-
February 3rd, 2018, 16:06
درخواست سرور برای اینترنت اسیاتک
با سلام و خسته نباشید
من از اسیاتک سرویس اینترنت دارم اخیرا یک سری کانکشن هایی دیدم که با استفاده از اون ها ترافیک مصرفی نامحدود میشه در واقع کنتر نمیندازه دیگه ...حدس من این هست که از vps سرور اسیاتک استفاده میکنند نمیدونم دقیق چون زیاد وارد نیستم حالا سوال من اینه که با توجه به مشکلات کانکشن مثل شلوغی و قطعی و کم شدن سرعت و.. اگه من خودم یک vps یا سرور یا هرچی (گفتم وارد نیستم
) اسیاتک بگیرم کماکان ترافیک مصرفی نامحدود خواهد بود برای سرویس من ؟اگر جواب مثبت هست هرینش به چه صورت هست؟
باتشکر
-
-
February 3rd, 2018 16:06
# ADS
-
February 3rd, 2018, 16:11
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور برای اینترنت اسیاتک
سلام
در اين مورد فعلا به اين شكل نيست . فقط ليست سايت ها و آي پي هايي كه خود ديتاسنتر آسياتك اعلام كرده است نيم بها محاسبه مي شود ( نه رايگان )
-
-
February 3rd, 2018, 16:12
کانکشنی که من دارم استفاده میکنم کاملا رایگان هست ماه قبل 600-700 گیگ باش گرفتم
-
-
February 3rd, 2018, 16:44
عضو انجمن
احتمالا از سايت هاي خود آسياتك هست . مثل آسيا دي ال
-
-
February 3rd, 2018, 16:47

نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
احتمالا از سايت هاي خود آسياتك هست . مثل آسيا دي ال
اگر کانکشن میفرمایید من خبر ندارم اگر دانلود بنده رو میفرمایید خیر کلا تورنت بوده
-
-
February 3rd, 2018, 17:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
bioteck
اگر کانکشن میفرمایید من خبر ندارم اگر دانلود بنده رو میفرمایید خیر کلا تورنت بوده
سلام
در اسیاتک رک داریم و این مورد امکان پذیر نیست اما شرایطی وجود دارد که هزینه ها کاهش بیابد
موارد میگم شاید دوستان دیگر بخواهند بدانند
در اسیاتک سایتهای که ترافیک بالا داشته باشند نیم بها محاسبه میشود برای کاربران خود اسیاتک
و برخی سایت ها هستند که کلا رایگان هستند و در ادرس انها در اسیاتک لیست شده اند
اگر ایپی سرویس مورد نظر بدهید میتوانیم برسی کنیم از کدام نوع سرویس است که کاملا رایکان محاسبه شده
با تشکر
-
-
February 3rd, 2018, 17:17

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
در اسیاتک رک داریم و این مورد امکان پذیر نیست اما شرایطی وجود دارد که هزینه ها کاهش بیابد
موارد میگم شاید دوستان دیگر بخواهند بدانند
در اسیاتک سایتهای که ترافیک بالا داشته باشند نیم بها محاسبه میشود برای کاربران خود اسیاتک
و برخی سایت ها هستند که کلا رایگان هستند و در ادرس انها در اسیاتک لیست شده اند
اگر ایپی سرویس مورد نظر بدهید میتوانیم برسی کنیم از کدام نوع سرویس است که کاملا رایکان محاسبه شده
با تشکر
خدمتتون پی ام میکنم---ظاهرا بنده امکان ارسال پیام خصوصی رو ندارم اگه مقدور هست شما یه پیام به بنده بدید اونجا ای پی خدمتتون عرض کنم
ویرایش توسط bioteck : February 3rd, 2018 در ساعت 17:19
-
-
February 3rd, 2018, 19:26

نوشته اصلی توسط
bioteck
با سلام و خسته نباشید
من از اسیاتک سرویس اینترنت دارم اخیرا یک سری کانکشن هایی دیدم که با استفاده از اون ها ترافیک مصرفی نامحدود میشه در واقع کنتر نمیندازه دیگه ...حدس من این هست که از vps سرور اسیاتک استفاده میکنند نمیدونم دقیق چون زیاد وارد نیستم حالا سوال من اینه که با توجه به مشکلات کانکشن مثل شلوغی و قطعی و کم شدن سرعت و.. اگه من خودم یک vps یا سرور یا هرچی (گفتم وارد نیستم

) اسیاتک بگیرم کماکان ترافیک مصرفی نامحدود خواهد بود برای سرویس من ؟اگر جواب مثبت هست هرینش به چه صورت هست؟
باتشکر
با سلام و عرض احترام
سرور مجازی حرفه ای از دیتاسنتر آسیاتک با هارد های پرسرعت SSD و رم های سری DDR4 در خدمت شما هستیم.
شروع قیمت از 24 هزار تومان.
مشاهده پلن ها
-
-
February 3rd, 2018, 20:07

نوشته اصلی توسط
AfranetServer
با سلام و عرض احترام
سرور مجازی حرفه ای از دیتاسنتر آسیاتک با هارد های پرسرعت SSD و رم های سری DDR4 در خدمت شما هستیم.
شروع قیمت از 24 هزار تومان.
مشاهده پلن ها
شرایطی که گفتم رو داره؟یعنی ترافیکش با سرویس اسیاتک نامحدود هست؟
-
-
February 3rd, 2018, 20:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bioteck
با سلام و خسته نباشید

باتشکر
تمام سرور های که برای این ترافیک رایگان آسیاتک استفاده شده از سایت ما خریداری شده میتوانید داخل سایت ما برای اطلاعات بیشتر پیام دهید
فروش ویژه سرور مجازی ایران - آسیاتک برج میلاد
** ترافیک نامحدود
** هارد SSD
** پورت شبکه 10Gbps اشتراکی
** پینگ زیر 80 به اروپا
** آپدیت ترین سیستم عامل ها و بروز ترین متد های کانفیگ
نتورک فا - NetworkFA
https://networkfa.net/clients/cart.php
ویرایش توسط NetworkFA : February 3rd, 2018 در ساعت 21:00
-