-
February 10th, 2018, 01:35
عضو انجمن
خروجی زبان python ?
درود ،
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز و گرامی
بنده مثلاً یک کد ساده تو Python تعریف میکنم میخوام اینو خروجی بگیرم و یک دمویی ببینم ؟
کد:
>>> name = "usernametest"
>>> print(name)
پ.ن : متاسفانه تو این سایت که در زیر میزارم وقتی این دستور بالا رو میزنم با ارور زیر مواجه میشم :
سایت : https://www.onlinegdb.com/online_python_debugger
ارور :
کد:
File "/home/main.py", line 9
^
SyntaxError: invalid syntax
دوستان میشه راهنمایی بفرمایید ♥
-
تعداد تشکر ها از DEFALT به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2018 01:35
# ADS
-
February 10th, 2018, 02:07
پاسخ : خروجی زبان python ?

نوشته اصلی توسط
DEFALT
درود ،
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز و گرامی
بنده مثلاً یک کد ساده تو Python تعریف میکنم میخوام اینو خروجی بگیرم و یک دمویی ببینم ؟
کد:
>>> print(name)
پ.ن : متاسفانه تو این سایت که در زیر میزارم وقتی این دستور بالا رو میزنم با ارور زیر مواجه میشم :
سایت :
https://www.onlinegdb.com/online_python_debugger
ارور :
کد:
File "/home/main.py", line 9
^
SyntaxError: invalid syntax
دوستان میشه راهنمایی بفرمایید ♥
سلام
سعی نکنید با پایتون مثل زبانهای دیگه برخورد کنید ، این نوع برنامه اون خروجی که شما میخواید رو نمیده بلکه کاربردش در موارد دیگه هست
به تاپیک قبلی مراجعه کنید و از فیلمهای آموزشی فارسی که رایگان هم هست و بنده اونارو به شما معرفی کردم دانلود و استفاده کنید
کد:
>>> name = 'usernametest'
>>> name
کد:
>>> name = "you'r good"
>>>name
کد:
'''
inja hachi mikhay benevis
har chandya mikhay enter kon
khoroji ro dar source ba ejra kardane source test koun
'''
بطور مثال python filename.py
پایتون خیلی هوشمند عمل میکنه ، هر عملی به غیر از این که من گفتم عکس العملی متفاوت داره پس با پایتون مثل امثال ++C رفتار نکنید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازlive به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2018, 02:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
live
سلام
سعی نکنید با پایتون مثل زبانهای دیگه برخورد کنید ، این نوع برنامه اون خروجی که شما میخواید رو نمیده بلکه کاربردش در موارد دیگه هست
به تاپیک قبلی مراجعه کنید و از فیلمهای آموزشی فارسی که رایگان هم هست و بنده اونارو به شما معرفی کردم دانلود و استفاده کنید
کد:
>>> name = 'usernametest'
>>> name
کد:
>>> name = "you'r good"
>>>name
کد:
'''
inja hachi mikhay benevis
har chandya mikhay enter kon
khoroji ro dar source ba ejra kardane source test koun
'''
بطور مثال python filename.py
پایتون خیلی هوشمند عمل میکنه ، هر عملی به غیر از این که من گفتم عکس العملی متفاوت داره پس با پایتون مثل امثال ++C رفتار نکنید.
موفق باشید.
درود ، دوست عزیز به این شکل هم مینویسم ولی هیچی نمیاره اون موقع این مثال هایی که شما گفتید رو نیز وارد کردم به این شکل :
کد:
'''
>>> name = "you'r good"
>>>name
'''
پ.ن : به این دلیل میخوام دمویی کار رو ببینم تا متوجه بشم درست نوشتم درست ننوشتم چجوریه کده و .. بخاطر این لازمه دمو رو مشاهده کنم ♥
ویرایش توسط DEFALT : February 10th, 2018 در ساعت 02:18
.
-
-
February 10th, 2018, 03:03
عضو دائم
باسلام،
>>> به منظور live interpreter یا همان اجرا در terminal نوشته شده است، برای اجرای فایل اسکریپت به صورت زیر عمل کنید :
کد:
name1 = "helloworld"
name2 = """Multi Line
Multi Line
Multi Line
"""
print(name1,name2)
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2018, 15:41

نوشته اصلی توسط
DEFALT
درود ، دوست عزیز به این شکل هم مینویسم ولی هیچی نمیاره اون موقع این مثال هایی که شما گفتید رو نیز وارد کردم به این شکل :
کد:
'''
>>> name = "you'r good"
>>>name
'''
پ.ن : به این دلیل میخوام دمویی کار رو ببینم تا متوجه بشم درست نوشتم درست ننوشتم چجوریه کده و .. بخاطر این لازمه دمو رو مشاهده کنم ♥
من این آخری رو بصورت فایل برات مثال زدم ، فقط یک پکیج هست که میتونید در 11 ساعت پایتون رو متوجه بشید ، البته در تاپیک قبلی معرفی کردم ، در تماس باشید کارتون دارم

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام،
>>> به منظور live interpreter یا همان اجرا در terminal نوشته شده است، برای اجرای فایل اسکریپت به صورت زیر عمل کنید :
کد:
name1 = "helloworld"
name2 = """Multi Line
Multi Line
Multi Line
"""
print(name1,name2)
-