-
January 17th, 2018, 00:03
عضو جدید
مشکلات ایجاد شده توسط دامنه آی آر
درود
من روی سرور خود از یک دامنه آی آر به عنوان دی ان اس استفاده کردم و از امروز عصر تمام سایت هایی که با این دی ان اس روی سرور هستند از دسترس خارج شده اند (no glue)
ظاهرا سایت nic.ir درحال بروزرسانی سیستم خود میباشدو اینهمه به سئوی ما ضرر زدند. حالا ماندم که صبر کنم آقایان نیک دات آی آر به خود زحمت رفع مشکل بدهند و یا اینکه دی ان اس و نیم سرور رو کلا عوض کنم. به هرحال واقعا بی کفایتی اونها بسیار ما وبسترهارو از لحاظ سئو خفیف کرده ...
این مشکل برای شما هم پیش اومده؟
-
-
January 17th, 2018 00:03
# ADS
-
January 17th, 2018, 00:08
عضو انجمن
پاسخ : مشکلات ایجاد شده توسط دامنه آی آر
دوست عزیز nic.ir همیشه هر شب از ساعت ۲۳:۰۰ لغایت ۳۰ دقیقه بامداد در دسترس نمیباشد.
-
-
January 17th, 2018, 00:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
k-pax
دوست عزیز nic.ir همیشه هر شب از ساعت ۲۳:۰۰ لغایت ۳۰ دقیقه بامداد در دسترس نمیباشد.
دوست عزیز,
اگر به خود زحمت خواندن متن را بدهید مقصود مشکلات موجود در nic.ir است نه در دسترس نبودن آن
-
تعداد تشکر ها از TheHost به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2018, 00:50

نوشته اصلی توسط
TheHost
درود
من روی سرور خود از یک دامنه آی آر به عنوان دی ان اس استفاده کردم و از امروز عصر تمام سایت هایی که با این دی ان اس روی سرور هستند از دسترس خارج شده اند (no glue)
ظاهرا سایت nic.ir درحال بروزرسانی سیستم خود میباشد
و اینهمه به سئوی ما ضرر زدند. حالا ماندم که صبر کنم آقایان نیک دات آی آر به خود زحمت رفع مشکل بدهند و یا اینکه دی ان اس و نیم سرور رو کلا عوض کنم. به هرحال واقعا بی کفایتی اونها بسیار ما وبسترهارو از لحاظ سئو خفیف کرده ...
از چه ساعتی این مشکل پیش اومده؟
چون ساعت بروز رسانی رو زدن 11 تا 12.30 دقیقه بامداد!
-
-
January 17th, 2018, 02:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TheHost
دوست عزیز,
اگر به خود زحمت خواندن متن را بدهید مقصود مشکلات موجود در nic.ir است نه در دسترس نبودن آن
دوست عزیز کمتر کسی دامنه ir رو به عنوان dns استفاده می کنه...
دانلود آهنگ جدید
ویرایش توسط deltamusic : February 6th, 2018 در ساعت 02:54
-
تعداد تشکر ها از deltamusic به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2018, 03:53
عضو جدید
دوست عزیز برای جلوگیری از چنین مشکلاتی لطفا از دامنه .com .net .org استفاده نمایید
ای ام دی سرور نامی نیک در ارائه کلیه خدمات سرور اختصاصی و مجازی . پشتیبانی 24 ساعته تلفنی
02191031506 www.emdserver.com Telegram :@configServerall
-
-
January 17th, 2018, 12:49
عضو انجمن
دامنه های ir تقریبا میشه گفت دامنه های منسوخ شده هستند و بنده که خیلی وقته دیگه سمتشم نمیرم به دلیل مشکلات سختی ها در ثبت تمدید و ...
-
-
January 17th, 2018, 13:50
این موضوع هیچ ربطی به نیک نداره . استارتر هم عکس نامناسب قرار داده
در کل مناسبتر است از نیم سرور دامنه غیر ir استفاده کنید
خود من حدود 10 سال است نیم سرور هام ir و مشکلی هم نداشتم
-
-
January 17th, 2018, 14:05

نوشته اصلی توسط
TheHost
درود
ظاهرا سایت nic.ir درحال بروزرسانی سیستم خود میباشد
و اینهمه به سئوی ما ضرر زدند. حالا ماندم که صبر کنم آقایان نیک دات آی آر به خود زحمت رفع مشکل بدهند و یا اینکه دی ان اس و نیم سرور رو کلا عوض کنم. به هرحال واقعا بی کفایتی اونها بسیار ما وبسترهارو از لحاظ سئو خفیف کرده ...
با سلام ، توصیه می شود برای نیم سرور ها از دامین بین المللی استفاده کنید ،
عدم وجود این مشکلات + ثبت رکورد های خاص به راحتی در پنل دامین های بین المللی امکان پذیر است .
-
-
January 17th, 2018, 21:12
عضو جدید
خودم حاضر به عوض کردن نیم سرور نبودم اما بعد از تلاش بی نتیجه برای حل مشکل و 30 ساعت از دسترس خارج بودن سایت ها بلاخره راضی شدم دی ان اس را عوض کنم و مشکل حل شد.
تشکر از همفکری های شما دوستان.
-