-
November 12th, 2017, 00:31
عضو انجمن
یک سوال در مورد هاست سی پنل !
سلام ،
دوستان خوب و سلامت هستید ؟
بنده والله یک هاست خریدم قبلاً ، تعدادی سایت روی یک هاست استفاده میکنم حالا یک مشکلی دارم امیدوارم جواب بدید دوستان ☻
بنده چند تا سایت دارم نصب و راه اندازی کردم ، یک سایتی میخوام راه اندازی کنم که میگه باید PHP 7 و بالاتر انتخاب کنی منم برم php select version رو بزارم تو 7 کلاً همه سایت هام خراب میشن !!
میخوام بدونم آیا میشه ورژن PHP رو ، رو یک سایت اعمال کرد ؟
با تشکر ♥
-
-
November 12th, 2017 00:31
# ADS
-
November 12th, 2017, 00:34
عضو انجمن
پاسخ : یک سوال در مورد هاست سی پنل !
سلام دوست عزیز . به احتمال زیاد طبق گفته خودتون دارین از addon domain استفاده می کنید . در این حال که شما php version رو تغییر میدین روی تمامی سایت ها تاثیر میذاره و فعلا که راهی نیست واسه این قضیه . بهتره یک هاست جدا برای هر کدوم تهیه کنید .
-
تعداد تشکر ها از a1994n1373 به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2017, 01:09
عضو انجمن
دوستان کسی دیگه نظری نداره ؟
-
-
November 12th, 2017, 01:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DEFALT
سلام ،
بنده والله یک هاست خریدم قبلاً ، تعدادی سایت روی یک هاست استفاده میکنم حالا یک مشکلی دارم امیدوارم جواب بدید دوستان ☻
بنده چند تا سایت دارم نصب و راه اندازی کردم ، یک سایتی میخوام راه اندازی کنم که میگه باید PHP 7 و بالاتر انتخاب کنی منم برم php select version رو بزارم تو 7 کلاً همه سایت هام خراب میشن !!
با تشکر ♥
با سلام و احترام
اگر سایت ها با اسکریپت های مختلفی نوشته و اجرا میشوند بله باید هاست های جدا تهیه کنید ولی اگر سایت ها مثل هم بوده و صرفا میزان کمی تغییر دارد نباید با تغییر نسخه پی اچ پی تمام تنظیمات ها بهم بریزد
احتمالا تداخل افزونه و قالب دارین بعد از اینکه نسخه رو تغییر دادین داخل دیتابیس ها افزونه ها رو کامل غیرفعال کنین و همچنین قالب و اگر مشکل حل شد از سی ام اس فعال کنین.
به هر حال ممکنه جواب بده . بستگی داره از چه نوع اسکریپتی فراخوانی بشه که مشکل ایجاد کرده باشد .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2017, 01:13
عضو انجمن
سلام
شما یک راه دارید
از MultiPHP Manager سی پنل انتخاب کنید سایت مورد نظر رو و ورژن رو روی 7 قرار بدید
با این کار اون سایت از سلکتور سی پنل استفاده می کنه و روی ورژن 7 ست میشه
-
تعداد تشکر ها ازshetabanhost به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2017, 01:18
عضو انجمن
درود ، به اینصورت میشه استفاده کرد داخل htaccess هم محتویات باید به این شکل باشد :
کد:
# php -- BEGIN cPanel-generated handler, do not edit
# Set the “alt-php70” package as the default “PHP” programming language.
<IfModule mime_module>
AddType application/x-httpd-alt-php70 .php .php7 .phtml
</IfModule>
# php -- END cPanel-generated handler, do not edit
با تشکر از شتابان هاست واقعاً من یکی از مشتری هاتون هستم و واقعاً پشتیبانی و هاستتون چند ماهی هست که استفاده میکنم خیلی عالیه ♥ ایشالله به همین منوال پیش برین ♥
-
تعداد تشکر ها از DEFALT به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2017, 04:03
دوست عزیز ورژن پی اچ پی رو می تونید از طریق سلکتور روی یک ادون دامین تغییر بدید حتی ورژن پی اچ پی روی یک سابدامنه هم تغییر میشه داد.
-
-
November 12th, 2017, 04:30
عضو جدید
همونطور که دوستان گفتن از طریق MultiPHP INI Editor در سی پنل میتونید ورژن php برای یک دایرکتوری یا دامنه خاص تغییر بدین
-
-
November 13th, 2017, 21:10

نوشته اصلی توسط
DEFALT
سلام ،
با تشکر ♥
درود
شما اگر ورژن رو تغییر دهید
روی همه سایت های شما اعمال میشه و مشکل بوجود میاد
بهتر هست هاست جدا تهیه کنید
موفق باشید
-
-
November 13th, 2017, 21:18
عضو جدید
هاست جدا بهتره نسب به این همه دردسر!