صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: بحث در مورد شبکه OVH

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    43
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    23 پست

پیش فرض بحث در مورد شبکه OVH

شبکه ovh رو میشه دربارس توضیح بدید که از نظر جناب عالی چرا مزخرف است؟

2. تعداد تشکر ها از shixaz به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم vPsPersia.COM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    346
    تشکر تشکر شده 
    1,809
    تشکر شده در
    997 پست

پیش فرض پاسخ : قبل از خرید سرور مجازی بخوانید

عرض کنم خدمت شما که ، اینجا جاش نیست ، اما برات توضیح میدم ،

ولی اگه بحث کش دار بشه بهتره یک تاپیک دیگه باشه .

ببنید شبکه OVH مبنتی بر MAC آدرس هست و باید هر آی پی MAC آدرس داشته باشه و عموما کانفیگ سیستم عامل هاش متفاوت هست .

یعنی CentOS یک جوره ، debian , UBUNTU یک جوره ،

ویندوز که توی LAN هست و هیچ ، . اما جایی برای میکروتیک و Vyatta تعبیه نشده . زمانی که ما از HugeServer سرور داشتیم و در OVH بود همین حالت

بود . بعدن با Windows Server 2008 و Hyper-V اومدند شبکه NAT راه اندازی کردند به ابتکار خودشان که اونم دردسر های خودش رو داره .

لینک زیر رو نگاه کنید ، متوجه می شوید

OVH : BridgeClient

آیا جایی برای Mikroik هست ؟
    [CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی

هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed

5. تعداد تشکر ها ازvPsPersia.COM به دلیل پست مفید

عضو انجمن srashedian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    197 پست

الان Fastserver و WebDD و 1eng همه دارن از OVH میدن، شاید مشکل شما با OVH خاص بوده!!! منم الان یه وی پی اس روی OVH دارم، کم باهاش مشکل داشتم...

دوستان، جناب VPSPersia از نظر فنی تا حدودی درست میگن، پیکربندی شبکه با هاست لیست ثابت (تخصیص یک مک آدرس مشخص به یک آدرس آی پی) مشکلات خاص خودشو داره (ریا نباشه :دی من خودم کارم شبکه هست، میفهمم ایشون چی میگن، درکشون میکنم) این به نوعی ضعف دیتاسنتر هست... اما در هر حال اینم سبک کاری این دیتاسنتر هست و رسما توی سایت خودش منتشر شده، پس نمیشه گفت دیتاسنتر مزخرفی هست، ایشون اگه با این سبک مشکل دارن نباید ازشون سرور میگرفتن...
    ویرایش توسط srashedian : July 18th, 2010 در ساعت 15:53

7. تعداد تشکر ها ازsrashedian به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    43
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    23 پست

درصورتی که برای حرفی که زدید باید دلیلبیارید و شفاف سازی کنید ور غیر این صورت کاربران شما رو به
    چشم یک ادم مخرب برای صنعت هاستینگ نگاه میکنند!

9. تعداد تشکر ها از shixaz به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    197 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها

شما هم به صورت mac آدرس بودید؟
    بله، این سبک این دیتاسنتر هست، ایراد نیست، اما سخته و به مهارت کافی احتیاج داره... (توضیحات بیشتر رو توی همون پست قبل اضافه کردم)

11. تعداد تشکر ها از srashedian به دلیل پست مفید

عضو دائم vPsPersia.COM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    346
    تشکر تشکر شده 
    1,809
    تشکر شده در
    997 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط srashedian نمایش پست ها
    الان Fastserver و WebDD و 1eng همه دارن از OVH میدن، شاید مشکل شما با OVH خاص بوده!!! منم الان یه وی پی اس روی OVH دارم، کم باهاش مشکل داشتم...

دوستان، جناب VPSPersia از نظر فنی تا حدودی درست میگن، پیکربندی شبکه با هاست لیست ثابت (تخصیص یک مک آدرس مشخص به یک آدرس آی پی) مشکلات خاص خودشو داره (ریا نباشه :دی من خودم کارم شبکه هست، میفهمم ایشون چی میگن، درکشون میکنم) این به نوعی ضعف دیتاسنتر هست... اما در هر حال اینم سبک کاری این دیتاسنتر هست و رسما توی سایت خودش منتشر شده، پس نمیشه گفت دیتاسنتر مزخرفی هست، ایشون اگه با این سبک مشکل دارن نباید ازشون سرور میگرفتن...

ممنونم ، درست می فرماید . قطعا دیتاسنتر هر شرایطی داشته باشه ، باید قبل از خرید دقت کرد و بررسی کرد

درصورتی که برای حرفی که زدید باید دلیلبیارید و شفاف سازی کنید ور غیر این صورت کاربران شما رو به چشم یک ادم مخرب برای صنعت هاستینگ نگاه میکنند!
    آقای srashedian جواب شما رو دادند ، منم در بالا تر گفتم . پست شماره 3 را بخوانید . اون جواب من هست . پست شماره 3

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

البته در کل باید شاید کمی عبارت مزخرف سخت گیرانه باشه . اما از نظر پیکربندی شبکه بسیار سخت و مشکل هست و نمیشه که برای یک VPS ساده 10 هزار تومانی میکروتیک ، اندازه یک منجیر فنی شبکه باهاش ور رفت تا بهش شبکه داد . من خیلی راه ها رفتم ، شاید شما ها اصلا در مورد ARP چیزی نشنیده باشید ، خودم توی همین فروم سوال کردم در موردش و تا این حد پیشرفتم که بهش MAC آدرس بدم تا شاید شبکه رو بخواند .

با محمد بیچاره ( HugeServer ) اینقدر باهاش ور رفتیم که بشه مثل 192.16.1.10 بهش داد که در کی از وی پی اس های ویندوز بالا بیاد که دستمان برای تغییرات بالاتر باشه . اما نشد که نشد .

نامردی هم نباشه باید از لاین Stable که داره تعریف کرد که افت سرعت نداره ، اما هدف من روشن کردن وضعیتش بود که همه دوستان کور کورانه ازش طرفداری کردند .

با لحن تند و بی ادبانه در همین تاپیک از ما پذیرایی کردند و بدون تفکر و تحقیق در این مورد پست دادند

[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی

هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed

13. تعداد تشکر ها ازvPsPersia.COM به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    197 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها

البته در کل باید شاید کمی عبارت مزخرف سخت گیرانه باشه . اما از نظر پیکربندی شبکه بسیار سخت و مشکل هست و نمیشه که برای یک VPS ساده 10 هزار تومانی میکروتیک ، اندازه یک منجیر فنی شبکه باهاش ور رفت تا بهش شبکه داد . من خیلی راه ها رفتم ، شاید شما ها اصلا در مورد ARP چیزی نشنیده باشید ، خودم توی همین فروم سوال کردم در موردش و تا این حد پیشرفتم که بهش MAC آدرس بدم تا شاید شبکه رو بخواند .

با محمد بیچاره ( HugeServer ) اینقدر باهاش ور رفتیم که بشه مثل 192.16.1.10 بهش داد که در کی از وی پی اس های ویندوز بالا بیاد که دستمان برای تغییرات بالاتر باشه . اما نشد که نشد .

نامردی هم نباشه باید از لاین Stable که داره تعریف کرد که افت سرعت نداره ، اما هدف من روشن کردن وضعیتش بود که همه دوستان کور کورانه ازش طرفداری کردند .

با لحن تند و بی ادبانه در همین تاپیک از ما پذیرایی کردند و بدون تفکر و تحقیق در این مورد پست دادند

من با میکروتیک کار نکردم، آرپ تیبل ثابت نداره؟ (Static ARP Table) که بشه بهش مستقیم آدرس مک شبکه رو داد جای آدرس آی پی؟ اگه داشته باشه، میتونید مک آدرس تمام سوییچ ها و روتر های شبکه رو از دیتاسنتر بگیرید، به علاوه Gateway اینترنتشون، به صورت استاتیک Route کنید تا برسید به دیتالاین اصلی!!!

15. تعداد تشکر ها ازsrashedian به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shixaz نمایش پست ها
    شبکه ovh رو میشه دربارس توضیح بدید که از نظر جناب عالی چرا مزخرف است؟
    ovh دیتا سنتر خوبی هست ولی چون نمیتونید مستقیم خرید کنید و واسطه ها هم درست حسابی نیستند پس خوب نیست چون میشی مالک سوم سرور یه گزارش اسپم بیاد 24 ساعت وقت میدن رسیدگی بشه حالا این ایمیل باید سه دست بچرخه تا به شما برسه اون موقع سرورت خاموش شده و حسنی میمونه وسرورش .مطلب بعدی این دیتا سنتر بسیار حساس به وارز تورنت و هک و اسپم هست و بدون هیچ اطلاعی ممکنه سرور رو خاموش کنند چرا سرور هاشون ارزونه چون از یه دیتا سنتر دیگه میخرید و ربطی به ovh نداره تو این دیتا سنتر تمام سرور ها pc هستند و SLA گارانتی نیست و بقول اروپایی ها دیتا سنتر درجه 2 اروپایی هست حتی تو فروم OVH هم بخش جدایی براش درست کردن که ببنید زیاد علاقمند نداره خوب اینجا ایرانه و همه دنبال ارزونی و کسی رو کیفیت زیاد اهمیت نمیده
    مثلا سرور DUAL CORE تو OVH 69 یورو هست ولی تو اون یکی دیتا سنتر یه QUAD CORE 6600 رو میتونید 50 یورو بخرید

Kimsufi - votre gamme de serveurs d

Offres d'h

17. تعداد تشکر ها ازLoveLife به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    43
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
    ovh دیتا سنتر خوبی هست ولی چون نمیتونید مستقیم خرید کنید و واسطه ها هم درست حسابی نیستند پس خوب نیست چون میشی مالک سوم سرور یه گزارش اسپم بیاد 24 ساعت وقت میدن رسیدگی بشه حالا این ایمیل باید سه دست بچرخه تا به شما برسه اون موقع سرورت خاموش شده و حسنی میمونه وسرورش .مطلب بعدی این دیتا سنتر بسیار حساس به وارز تورنت و هک و اسپم هست و بدون هیچ اطلاعی ممکنه سرور رو خاموش کنند چرا سرور هاشون ارزونه چون از یه دیتا سنتر دیگه میخرید و ربطی به ovh نداره تو این دیتا سنتر تمام سرور ها pc هستند و SLA گارانتی نیست و بقول اروپایی ها دیتا سنتر درجه 2 اروپایی هست حتی تو فروم OVH هم بخش جدایی براش درست کردن که ببنید زیاد علاقمند نداره خوب اینجا ایرانه و همه دنبال ارزونی و کسی رو کیفیت زیاد اهمیت نمیده
    مثلا سرور DUAL CORE تو OVH 69 یورو هست ولی تو اون یکی دیتا سنتر یه QUAD CORE 6600 رو میتونید 50 یورو بخرید

Offres d'h
    شما چون یه بار خواستی از هیوج سرور خرید کنی و پول نداشتی خواستی اقساطی پرداخت کنید(!!!!!!)
    و قبول نکردن و شما از تون به بعد کسی میگه O میگین واسطه بده
    و اینا ربطش به این پست و شبکه ovh داره؟
    راحت باشید و عقدتونو خالی کنید
    خواستین بگید یه vb براتون نصب میکنم!

19. تعداد تشکر ها ازshixaz به دلیل پست مفید

عضو انجمن VatanVPS آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    177
    تشکر شده در
    140 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها

Offres d'h
    یه جورایی درست می گن
    وقتی شما سرورت خاموش شه 100تا مشتری بریزن سرت آبروت بره متوجه میشی که صاحب سرور نیستی
    VatanVPS.com
    برخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
    شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608

21. تعداد تشکر ها ازVatanVPS به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)