درگاه هستی پی آماده ارائه خدمات به تمامی وبمسترهای گرامی میباشد
لطفا قبل از عضویت حتما با مدیریت سایت از طریق آی دی تلگرام زیر در تماس باشید
Upal_admin@
www.Upal.xyz
درگاه هستی پی آماده ارائه خدمات به تمامی وبمسترهای گرامی میباشد
Upal_admin@
www.Upal.xyz
ویرایش توسط usharjing : November 28th, 2017 در ساعت 00:21
در ابتدا ارزو موفقیت دارم براتون فقط بهتر نبود کمی توضیحات در خصوص هدف گذاری هاتون + سیاست های مجموعه + قوانین خاص و ..... بزارید ؟ قالب هم اصلا مناسب فعالیت نیست و حتی درست طراحی نشدهدرگاه هستی پی آماده ارائه خدمات به تمامی وبمسترهای گرامی میباشد
Home2dev@
اگر تمایل داشتید با ایدی @asit_sup در ارتباط باشید برای قالب جدید
با سلام خدمت تمام دوستان و عزیزان
ممنون از انتقادات مفید و سازنده اتون
در مورت قالب سایت چون تازه سایت راه اندازی شده بود هنوز به قالب نرسیده بودم و الان تازه کارهای قالب به اتمام رسیده که از نظر خودم در حدی هست که بشه باهاش کار کرد ظاهر قالب برام اهمیتی نداره چون بسیاری از سایتهایی که امثال من کاربر و وبمستر رو به زمین زدند و پول مارو بردند ظاهری چشم نواز و دل فریب داشتند
تنها هدف و سیاست کاری بنده خدمت رسانی به وبمسترهای عزیز که در طی این دو سال اخیر که با بسیاری از درگاها کار کردم و بابسیاری هم دچار مشکل شده ام کاملا میدانم که چگونه باید از پس این مشکلات برآمد تا هم خریدار راضی باشد و هم وبمستر دچار مشکل نشود
هدف اصلی من حفظ حقوق وبمسترها میباشد
به وی پی ان سرویس میدی
قابل توجه دوستان :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=192380
چه تضمینی هست که شما هم مثل درگاه بالا یهو .... نشید ؟ البته جسارت نباشه ولی دیگه من حساسیت گرفتم از بس درگاه جدید میاد و میره و پول کاربرهای بیچاره .... میشه جسارت نباشه !
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
آرزوی موفقیت برای شما
با سلام لطفا از طریق تلگرام پشتیبانی سایت این موضوع را پیگیری نمایید
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز تقریبا جوابتون رو یکی از بزرگواران توی تاپیک داد در ادامه باید بگم که اولا سایت بی نام و نشون نیست و اگه ملاحضه بفرمایید آدرس و شماره تماس ثابت گذاشتم که کاربر خیالش راحتتر باشه و اینکه اکثر این درگاههایی که دچار مشکل میشن بخاطر کارکردن با سایاهای قمار و شرطبندی به این روز می افتند در ضمن من هم یکی هستم مثل شماها بارها و بارها پول بنده هم خورده شده و توی این مدت بالای پنج میلیون ضرر کردم واسه همین این درگاه رو راه انداختم تا پولم رو دیگه کسی نخوره اگر هم دوستانی نیاز به درگاه داشتند و به بنده افتخار همکاری دادند بنده درخدمتشون هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)