-
October 25th, 2017, 10:26
راهنمایی در مورد هاست - لطفا افراد با تجربه و با دانش !
سلام وقت همگی بخیر
من هیچ دانشی در رابطه با هاست ندارم فقط چند وقت با هاست اشتراکی سی پنل کار کردم با جوملا و وردپرس
حالا برای چند سایت نیاز دارم هاستی تهیه کنم که با توجه حساب کتاب کردن هام ! به سایت cloudways.com برای کلود سرور رسیدم که گفتند سیپنل ارایه نمیدن ولی نرم افزار کانفیگ اختصاصی دارند که میتونم به راحتی با جوملا و وردپرس کار کنم
حالا میخواستم بدونم اونقدری این سرور ها نسبت به هاست اشتراکی (سرعت ، امنیت ، آپ تایم) برتری دارند که کمی هزینه بیشتر معقول باشه و از نظر کار کردن باهاش میتونم مثل سی پنل راحت کار کنم ؟
و سوال دیگه اینکه با خرید کلود سرور در اصل من مثل شرکت های هاستینگ میشم و میتونم برای چند نفر پلن تعریف کنم و اونها بتونند به صورت محدود استفاده کنند و مشکلی برای من و دسترسی هام و اونها پیش نیاد ؟
و سوال دیگه اینکه وقتی نوشته هزینه مثلا ساعتی 0.1 دلار یعنی سایت همیشه انلاین هست و وقتی بازدید کننده داشته باشه هزینه میگیرن و اگر مثلا در شبانه روز 5 ساعت بازدید کننده نداشته باشه اصلا هزینه ای نمیگیرن ؟
پیشاپیش وقتی که صرف میکنید ممنونم
ویرایش توسط mohammad2232 : October 25th, 2017 در ساعت 10:31
-
-
October 25th, 2017 10:26
# ADS
-
October 25th, 2017, 11:21
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی در مورد هاست - لطفا افراد با تجربه و با دانش !
ببینید اصلا به صرفه نیست اینکار
شما خیلی راحت میتونید یک نمایندگی در همین انجمن از همکاران بگیرید و هر وقت مشکلی هم خورد از پشتیبانی براحتی حل کنید
پیشنهاد میکنم از جایی هم تهیه کنید که معتبر باشه
خیلی با هزینه پایین تر و با کیفیتی که میخواهید میتونید به سرویس مورد نظرتون برسید
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
-
-
October 25th, 2017, 12:31
عضو انجمن
همونطور که همکارمون فرمودند حتی ساده ترین کسائل سروری کار بلدی و تجربه میخواد .
-
-
October 25th, 2017, 12:32
عضو جدید
دوست عزیز گرفتن نمایندگی برای شما مناسب تر هست مخصوصا اینکه شما اولا درگیر خیلی از مسائل نمیشید و برای رفع هر مشکل احتمالی اگر از همکاران در همین جا سرویس تهیه کرده باشید خیلی راحت تر میشه موضوع بررسی کنید
-
-
October 25th, 2017, 18:56
عضو انجمن
گرفتن یک نمایندگی هاست میتونه هم بصرفه تر هم کارامد تر باشه
بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR
-----------------------------------------------------------------------------
Haj_Milat@
-
-
October 26th, 2017, 01:08
عضو جدید
نمایندگی برای این کار به صرفه تره براتون
-
-
October 29th, 2017, 20:13
اگر تجربه کار با سرور و کانفیگ اون رو نداشته باشید بهتره هاست تهیه کنید تا هم پشتیبانی و مسائل مختلفش بر عهده ارائه دهنده باشه و هم هزینه کمتری بپردازید .
سرور برای مواقعی خوبه که بخواهید کانفیگ های خاصی رو خودتون پیدا کنید مثلا بهینه کنید و..
-
-
October 29th, 2017, 21:06
عضو جدید
نظر منم مثل نظر دوستان هست
سرور مشکلات و دردسرهای خودش رو داره
بهتره از جای خیلی معتبر نمایندگی بگیرید، اینطوری هم خیالتون راحته که سرور تنظیمات و امنیت درستی داره، هم نیازی نیست کنترل پنل تهیه کنید و هزینه لایسنس بدید
فقط همونطور که گفتم به شدت دقت کنید جای فوق معتبر ازش سرویس تهیه کنید و از هر جایی سرویس نگیرید
موفق باشید
-
-
October 29th, 2017, 21:29
اگه دسترسی کنترل پنل کامل دست خودته و مشتری فقط به صفحه مدیریت دسترسی داره که یک هاست اشتراکی با تعداد دامنه و دیتابیس مورد نیازت تهیه کن اینجوری لازم نیست برای هر سایتت وارد یک کنترل پنل با یوزر پس متفاوت بشی. اگر که مشتری دسترسی به پنل میخواد نمایندگی هاست بگیر.
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
-