خواستم ایملم چک کنم که وقتی روی ای*** ایمیلهای رسیده کلیک کرده با پیغام زیر روبرو شدم دوباره خواستم لینک باز کنم که کلا چیزی باز نشد و روی حالت لودینگ موند
خوب دیگه پیش میاد
![]()
خواستم ایملم چک کنم که وقتی روی ای*** ایمیلهای رسیده کلیک کرده با پیغام زیر روبرو شدم دوباره خواستم لینک باز کنم که کلا چیزی باز نشد و روی حالت لودینگ موند
خوب دیگه پیش میاد
![]()
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
server hangup
جالبه. چرا كس ديگه اي به مشكل نخوره با ياهو؟
برای چند لحظه بوده دوست عزیز قرار نییست که همینطوری باقی بمونه بعداز چند لحضه اوکی شد که از شانس همون لحضه که قاط زده بود من داشتم چک میکردم ایمیل را که این خطا را دیدم
ویرایش توسط MagicVps.Com : January 13th, 2011 در ساعت 23:36
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
هرچه بگندد نمکش می زنند. وای به .....
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
تعجب نکنید! چون یاهو هم مثل دیگران از سرور استفاده میکنه و طبیعیه که گاهی اوقات مشکلی هر چند کوچک برای سخت افزارهای سرورهاش پیش بیاد.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
خوبه صداقت داره و پیغام ظاهر میکنه. میتونست کاری کنه که در همون حالت لودینگ بمونه و کسی هم متوجه نشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)