سلام،
چطور باید یک دامنه ی بین المللی رو به گونه ای ثبت کرد که بشه روی اون دامنه، درگاه پرداخت بین المللی هم گرفت؟ آیا هاست مربوطه هم ملاحظاتی داره؟
ممنون از توجه شما
سلام،
چطور باید یک دامنه ی بین المللی رو به گونه ای ثبت کرد که بشه روی اون دامنه، درگاه پرداخت بین المللی هم گرفت؟ آیا هاست مربوطه هم ملاحظاتی داره؟
ممنون از توجه شما
1. دامنه نباید مربوط به شش کشوری که آمریکا تحریم کرده از جمله ایران و دامنه .ir باشه
2. خیر
با قوانین آشنایی دارم. سوال من در مورد اینه که در این شرایط باید چه کرد؟
اطلاعات دامنه را از ایران نزنید ، یک اطلاعات دقیق از جای دیگه بدید
در هاست و سرورتون اصلا از ایران نشانی نباشه
در خود سایتتون هم اصلا از ایران چیزی نباشه
قوانین کپی رایت را رعایت کنید
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
سلام
یکسری واسطهای پرداخت بین المللی هستند که با ایران مشکلی ندارند که اغلب مال روسیه و هند هستند!
از نمونه این واسط ها درگاه اوکی پی هست که مال روسیها هست.
چند ۱۰ تا هم درگاه بین المللی هم هستند که مال هندی هاست ولی به هیچ وجه ازشون استفاده نکن (نمیشه بهشون اعتماد کرد).
دامنه ات بین المللی باشه و تو هویز هم اطلاعات ایران رو نشون نده مشکلی نخواهی داشت.
اگرم منظورت استفاده از درگاه پی پال و... هست که اینا یک بخش کوچکشون مربوط میشه و اصل کاری اطلاعات و مدارک خودت هست که نباید مربوط به ایران باشه.
در صورت نیاز به خدمات برنامه نویسی php / laravel / whmcs / wordpress پیام بدهید.
(کارهای Front-Endی پذیرفته نمیشود) (ماژول نویسی اختصاصی whmcs پذیرفته میشود)
کلا نباید نشانه و اطلاعاتی از ایران بدید در هاست
و دامنه هم نباید مرتبط به کشوری باشد که آمریکا تحریم کرده است
موفق باشید
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند،
به نظرم سوال رو باید شفافتر می پرسیدم.
سوال این نیست که چه اطلاعاتی ثبت بشه که مشکلی پیش نیاد.
سوال اینه که اصلا چه مسائلی در هنگام ثبت یک دامنه و استفاده از یک هاست ممکن است سبب بروز مشکلات مربوط به تحریم ها بشه و چطور این مسئله رو مدیریت کنیم؟
این اطلاعات میتونه به صورت مستقیم یا غیر مستقیم توسط شما یا نرم افزارها و سخت افزارهای شما یا سرویس دهنده های شما در سامانه های مرتبط با این قضیه ثبت بشه. فکر میکنم این مسئله ی واضحیه که من نباید کشور مالک دامنه رو ایران تعیین کنم و قص علی هذه. ولی آیا مسائل ناپیدایی(برای افراد غیر خبره ای مثل من) وجود داره که ممکنه باعث لو رفتن هویت ما بشه؟
بنده دنبال جواب های کلی مثل این نبودم: "در هاست و سرورتون اصلا از ایران نشانی نباشه".
مسئله، چگونگی پیشگیری از ثبت اطلاعات مربوط به ایران و ایرانی است. اطلاعاتی که معمولا توسط خودمان وارد نمی شود.
بنده دنبال این بودم که مسائل ناپیدایی مثل استفاده از Glue records ها و امثال آن رو از منظر مشکلاتی که میتونه ایجاد کنه مورد بررسی قرار بدیم.
به هر حال ممنون
اگر خیلی حساس هستید میتونید یک سرور مجازی ویندوز خارج تهیه کنید ، از داخل اون سرور تمام کار ها را انجام بدید که هیچ جایی اشتباه نکنید
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
در حالت عادی هر اطلاعاتی که دوست دارید بزنید و فیک باشه یا نباشه مهم نیست
فقط لاگ ثبت نام و رجیستر آی پی از ایران نباشه(آدرسم از ایران قبول نمیکنند که بگید مشکلی پیش بیاد چون در چک لیستشون ایران نیست)
واضحا بگم اگر به مشکل نخورید اطلاعات بالا رو رعایت کنید کفایت میکنه اما احیانا به مشکل بخورید(هک بشید و.. یا دعاوی پیش بیاد) اونوقته که شرط اولیه رو از دست میدید جز اطلاعاتی که زدین حقیقی و تابع قوانینشون باشه
-----
فقط یک پیشنهاد دارم اگر مشتری ایرانی دارید این کارو نکنید
چون از بس دلار و یورو هکی میزنن که کلا بلاک میشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)