-
November 1st, 2017, 00:28
عضو جدید
اعلام همکاری بین ایران و هلند (اروپا)
ضمن سلام،
همکارانی که هرگونه ایده یا موقعیت تجاری برای فعالیت بین ایران و هلند (یا سایر کشور های اروپایی) رو دارند، می توانند در صورت توافق از ظرفیت های فنی و اجرایی اینجانب که مقیم هلند هستم، استفاده نمایند.
چنانچه طرح یا پرسشی در این زمینه دارید، از طریق همین تاپیک یا پیغام خصوصی، پیگیری بفرمایید.
با تشکر
ویرایش توسط Mr.Bits : November 1st, 2017 در ساعت 00:36
-
-
November 1st, 2017 00:28
# ADS
-
November 1st, 2017, 00:36
عضو انجمن
پاسخ : اعلام همکاری بین ایران و هلند (اروپا)
با سلام و احترام . در صورت توان ای دی تلگرام بدین در ارتباط باشیم. با تشکر
-
-
November 1st, 2017, 00:45
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
a1994n1373
با سلام و احترام . در صورت توان ای دی تلگرام بدین در ارتباط باشیم. با تشکر
خدمت شما: Mr_Bits@
- - - Updated - - -
یک مدل از کارهایی که قابل اجراست، انجام پرداخت های ارزی شما با قیمت مناسب هست. میتونیم نرخ اسکناس حساب کنیم + مقداری کارمزد. فقط کیس با کیس فرق داره و روش پرداخت می بایست بررسی بشه که من مشکل نخورم برای مالیات. در هر صورت، من ظرفیت لازم رو دارم که ایران ریال تحویل بگیرم و همون لحظه (نهایتا با یکی دو ساعت تاخیر برای حساب به حساب کردن اینطرف) پرداخت شما انجام بشه. تضمین های لازم هم از طرف همکارم در تهران انجام میشه.
ویرایش توسط Mr.Bits : November 1st, 2017 در ساعت 01:16
-
-
November 1st, 2017, 12:49
عضو جدید
-
-
November 1st, 2017, 12:51
عضو انجمن
من متاسفانه ریپورتم .
اگه میشه به ایدی موجود در امضا یه مسیج بدین.
-
-
November 1st, 2017, 13:02
عضو جدید
دوستان، ظرفیت فنی هم وجود داره به واسطه شرکت و نیروی انسانی در اینجا. بنابراین اگر پروژه های برنامه نویسی مخصوصا وب و موبایل سطح حرفه ای سراغ دارید، امکان همکاری هست.
ویرایش توسط Mr.Bits : November 1st, 2017 در ساعت 13:04
-
-
November 1st, 2017, 14:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Bits
خدمت شما:
Mr_Bits@
- - - Updated - - -
یک مدل از کارهایی که قابل اجراست، انجام پرداخت های ارزی شما با قیمت مناسب هست. میتونیم نرخ اسکناس حساب کنیم + مقداری کارمزد. فقط کیس با کیس فرق داره و روش پرداخت می بایست بررسی بشه که من مشکل نخورم برای مالیات. در هر صورت، من ظرفیت لازم رو دارم که ایران ریال تحویل بگیرم و همون لحظه (نهایتا با یکی دو ساعت تاخیر برای حساب به حساب کردن اینطرف) پرداخت شما انجام بشه. تضمین های لازم هم از طرف همکارم در تهران انجام میشه.
ضمانت یا واسطه معتبر جهت انتقال حوالههای یورو؟
-
-
November 1st, 2017, 14:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Gh-Moradi
ضمانت یا واسطه معتبر جهت انتقال حوالههای یورو؟
موجوده، تلگرام پیغام بدید لطفا.
-
-
November 1st, 2017, 18:28

نوشته اصلی توسط
Mr.Bits
دوستان، ظرفیت فنی هم وجود داره به واسطه شرکت و نیروی انسانی در اینجا. بنابراین اگر پروژه های برنامه نویسی مخصوصا وب و موبایل سطح حرفه ای سراغ دارید، امکان همکاری هست.
اگه بخواید کار فنی انجام بدید، از ایران خیلی کم هزینهتر میشه انجام داد.
حقوق نیروی متخصصی که تو ایران ۵ میلیون هست، تو اروپا باید با ۴-۵ هزار یورو استخدام کنی ...
یکی از دوستان تو یه شرکت خوب ایرانی برنامهنویس ارشد بود، ماهی ۸ میگرفت. الان تو یه شرکت آلمانی با سمت مدیر تیم برنامهنویسی ماهی ۷ هزار یورو میگیره (منهای بیمه و مالیات و ...)
-
-
November 1st, 2017, 18:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
اگه بخواید کار فنی انجام بدید، از ایران خیلی کم هزینهتر میشه انجام داد.
حقوق نیروی متخصصی که تو ایران ۵ میلیون هست، تو اروپا باید با ۴-۵ هزار یورو استخدام کنی ...
یکی از دوستان تو یه شرکت خوب ایرانی برنامهنویس ارشد بود، ماهی ۸ میگرفت. الان تو یه شرکت آلمانی با سمت مدیر تیم برنامهنویسی ماهی ۷ هزار یورو میگیره (منهای بیمه و مالیات و ...)
بله خودم استخدام هستم و شرکت از خودم هم دارم، اطلاع دارم. منتهی عرض کردم پروژه حرفه ای، یعنی کاری که نیازمند تخصص های متفاوت و تشکیلاتی باشه و صد البته سطح علمی و اجرایی هم متفاوت هست.
-