سلام دوستان
عزیزان من یه سایتی دارم که خیلی دیتابیسش حجیم و سنگین هست
آیا به نظرتون کار درستی هست که فقط برای دیتابیس یه سرور بگیرم ( که دیگه هزینه ی لایسنس هارو ندم ) و دیتابیسم رو روی اون ران کنم ولی وب سرویس و فایل هام رو همون هاستم باشه ؟
سلام دوستان
عزیزان من یه سایتی دارم که خیلی دیتابیسش حجیم و سنگین هست
آیا به نظرتون کار درستی هست که فقط برای دیتابیس یه سرور بگیرم ( که دیگه هزینه ی لایسنس هارو ندم ) و دیتابیسم رو روی اون ران کنم ولی وب سرویس و فایل هام رو همون هاستم باشه ؟
برای کارهای سنگین این کار حتما باید انجام بشه
حتی اگر سنگینتر هم بشه ممکنه لازم باشه چند سرور برای پایگاه داده تهیه کنید و همه با هم به صورت موازی فعالیت کنند
اینکه سرعت دسترسی از سرور اصلی به سرور پایگاه داده چقدر باشه، هم اهمیت زیادی داره
سیستمهای پایگاه داده هر چقدر حافظه بیشتری داشته باشن و اگر تنظیمات لازم رو هم روی اونها انجام بدید تا بتونه از این حافظه به درستی استفاده کنی، سرعت عملکرد شما افزایش پیدا میکنه
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
دوستانی که این کارو پیشنهاد میدن آیا تابحال در عمل این کارو کردند ؟
اما پاسخ سوال شما اینه که بله mysql و خیلی دیتابیس های دیگه قابلیت ریموت دارند یعنی شما میتونید دیتابیس رو روی یک سرور جدا داشته باشید
اما در عمل این کار برای وبسایت یک کار بیهودس ! چرا که سرعت اجرای کوئری ها به طرز محسوسی پایین میاد !
به طور مثلا شما وقتی یک کوئری به صورت لوکال اجرا میکنید با سیستم های امروزی 0.004 ثانیه اجرا میشه که این یک عدد خیلی خیلی کوچیکه ولی وقتی ریموت باشید سرعت شبکه ، و اگه از دامین بجای آی پی استفاده کنید سرعت dns تاخیر خیلی محسوسی ایجاد میکنه و در عمل بجای اینکه سرعت افزایش پیدا کنه کاهش پیدا میکنه
حتی اگه شما 6 میلیون رکورد هم توی دیتابیس داشته باشید باز هم بهتر اینه که شما برنامه و دیتابیس رو کنار هم در یک سرور داشته باشید ...
در نتیجه به فکر ارتقای کلی سرور باشید ...
سنگین که میفرمایید دقیقا به چی میزان ؟
بنده پیشنهاد میکنم اینکار انجام ندید ، به مشکلات دیگه ای مواجه خواهید شد
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
دوستانی که پیشنهاد میکنند، استفاده از سرور جداگانه برای پایگاه داده کار نادرستی هست،
مشخصه که تخصصی در نرمافزار ندارند
از یک جایی به بعد امکان نگهداری پایگاه داده و سایت روی یک سرور دیگه وجود نداره
حتی شرکتهایی مثل گوگل سرویس پایگاه داده ابری ارائه میدهند
پایگاه داده اینقدر میتونه سنگین بشه که حتی شاید لازم باشه دهها سرور جداگانه فقط برای پایگاه داده تهیه بشه
آشنایی با سرویس Cloud Spanner گوگل
وقتی دیتابیست سنگینی که دوستمون میگم حدود 200 گیگ باشه گرفتن هاست پر سرعت و ... براشون مقرون به صرفه نیست.
اگر هزینه مشکلی نباشه قطعا به دلیل کاهش پینگ و سرعت لود کنار هم باشن دیتابیس و درخواست دهنده قطعا مناسب تره.
اما میشه تا حدود قابل قبولی این میزان لتنسی رو کم کرد و لود رو افزایش داد . مثل کنار هم بودن سرور مربوط به دیتابیس و سرور هاست در یک شبکه و سابنت و استفاده از ای پی لوکال جهت برقراری ارتباط بین این 2 .
اما باید کامل بررسی بشه که چه میزان دیتابیس دارند کاربر عزیز و چه میزان ارجا به دیتابیس صورت میگیره در هر فراخوانی و چه هزینه ای میخواهند بکنند.
موفق باشید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
از لحاظ به صرفه بودن به نظر من بهتره سایت و دیتابیس رو هر جفتشو ببرید روی یک سرور مجازی با بالا رفتن فشار هم ببرید روی سرور اختصاصی در آخر بله میتونید این دو رو جدا کنید ولی خب قطعا فعلا مشکلی نداره روی یک سرور باشند
بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR
-----------------------------------------------------------------------------
Haj_Milat@
تنظیمات پایگاه داده یک تخصص جداگانه هست. چیزی نیست که اینجا بشه توضیح کامل داد
خیلی روشها و خیلی ابزارهای متفاوت هم داره
در سادهترین حالت، با دو سرور پایگاه داده، اطلاعات در یک پایگاه ذخیره میشه و از یکی دیگر خوانده میشه این روش همیشه قابل استفاده نیست
در زمانهای منظم هم اطلاعات ذخیره شده، به صورت دستهای و با سرعت بالا به سرور دیگه منتقل میشه
یک حالت ساده دیگه اینه که اطلاعات روی یک سرور ذخیره میشن و اون سرور اطلاعات رو فوری در سرورهای دیگه هم کپی میکنه
خواندن اطلاعات هم از هر محلی میتونه انجام بشه تا بار تقسیم بشه.
ممکنه ذخیرهسازی به صورت موازی روی چند سرور انجام بشه.
مثل کاری که گوگل انجام میده
گوگل هزاران سرور مختلف داره که هر کدوم بخشی از اینترنت رو پیمایش میکنند و وقتی که شما دنبال یک عبارت میگردید، صدها سرور همزمان جستجو رو انجام میدهند و همه نتیجههای پیدا شده رو به یک سرور مرکزی میفرستند و آنجام تجمیع و نمایش داده میشه
حالتهای زیاد دیگهای هم هست که بسته به نیاز حتی ممکنه حالت اختصاصی طراحی و پیادهسازی بشه
در این حالتها، ممکنه از چند سیستم ذخیرهسازی مختلف مثل حافظه، پایگاه داده، دیسک سخت، و ... استفاده بشه
این موارد به بررسی کامل نیازها و آشنایی کافی با زیرساختهای سختافزاری، نرمافزاری و تهیه پشتیبان داره
ویرایش توسط AMIB : October 22nd, 2017 در ساعت 20:21
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)