اگه ممکنه اطلاعات مهم برای سفر به دوبی رو بهم بگید
اگه 50 میلیون داشته باشید و بخواید از دبی کالایی رو بیارید و بفروشید چی میارید؟
اگه کسی 50 میلیون لپ تاپ دست دوم بخره میتونه با قیمت مناسب در ایران بفروشه؟ (کسی بهش گیر نمیده؟)
اگه ممکنه اطلاعات مهم برای سفر به دوبی رو بهم بگید
اگه 50 میلیون داشته باشید و بخواید از دبی کالایی رو بیارید و بفروشید چی میارید؟
اگه کسی 50 میلیون لپ تاپ دست دوم بخره میتونه با قیمت مناسب در ایران بفروشه؟ (کسی بهش گیر نمیده؟)
دوستدار کتاببلیان
ببين اول ميذارن اين مقدار دلار شده از كشور خارج كني يا نه ؟!
دوستدار کتاببلیان
سلام
این کار به هر حال قاچاق حساب میشه و ریسک های خودش رو داره و گرنه هر چیزی که از دوبی بیارید میتونید خوب بفروشید خصوصا الان که بازار ایران پر شده از گوشی های انلاک شده اپراتورها ...
بله هیچ مشکلی نیست و یکی از اشنا ها یکی دو ماه پیش نزدیک 200 میلیون تومن جنس آورد ( اقلام مصرفی )
اگه 20 تا لپ تاپ بخرم ممکنه چه مشکلاتی برام پیش بیاد و راه حل چیه؟ (میخوام هرگز برام مشکلی پیش نیاد)این کار به هر حال قاچاق حساب میشه و ریسک های خودش رو داره و گرنه هر چیزی که از دوبی بیارید میتونید خوب بفروشید خصوصا الان که بازار ایران پر شده از گوشی های انلاک شده اپراتورها ...
از طرفی سربازی نرفتم و باید چیکار کنم؟ (میشه از دانشگاه نامه گرفت؟ واسه سفر 2 تا 7 روزه به دبی)
دوستدار کتاببلیان
فکر نمیکنم اجازه بدن وارد کنید . با این تعداد .
اگر سربازی نرفتید که دانشگاه میتونه اشتغال یا ... بهتون بده .
در کل هر فرد میتونه چند موبایل و لپ تاپ همراه خودش داشته باشه؟
میشه از هر کالا 3 تا دست دوم بخرم؟ (3 تا آیفون 3 تا مک بوک پرو سه تا هدفون بیتس و... که جمعا 50 میلیون بشه)
اگه از دانشگاه گواهی اشتغال بگیرم و به بهانه خرید کتاب برم (در حالی که هدف من اشتغال نبوده! فقط خرید کتاب بوده) برام مشکلی پیش نمیاد؟
دوستدار کتاببلیان
با لنج میارید
باهاشون هماهنگ میکنید که اونم هزینه داره باید حساب کتاب کنید ببینید براتون میصرفه یا خیر
اگر دانشجو هستید فکر نکنم راهی پیدا کنید مگر اینکه دوبی جای زیارتی داشته باشه !
در مورد این سوالتون باید بگم یکی از دوستان بنده اتفاقا همین یک دو هفته پیش از دوبی رسید ، 3 یا 4 تا گوشی همراهش بود ، فرودگاه دوبی هیچ کاری باهاش نداشتند اما برادران مستقر در فرودگاه ایران بابت هر گوشی یک مبلغی به جیب زدند ...
چرا؟ مگه نمیصرفه؟باهاشون هماهنگ میکنید که اونم هزینه داره باید حساب کتاب کنید ببینید براتون میصرفه یا خیر
دوستم یه لپ تاپ 2 میلیونی رو از دوبی خریده 500تومان. دست دوم بود اما خیلی نو و تمیز بود
واقعا هیچ راهی نداره؟اگر دانشجو هستید فکر نکنم راهی پیدا کنید مگر اینکه دوبی جای زیارتی داشته باشه !
هدف اصلی من خرید کتاب و لپ تاپ واسه دانشگاه هست. اما میخوام در کنارش تعدادی کالا بیارم و بفروشم که از این صفر ضرر نکرده باشم
چقدر پول به جیب زدن؟در مورد این سوالتون باید بگم یکی از دوستان بنده اتفاقا همین یک دو هفته پیش از دوبی رسید ، 3 یا 4 تا گوشی همراهش بود ، فرودگاه دوبی هیچ کاری باهاش نداشتند اما برادران مستقر در فرودگاه ایران بابت هر گوشی یک مبلغی به جیب زدند ...
دوستدار کتاببلیان
چرا میصرفه ، منظورم باید راه و چاه رو بلد باشید ...
به عنوان مثال همین دیروز خود بنده یک ipad mini wifi 32gig داشتم ، از یکی از دوستان گرفته بودم با قیمت 350 تومن که از کویت آورده بود ، فوق العاده تمیز و بدون حتی یک خش ، دیروز فروختم 600 تومن ، با اینکه قیمتش داخل ایران بالا یک تومن هست اما چون کارتون نداشت دیگه بیشتر از این نمیشد فروخت.
در مورد گوشی ها فکر کنم 300 یا 400 تومن گرفتن ازشون ( البته طرف زرنگ بوده که این مبلغ کم رو داده ، بستگی به زرنگی شما داره چون کسی که ازتون پول میگیره میزاره تو جیب خودش و براتون با خیال راحت عبور میده )
به هر حال هر چی بخواهید بیارید باید ایران به شما مجوز خروج بده ، پیگیر باشید شاید با وثیقه بشه خارج شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)