خریداری کرده باشید . ( البته هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه ) ولی از نظر من هیچ فرقی ندارن و تا زمانیکه سرور تحت فشار نباشه شما هیچ تفاوتی رو مشاهده نمیکنید .
نصب و کانفیگ لایت اسپید خیلی راحته ولی nginx دشواره و اگر مبتدی باشید کارتون خیلی سخت میشه و nginx هم تا زمانیکه درست و کامل کانفیگ نشه دردسر ساز میشه و بهتره برید سراغ لایت اسپید .
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
سلام ؛ وقت بخیر
پیشنهاد من انجین ایکس هست
با احترام.
Web designer and programmer
Php , Html , Css , JavaScript , MVC , node.js , vuejs , React JS , NoSQL Couch & Mongo
Telegram: @coderwb
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)