-
June 16th, 2017, 08:24
مشکل با هاستینگ i-whost.net
با سلام خدمت دوستان
مدت یک ماه پیش از هاستیک i-whost.net هاست اشتراکی خریداری کرده بودم که بعد از ارسال تیکت برای ریستور بک آپ هیچگونه پاسخی دریافت نکردم
و چند تیکت دیگه ارسال کردم و تماس تلفنی هم گرفتم که متوجه شدم کلا سایت رو تعطیل کردن ولی سرویس دهی ناقص و بدون پشتیبانی برای کلاهبرداری همچنان ادامه داره
متاسفانه بخش بک آپ رو از هاست برداشتن که امکان بک آپ و ریستور هم بصورت دستی وجود نداشته باشه.و فقط یک کنترل پنل فقط در دسترس هست
اومدم اینجا اطلاع رسانی کنم که کسی فریب نخوره و کمکی به دوستانی که قصد خرید هاست دارند کرده باشم
تاپیکی که در فروم سایت خودشون باز کردم لینکش رو میزارم که ببینید بعد از گذشت یک ماه کسی پاسخ نداده و چند نفر هم همین مشکل بنده رو دارند
https://my.i-whost.net/index.php?m=f...id=29#reply-58
-
تعداد تشکر ها از p30off به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2017 08:24
# ADS
-
June 16th, 2017, 12:07
پاسخ : کلاهبرداری هاستینگ i-whost.net
سلام.بله ایشون راست میگن...گفته هاشن صحت داره
من یک هفتس سرویس خریدم هاست با پرداخت ماهانه...همراهش دامین ir ثبت کردم..فاکتورهارو که پرداخت کردم هاست فعال شد ولی دامنه ثبت نشد!!!مجبور شدم دامنه رو از جای دیگه سفارش بدم....تیکت دادم که دیدم جوابی نمیدن....گفتم شاید نباشن..دو تا تیکت دیگه باز کردم الان تیکت ها همچنان باز هست و 4 روز گذشته هیچکس جوابی نمیده
خوشبختانه من عادت دارم تا از یه شرکت مطمئن نشدم سرویس ماهانه میخرم..اینجا هم همینکارو کردم زیاد ضرر نکردم شانس آوردم
دوستانی که سرویس هاست و سرویسای دیگه دارن که سایتشون فعال هست هرچه سریعتر به یه صورتی سایتشون رو انتقال بدن چون معلوم نیست اینا تا کی اینجوری سرویسارو برای کلاهبرداری باز بذارن...یه صبح بلند میشین میبینین سرویسا ساسپند شده
هرچه سریعتر اصلا همین الان اقدام کنین....اینا کلاهبرداری دارن میکنن..سریعتر منتقل کنین سرویساتونو
- - - Updated - - -
اونایی که زیاد ضرر کردن با هم استشهاد جمع کنن برن شکایت کنن از این بی همه چیزا..اینا فکر کردن اینترنت درو پیکر نداره..باید ازشون شکایت کرد که دو روز دیگه با یه اسم دیگه نیان
-
تعداد تشکر ها از armin2afm0056 به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2017, 12:14
واقعا تعجبه خیلی راحت میتونستن سایت و کاربراشو با قیمت خوبی به یه شرکت دیگه بفروشن
تا اینکه با اسم کلاهبرداری برن
متاسفانه تهران هم نیستن که آدم پیداشون کنه
مازندران هستن
ویرایش توسط p30off : June 16th, 2017 در ساعت 12:16
-
-
June 16th, 2017, 12:32
عضو انجمن
سلام
شاید اتفاقی برای مدیر سایت افتاده باشه . بیشتر تحقیق کنید .
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2017, 12:39
سلام.
به هر حال یک سایت رو یک نفر که پشتیبانی نمیکنه
اگر هم اتفاقی افتاده بود یه بیانیه ای چیزی میدادن
الان بیشتر از 1 ماه هست که جواب نمیدن
یعنی سرورهاشون بدون مدیریت همچنان بدون مشکل دارن کار میکنن؟؟
-
-
June 16th, 2017, 12:41
اقا اینا اصلا هاستینگ نیستن..کارشون یه چیز دیگست اومدن شرکت هاستینگ زدن!!!!!
ببینین:
photo_2017-06-16_12-38-55.jpg
باید یه تایپک جامع و کامل بزنن دوستان تا بنده خدایی طعمه اینا نشه...
- - - Updated - - -
اینا توی شرکت هستن دارن حساباشونو چک میکنن بابا..چقدر ساده این....یک ماهه که توی خفا به سر میبرن....مگه میشه یه شرکت 1 ماه تیکتارو جواب نده!!!!!!!
ویرایش توسط armin2afm0056 : June 16th, 2017 در ساعت 12:44
-
-
June 16th, 2017, 12:52
احتمالا مدیر رفته اراضی جادهارو تفکیک کنه ماشین زیرش گرفته
بابا خیلی هاست های با کیفیتی هم داشتن پشتیبانی منظمی هم داشتن
مگه میشه آدم پول حلال رو ول کنه بچسبه به کلاهبرداری
اینهمه کاربردارن بیچاره ها نمیدونن فعلا فردا که سرویسشون قطع شد
فقط ببین چی بشه
اونوقت زیر این پست 1000 نفر میان میگن اطلاعاتشون پریده
-
-
June 16th, 2017, 12:58
تو این انجمن که هر وقت تاپیک یا پست انتقادی در مورد این شرکت ایجاد شد یوزر اخراج و اون پست و تاپیک از بیخ نابود شد ! استارتر عزیز مواظب خودت باش !
-
-
June 16th, 2017, 13:04
یعنی میگید مدیرای انجمنو خریدن با پول کلاهبرداری که صدای کارشون درنیاد؟؟
-
-
June 16th, 2017, 13:17

نوشته اصلی توسط
seyyed_ahmad
تو این انجمن که هر وقت تاپیک یا پست انتقادی در مورد این شرکت ایجاد شد یوزر اخراج و اون پست و تاپیک از بیخ نابود شد ! استارتر عزیز مواظب خودت باش !
عزیز جان شما مثل اینکه حالت خوش نیست!!!!!
اینجا ما انتقاد کورکورانه نکردیم که!!!!شرکت سرویساشونو باز گذاشتن که تا اخرین لحظه تراکنش مالی داشته باشن!..این انجمن برای همین چیزاست که که چند نفرو باخبر کنیم بدبختا طعمه نشن!!اگر اینکه میگین باشه پس معلوم میشه...!!!!اونوقت به این انجمن هم اعتمادی نمیشه کرد که فکر نمیکنم اینطور باشه
ظاهرا سایتو به حال خودش گذاشتن که کاربرا سرویس سفارش بدن حالا اینکه سرویس بعد پرداخت فعال بشه یا نشه با خداست..اگر فعال شد که هیچی..اگر نشد پولتون سوخته چون اصلا جوابی نمیدن و پاسخگو نیستن
سرویس من شانسی فعال شد ولی پول دامنه رو خوردن جوابی هم ندادن
اینا اگر ریگی به کفششون نباشه توی انجمن خودشون و اینجا الان با این موضوعی که مطرح شد باید یه واکنشی حداقل توی سایت خودشون داشته باشن..اطلاعیه ای چیزی میدادن که اقا ما نیستیم شرکت پشتیبانی نداره یا فلان!!!
نه اینکه خف کنن
اینا دارن اخرین زورشونو برای کلاهبرداری میزنن سایتو باز گذاشتن که تا اخرین لحظه حسابشون پر بشه..ببینین کی گفتم..همین روزاست که ادرس ای وب هاست رو بزنین با پیچ نات فوند مواجه بشین...هرچه سریعتر سایتاتونو منتقل کنین..من که منتقل کردم!
خیلی از کاربراشون الان اطلاعی ندارن...فکر کنم به زودی غوغایی بشه توی این تایپک
-