-
January 13th, 2018, 14:11
عضو جدید
ثبت سفارش به همراه پشتیبانی سالانه
با سلام و وقت بخیر
من از whmcs برای مدیریت مشتریانم دارم استفاده می کنم. الان یه مورد که برخوردم و ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
میخوام فروش یک محصول به مشتری را توی سیستم ثبت کنم. این محصول دارای پشتیبانی رایگان 6 ماهه یا 12 ماهه هست. حالا میخوام در انتهای دوره پشتیبانی رایگان، سیستم یه آلارم به من بده یا اینکه خودکار فاکتور پشتیبانی یکساله برای سال جدید را ایجاد کند.
ممنون از راهنماییتون
-
-
January 13th, 2018 14:11
# ADS
-
January 13th, 2018, 14:31
پاسخ : ثبت سفارش به همراه پشتیبانی سالانه

نوشته اصلی توسط
parsaei.hussain
با سلام و وقت بخیر
من از whmcs برای مدیریت مشتریانم دارم استفاده می کنم. الان یه مورد که برخوردم و ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
میخوام فروش یک محصول به مشتری را توی سیستم ثبت کنم. این محصول دارای پشتیبانی رایگان 6 ماهه یا 12 ماهه هست. حالا میخوام در انتهای دوره پشتیبانی رایگان، سیستم یه آلارم به من بده یا اینکه خودکار فاکتور پشتیبانی یکساله برای سال جدید را ایجاد کند.
ممنون از راهنماییتون

سلام شما محصولتون رو بسازید وقیمتش رو درج کنید
بعد از قسمت فیلد دلخواه موقع سفارش اضافه کنید ، 6 ماه پشتیبانی رایگان یا 12 ماه پشتیبانی رایگان
که کاربر خودش انتخاب کنه
-
-
January 13th, 2018, 14:55
عضو جدید
ممنون از راهنماییتون. اما من میخوام که سیستم سر موعد 6 ماه یا 12 ماه، حداقل یه آلارم بهم بده یا اینکه فاکتور پشتیبانی را تولید کند.
-
-
January 13th, 2018, 14:59
عضو انجمن
باسلام
يك افزونه براي اين سرويس ايجاد كنيد كه سفارش آن رايگان هست ولي تمديد آن هزينه دارد .
-
-
January 13th, 2018, 15:11
عضو جدید
پس به این روش عمل میکنم. ببینید درست میگم:
1- محصول را طوری تعریف میکنم که قیمتش روی آیتم بلافصله بوده و فقط آیتم قیمت را براش مشخص می کنم.
2- سپس در بخش "افزودنی های محصولات" یک افزودنی با عنوان "پشتیبانی یکساله .." ایجاد میکنم و با انتخاب پرداخت دوره ای و انتخاب شش ماهه، هزینه راه اندازی آن را صفر و قیمت آن را مشخص می کنم.
درسته؟
با اینکار ابتدا از کاربر هزینه محصول را میخواهد و هزینه افزونه برای بار اول رایگان میشه اما سر موعد شش ماه یا یکسال آلارم میده. درسته؟
-
-
January 14th, 2018, 12:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
باسلام
يك افزونه براي اين سرويس ايجاد كنيد كه سفارش آن رايگان هست ولي تمديد آن هزينه دارد .
نشد که!
همین کار را کردم اما موقع انتخاب اون افزونه باز هم هزینه دوره ای اش را روی همون فاکتور هم میخواد حساب میکنه!
مگه افزونه را نباید از منوی تنظیمات/محصولات/افزودنی محصولات ایجاد کنم؟!
-
-
February 6th, 2018, 11:47
عضو جدید
نهایتا به این شکل عمل کردم:
یک محصول با قیمت اولیه و دوره بلافاصله تعریف کردم
سپس یک افزونه با هزینه دوره ای بهش اضافه کردم اما زمان سررسید محصول را روی تاریخی که میخواستم از اون شروع بشه قراردادم و تیک ایجاد فاکتور را برداشتم.
-