-
November 20th, 2017, 21:12
جلوگیری از اتک در سرور
سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم از اتک زدن روی سرور جلوگیری کنم فایروال csf و وب سرور لایت اسپید هست دوستان هر تنظیمی یا هر ماژولی نیازه بگن تا انجام بدیم که از اتک ها جلوگیری بشه لطفا دوستان راهنمائی لازم رو بگن نه اینکه بگن مشخصات ارسال کنید یا چنین مواردی تا بررسی بشود یا هزینه دریافت میشود
-
-
November 20th, 2017 21:12
# ADS
-
November 20th, 2017, 21:57
عضو انجمن
پاسخ : جلوگیری از اتک در سرور
سلام،
بهترین راه جلوگیری و تنها راه نسبتا قطعی برای جلوگیری از حملات، فایروال سخت افزاری هست. در صورت تمایل پ.خ در ارتباط باشید.
با کانفیگ نرم افزاری شاید بتونید 5-7% اتک هارو هندل کنید.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
November 20th, 2017, 22:57

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
بهترین راه جلوگیری و تنها راه نسبتا قطعی برای جلوگیری از حملات، فایروال سخت افزاری هست. در صورت تمایل پ.خ در ارتباط باشید.
با کانفیگ نرم افزاری شاید بتونید 5-7% اتک هارو هندل کنید.
با احترام.
دوست عزیز گفتم راهنمائی و منبعی لازم دارم نه اینکه پ خ در ارتباط باشیم و هزینه کنیم.ممنون میشم چنین موردی نباشه
-
-
November 21st, 2017, 00:00
عضو انجمن
چه نوع اتکی دارید روی سرور؟
لطفا بیشتر راهنمایی کنید که منابعی رو براتون بزاریم
-
-
November 21st, 2017, 00:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
anisagostar
دوست عزیز گفتم راهنمائی و منبعی لازم دارم نه اینکه پ خ در ارتباط باشیم و هزینه کنیم.ممنون میشم چنین موردی نباشه
سلام،
فکر میکنم راهنمایی کردم خدمتتون! برای جلوگیری از حملات بهترین راه روش های سخت افزاری هست... این مورد رو باید از دیتاسنتر بخوایید یا سخت افزار خریداری کنید. نیاز به منبع برای انواع آنتی دیداس های سخت افزاری دارید؟
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2017, 00:44

نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
چه نوع اتکی دارید روی سرور؟
لطفا بیشتر راهنمایی کنید که منابعی رو براتون بزاریم
روی وب سرورم بیشتر اتک خورده میشه که باعث بالا رفتن لود سرور میشه در مورد وب سرور لایت اسپید و فایروال نر م افزاری منبع هایی باشه ممنون میشم اینجا بذارید استفاده کنیم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
فکر میکنم راهنمایی کردم خدمتتون! برای جلوگیری از حملات بهترین راه روش های سخت افزاری هست... این مورد رو باید از دیتاسنتر بخوایید یا سخت افزار خریداری کنید. نیاز به منبع برای انواع آنتی دیداس های سخت افزاری دارید؟
با احترام.
بله دیدم منظور بنده از نظر وب سرور لایت اسپید و فایروال نرم افزاری بود.منبع سخت افزاری هم اگرموردی هست ارسال کنید
-
-
November 21st, 2017, 04:11
-
-
November 21st, 2017, 10:09
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز اتک ها به چند نوع تقسیم میشن
که بعضی از انها رو میشه با کانفیگ نرم افزاری جلوگیری کرد
بعضی ها هم اصلا نباید بزاریم به سرور برسه چون نرم افزار نمیتونه کاری مقابل اونها. انجام بده
از طرفی هم بعضی دیتاسنترها فایروال سخت افزاری دارن که جلوی بعضی ها رو میگیره و بعضی اتک ها را کم میکنه
شما نوع اتک وارده رو مشخص نکردید که بشه در مورد اون نوع اتک بخصوص توضیح و راهنمایی و منبع ارائه بدیم
در کل بحث امنیت سرور ها یک مقداری تخصصی هست. بنده ادعایی ندارم و نمیخوام که مشخصات رو برای بنده ارسال کنید. اما قطعا برای ایمن کردن سرور باید هم مشخصات برای کسی که توانایی داره ارسال بشه و هم باید هزینه کرد.
پیروز باشید
-
-
November 21st, 2017, 10:21
عضو انجمن
بدون هزینه نمی تونید جلشون رو کامل بگیرید.
بهتره از سرویسهایی مانند کلادفلور پلن بیزنیس استفاده کنید.
در صورت نیاز به خدمات برنامه نویسی php / laravel / whmcs / wordpress پیام بدهید.
(کارهای Front-Endی پذیرفته نمیشود) (ماژول نویسی اختصاصی whmcs پذیرفته میشود)
-
-
November 21st, 2017, 11:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
anisagostar
سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم از اتک زدن روی سرور جلوگیری کنم فایروال csf و وب سرور لایت اسپید هست دوستان هر تنظیمی یا هر ماژولی نیازه بگن تا انجام بدیم که از اتک ها جلوگیری بشه لطفا دوستان راهنمائی لازم رو بگن نه اینکه بگن مشخصات ارسال کنید یا چنین مواردی تا بررسی بشود یا هزینه دریافت میشود
حمله DDoS شاید تا چند سال پیش یکسری متود های محدود بود ولی در حال حاضر از کلمه "DDoS" به عنوان یک اصطلاح کلی استفاده می شود؛ همانطور که از کلمه "هک" استفاده می شود؛ مجموعه حملاتی که تحت حملات DDoS معرفی می شوند بسیار گسترده و پویا هستند، گاهی با یک خط کد در htaccess می توان جلوی حمله را گرفت، گاهی نیاز به زیر ساخت های عظیم و قدرتمند شبکه در یک کشور خواهد بود تا بتوان در مقابل این حملات مقاومت کرد؛
هزینه و تخصص این کار گاها آنقدر بالاست که کشوری مثل ایران نیز هنوز نتوانسته چنین کاری انجام دهد ؛ البته این روزها دیتاسنتر هایی در ایران روش هایی پیاده سازی می کنند، مثل همین دیتاسنتر برج میلاد؛ که با استفاده از gre tunnel ترافیک را در بستر آی پی به یکی از دیتاسنتر های اروپایی منتقل می کنند و عمل mitigation و جلوگیری از حملات در آنجا انجام می شود نه در ایران و سپس ترافیک به ایران میرسد.
با این حرفها خواستن یک راه حل ساده برای جلوگیری از یک حمله DDoS کمی گنگ به نظر می رسد مگر اینکه توضیحات بیشتری ارسال کنید
ویرایش توسط yastheme : November 21st, 2017 در ساعت 11:14
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها ازyastheme به دلیل پست مفید