باید روی سرور مبدا filezilla server رو نصب کنی ، براش یک اکانت ایجاد کنی.
بعد روی سرور مقصد filezilla client رو نصب کنی اطلاعات اکانت و با اپی سرور مقصد رو وارد کنی انتقال بدی.
ممنون از لطفت دوست عزیز ولی من دوست دارم خودم این کارو یاد بگیرم فکر نکم کار خیلی پیچیده ای باشه فقط من یخورده آی کیوم پایینه
الان دو روزه مشغول این کارم ولی به نتیجه نرسیدم الان من این filezilla server رو تو اون سروری که فایل هام وجود داره نصب کردم و filezilla client رو هم تو اون یکی که خالیه نصب کردم
حالا من این فایل زیلا سرورو باز کردم با همون آی پی پیش فرض خودش 127.0.0.1 بعدش چیکار کنم؟
من تو filezilla client باید چی بزنم وقتی مشخصات اون سرورو میزنم ارور میده نمیره توش!
با سلام.
دوست عزیز شما ابتدا باید filezilla server را در سرور مقصد باز کنید به قسمت edit و بعد user در آنجا باید 2 تا یوزر ببینید : anonymous و newuser
به anonymous کاری نداشته باشید newser را انتخاب کنید و یک پسورد دلخواه برای آن تعریف کنید سپس به تب shared folders برید دسترسی به قسمتی که می خوایید ایجاد کنید و ok را بزنید :
بعد از انجام تنظیمات سرور به سرور دوم filezilla client برید و تنظیمات اتصال را اینگونه وارد کنید :
در مقابل هاست : آیپی سرور مبدا را وارد کنید
در قسمت username : یوزرنیم که انتخاب کردید : newuser
و در قسمت password: پسورد دلخواهی که در مرحله تنظیمات سرور انجام دادید وارد کنید
در مقابل پورت چیزی نیاز نیست وارد کنید(به طور پیشفرض انتخاب می شود) و quickconnect را بزنید
بعد هم می توانید فایل ها را به راحتی منتفل کنید
پی نوشت : توجه کنید شما باید برنامه filezillaserver را در سرویس که فایل ها قرار هست در آن قرار بگیرید(سرور جدید )نصب کنید و در سرور قدیمی filezilla client
در مورد باز کردن filezilla server در باز کردن آولین بار کادر کوچکی نمایش داده خواهد شد بدون تغییر آن را ok بزنید
موفق باشید.
ویرایش توسط extern : October 9th, 2012 در ساعت 23:05