-
November 1st, 2017, 12:22
عضو دائم
ساخت دیتاسنترهایی به عمق 200 متر زیر خاک ایران
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حال ساخت دیتاسنترهایی در عمق ۲۰۰ متر زیر زمین در نقاط مختلف کشور هستیم که حتی در مقابل حملات موشکی نیز مقاوم هستند.
محمد جواد آذری جهرمی در همایش نکوداشت هفته پدافند غیر عامل در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه پدافند غیرعامل پرداخت و گفت: شبکه سیگنال رسانی صدا و سیما با پوشش 90 درصدی در کل کشور آماده بهره برداری شده است که با همکاری صدا و سیما و به عهده گرفتن مسوولیت پشتیبانی و نگهداری این شبکه، امکان بهره برداری از این شبکه به وجود می آید.
آذری جهرمی با اشاره به اینکه تعدادی از سازمان ها اطلاعات حیاتی و پایه مردم را در اختیار دارند، تاکید کرد: اطلاعات این سازمان ها در دیتاسنترهایی نگهداری می شود که مقاوم نیستند و به همین منظور وزارت ارتباطات در حال ساخت دیتاسنترهایی در عمق 200 متر زیر زمین در نقاط مختلف کشور است که حتی در مقابل حملات موشکی نیز مقاوم هستند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به الزامات شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و افزود : بر اساس الزامات شبکه ملی اطلاعات، شبکه ای در لایه دوم خارج از شبکه ip کشور با همکاری شرکت مخابرات و زیرساخت طراحی و راه اندازی شده است که تاکنون 67 دستگاه به این زیرساخت دسترسی دارند و از این طریق خدمات ارتباطی خود را دریافت می کنند.
به زودی در wht .فروش هاست با قابلیت ضد موشک! یا هاست بالستیک موجود است!!
ویرایش توسط delta : November 1st, 2017 در ساعت 12:24
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
armin.rf, AtrafNet, Gh-Moradi, Jolge, ldda company, m2n, ramin123, Reza G, rezaonline.net, seyyed_ahmad, قزوین هاست
-
November 1st, 2017 12:22
# ADS
-
November 1st, 2017, 12:46
عضو انجمن
پاسخ : ساخت دیتاسنترهایی به عمق 200 متر زیر خاک ایران
در مقابل حملات موشکی مقاوم هستند آیا در برابر بلایای طبیعی مثل زلزله هم مقاومند؟!
آیا امنیت و حریم خصوصی خواهند داشت ؟
اینا بنظرم خیلی ضروری تر از ضد موشک بودن هستند.
در صورت نیاز به خدمات برنامه نویسی php / laravel / whmcs / wordpress پیام بدهید.
(کارهای Front-Endی پذیرفته نمیشود) (ماژول نویسی اختصاصی whmcs پذیرفته میشود)
-
تعداد تشکر ها ازqaplan به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2017, 13:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
qaplan
در مقابل حملات موشکی مقاوم هستند آیا در برابر بلایای طبیعی مثل زلزله هم مقاومند؟!
آیا امنیت و حریم خصوصی خواهند داشت ؟
اینا بنظرم خیلی ضروری تر از ضد موشک بودن هستند.
سلام
امنیت دارداماحریم نه
بنده خدا سایت فیلم داره پلیس فتا میره سرور میبره از زیر 200 متر زیر زمین !!!!
اما خب قطعا این دیتاسنترها ملی هستند نه عمومی ....
ویرایش توسط company_hosting : November 1st, 2017 در ساعت 13:30
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2017, 13:58
فکر کنم به گوشش رسیده سرور های ایران در مقابل خملات دوام نمیاره
فکر کرده حملات موشکی بوده ! نه حملات دیداس
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها ازalmandata به دلیل پست مفید
Alt+F4, Ashkankamangar.ir, AtrafNet, bigcowboy, ColdWorld, mhiizadi, ourweb, saeid1346, seyyed_ahmad, Unknowv2, x11416
-
November 1st, 2017, 14:07
عضو انجمن
پورتهای خروجی رو قویتر کنید، 200 متر زیر خاک پیشکش.!
-
تعداد تشکر ها از Gh-Moradi به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2017, 16:20
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازm2n به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2017, 10:37
عضو انجمن
یعنی پول مردم بدبخت داره به فنا میره به خاطر چی به خاطر توهم هایی که معلوم نیست کی میخواد تمام بشه که همه دنیا دشمنن همه باید محو بشن ما بمونیم!
خدای من چه بودجه و چه پولی خرج میشه که برن 200 متر پایین تر و اونجا کار انجام بشه حداقل حداقل 30 برابر یک پروژه سطحی میشه هزینه این کارها.
این پولا همون پول مالیاتی که یک باره روی همه چیز هاضافه شد همونی هست که دارایی روی درگاه ها اضافه کرده,همونیه که هر سال یک بار یک خبرنگار میاد ترکیه و 4 تا کشور اطراف نشون میده من پمپ بنزین میگه اینجا بنزین اینقدره چرا مال شما اینقدر باشه پس گرون شد,این همون پولیه که پیمان کار پروژه انجام داده 3 ساله پولش ندادن پروژه خوابیده,همون پولیه که باید صرف تعمیر و نگهداری سد میشده چون هزینه زیاد بوده و دیدن نیازی به باز کردن دریچه ها ندارن آب کمه دیگه هزینه نکردن سد نزدیک بود به خاطر باز نشدن دریچه ها بشکنه,هزینه ای نمیشه دیگه درمان که عملا ازاد شده 20 درصد فقط تامین اجتماعی میده که اونم نده بهتره,مدارس که میشه آموزش و پرورش کشور که مهم ترین سازمان کشور پیشرفته هست الان بی پول ترین سازمان شده مدارس کشور دولتی ها از خود بچه ها کمک میگیرن برای هزینه ها,این همون پول نفته نه خرج رفاه و نه درمان میشه فقط امنیت امنیت امنیت و نه خرج تحصیل مردم خیلی بده گریه داره نه خنده.
دیتاسنتر تو اعماق زمین به جای اینکه بزنید فقط به فکر مخفی سازی فزیکال هستید از نخبه های فناوری برای امنیت دیتا به صورت نود گستره یا ... کمک بگیرید اگر 1 میلیارد دلار قرار خرج کنید برای این کارها با 1 میلیون دلار تمامش کنید چه خبرتونه آخه پول گرفتید دستون صحیح و خطا کار انجام میدید
یه چند هفته پیش یه بنده خدایی ساعت 11 شب اصلا شبیه گدا ها نبود از نظر جسمی هم سالم بدون مشکل وقتی توی یاده رو داشتم میرفتم اومد,جلو آقا یه لحظه وقتتون بگیرم تو دلم گفتم نگاه کن خدا سالم سر حال حتما گداست عجبا,خواستم برم اما نمیدونم چطوری وایسادم گفت یه کمکی میتونی کنی باید برم خونه دستم خالیه منم عصبانی شدم تا گفت کمک کن دستم خالیه گفتم مرد نا حسابی تنت سالمه چرا کار نمیکنی برو کار کن سرت چرا خم میکنی جلو کسی,صبح اول صبح بلند شو برو سر فلکه کارگری کن مگه چیه کاره دیگه بهتره این کار نیست حداقل غرور نداری?/ بنده خدا با یه بغضی گفت از ساعت 6 سر همین فلکه بودم هیچ کاری نتوستم برم امروز خیلی کارگر زیاد بود شلوغ بود نشد... یعنی دلم میخواست همونجا بشینم گریه کنم به خاطر وضعیت مردممون که اینطوری شدن.
یه زمانی زن و مرد از کشور های اطراف میومد اینجا که بشه نوکرو , کلفت , کارگر حالا همین کارها هم گیر خود مردم نمیاد
به خاطر همین کارها و رفتن تو عمق زمین کار کردنه که مبادا .....
ویرایش توسط websazha : November 2nd, 2017 در ساعت 10:57
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
تعداد تشکر ها ازwebsazha به دلیل پست مفید
ali-rezam, AtrafNet, ColdWorld, delta, Fracture, Jolge, ldda company, mehrangta, novinvps.com, ourweb, speednet
-
November 2nd, 2017, 19:10
عضو انجمن
درود..کار خوبیه...استقبال می کنم!
-
تعداد تشکر ها از Raymvnd به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2017, 23:10
عضو جدید
کلا زیادی جوگیرن . کشورمون تو این سالها بس که ضربه خورده نیاز به حمله موشکی نداره .
ورشکستگی آبی و الودگی هوا و ریزگرد ها و بحران زیست محیطی و خشکسالی .
--
به هر حال جدا از بحث احساساتیش و تمسخر
چه فوایدی داره 200 متر زیر زمین یک دیتاسنتر ؟
لطفا دوستان راهنمایی کنند .
My mother told me I'd grow up to be a good man
-
تعداد تشکر ها از Cr0w به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2017, 23:17
عضو جدید
برای سرمایش سرور ها چه کار میکنن ؟
تازه هر چقدر به اعماق زمین برن دمای بیشتر هست طبیعتا
-