-
February 7th, 2018, 12:10
درخواست ssl برای ربات تلگرامی
سلام ، من از گواهینامه ارائه شده Let's Encrypt برای ربات تلگرامی ام استفاده کردم . ظاهرا همه چیز اوکی هست یعنی ادرس سایت با HTTPS باز میشه اما از سمت ربات تلگرامی به سمت سرور پیامی ارسال نمیشه . نتیجه ارزیابی ssllabs.com این شد که SNI وجود نداره و برای DNS CAA هم NO نوشته ، خلاصه کلام اینکه نمیخوام خودمو درگیر این مسائل فنی کنم ترجیح می دم با پرداخت هزینه SSL سالیانه بگیرم . فقط برام مهمه قبل از پرداخت هزینه به SSL ارائه شده رو با ربات تلگرامی رو تست کنم تا مظمئن باشم مشکلی نیست .
اطلاعات بیشتر : از سیستم عامل centos استفاده می کنم - پنل دایرکت ادمین و ssl رو برای دامنه ir لازم دارم . ممنون
-
-
February 7th, 2018 12:10
# ADS
-
February 7th, 2018, 12:13
عضو انجمن
پاسخ : درخواست ssl برای ربات تلگرامی

نوشته اصلی توسط
Mr_mehran
سلام ، من از گواهینامه ارائه شده Let's Encrypt برای ربات تلگرامی ام استفاده کردم . ظاهرا همه چیز اوکی هست یعنی ادرس سایت با HTTPS باز میشه اما از سمت ربات تلگرامی به سمت سرور پیامی ارسال نمیشه . نتیجه ارزیابی ssllabs.com این شد که SNI وجود نداره و برای DNS CAA هم NO نوشته ، خلاصه کلام اینکه نمیخوام خودمو درگیر این مسائل فنی کنم ترجیح می دم با پرداخت هزینه SSL سالیانه بگیرم . فقط برام مهمه قبل از پرداخت هزینه به SSL ارائه شده رو با ربات تلگرامی رو تست کنم تا مظمئن باشم مشکلی نیست .
اطلاعات بیشتر : از سیستم عامل centos استفاده می کنم - پنل دایرکت ادمین و ssl رو برای دامنه ir لازم دارم . ممنون
با سلام و احترام
گواهینامه Certum DV مخصوص دامین ir یکساله 75 هزار تومان
https://hostwebserver.ir/ssl-certificates.html
موفق باشید
-
-
February 7th, 2018, 12:28

نوشته اصلی توسط
vpgroup
سلام امکان تست قبل از خرید نهایی هست ؟
-
-
February 7th, 2018, 12:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr_mehran
سلام امکان تست قبل از خرید نهایی هست ؟
با سلام و احترام
خیر امکان تست فراهم نیستش . چون مبلغ باید به شرکت موردنظر پرداخت شود تا گواهینامه فعال شود
موفق باشید
-
-
February 7th, 2018, 12:45
عضو انجمن
با سلام و احترام .
در صورت تمایل در بخش درخواست هاست تاپیک بزنید .
سرویس هاست + ssl سازگار با تلگرام(همراه تست) قابل ارائه می باشد .
-
-
February 7th, 2018, 12:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mr_mehran
Https://issls.ir
-
-
February 7th, 2018, 13:04
عضو انجمن
درود
برای چند ربات استفاده میکنیم از Lets Encrypt مشکلی نیست !
در ارتباط باشید
تلگرام abusecare
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
-
-
February 7th, 2018, 14:00
کلا ssl چیزی هست که اول باید هزینه بدی عزیز . ولی بهتره یه دامنه ارزون بین المللی بگیری که رباتت رو روی اون فعال کنی . اینطوری خیلی به نفع شما میشه سالانه
-
-
February 7th, 2018, 14:09
عضو انجمن
سلام گزینه پیشنهادی اینه که از یه شرکت که بصورت رایگان بروی هاست خودش ssl میده مقداری فضا تهیه کنید من از آبتین وب دارم خیلی هم راضیم ربات های زیادی از جمله سرگمی که همیشه فعاله روی این هاست قرار دادم در صورت تمایل از بنر زیر وارد شوید و سفارش بدید تا بعنوان معرف امتیازی هم برای من در نظر گرفته شود ... 
-
-
February 7th, 2018, 14:20
عضو انجمن
درود خسته نباشید در خدمتتون هستیم
از پلن های هاست های سی پنل ما دیدن کنید
برای شما SSL به صورت رایگان نصب میگردد.
https://hosthey.ir
-