-
October 27th, 2017, 05:57
عضو انجمن
خطای Cannot connect to the server هنگام لاگین کردن و وردود به ناحیه کابری ای نماد
سلام و عرض ادب.
مشکل اینجاست که توی این چند روز هر وقت و هز زمان از روز دارم سعی می کنم وارد ای نماد بشم این خطا رو میده . Cannot connect to the server.
الان چند روزی هست به امید اینکه مشکل حل بشه دارم صبر می کنم اما مشکل هنوز پابرجاست. من حتی برای یکی از دوستان دیگه ام توی ای نماد ثبت نام کردم اما نمیتونم وارد قسمت مشخصات و معرفی وب سایت بشم. می خواستم بپرسم این مشکل عدم ورود به ای نماد سراسری هست یا فقط برای من هست؟
بعد سایتی که باید به هزاران وب سایت دیگه سرویس بده یه پشتیبانی آنلاین نداره که واقعا جای تاسفه.
ممنون و سپاسگزارم
ویرایش توسط 1wp.ir : October 27th, 2017 در ساعت 06:00
-
-
October 27th, 2017 05:57
# ADS
-
October 27th, 2017, 10:04
عضو جدید
پاسخ : خطای Cannot connect to the server هنگام لاگین کردن و وردود به ناحیه کابری ای نماد
سلام
منم الآن چک کردم متاسفانه این مشکل وجود داره
-
تعداد تشکر ها از mre به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2017, 10:10
پاسخ : خطای Cannot connect to the server هنگام لاگین کردن و وردود به ناحیه کابری ای نماد
نه برای بنده مشکلی نیست
****** تنظیم نکردید
-
تعداد تشکر ها از گلپا هاست به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2017, 18:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
گلپا هاست
نه برای بنده مشکلی نیست
****** تنظیم نکردید
نه از چیزی استفاده نمی کنم . الان چند روز هست . ممکن هست به خاطر استافاده از اینترنت سرویس دهنده خاص باشه چون من از اینترنت ایرانسل استفاده می کنم. اتفاقا آی پی که باهاش به اینترنت وصل هست ای پی ایران هست.
ویرایش توسط 1wp.ir : October 27th, 2017 در ساعت 18:14
-
-
October 28th, 2017, 17:07
واقعا خاک بر سرشون
درگاه اینترنتی من رو قزع کردن و گفتن به خاطر اینماد هست
سایت کامل تعطیل شده و الان هم که دارم اینماد رو راه میندازم یک هفته ست این پیغام رو میده و وارد نمیشه
پشتیبانی تلفنیشون هم که کامل تعطیله
-
-
October 28th, 2017, 19:16
برای من هم 5-6 روزی هست که همین خطا رو میده و نمی تونم تمدید کنم.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
October 28th, 2017, 20:24
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kima
واقعا خاک بر سرشون
درگاه اینترنتی من رو قزع کردن و گفتن به خاطر اینماد هست
سایت کامل تعطیل شده و الان هم که دارم اینماد رو راه میندازم یک هفته ست این پیغام رو میده و وارد نمیشه
پشتیبانی تلفنیشون هم که کامل تعطیله
دوست گرامی کمی ادبیات بهتری استفاده کنید
ظاهرا چند روزی هست مشکل داره
-
-
October 29th, 2017, 10:45

نوشته اصلی توسط
Raspberry PI
معدب باشن مشکل درگاه قطع شدش حل میشه
-
-
October 29th, 2017, 10:47
وقتی بی سواد پارتی دار ژن خوب با سهمیه و سابقه فعالیت های مسجد محل میان سرکار همین میشه.
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
-
-
October 29th, 2017, 11:39

نوشته اصلی توسط
Raspberry PI
دوست عزیز یک ارگان مهم خدماتی که هم بودجه دولتی داره هم از کاربرهاش پول میگیره ده روزه قطع بودنش هیچ توجیهی نداره جز بی اهمیتی به کاربرهاش
من الان دو هفته هست درگاه هم قطع شده و واضحا علاوه بر زیر سوال رفتن اعتبار سایتم دارم ضرر میدم
اینکه درگاه رو قطع کردن دلیلش رو موجه میدونم اما اینکه 10 روزه وب سایتشون بدون دلیل مشکل داره و روند کار من متوقف شده کاملا غیر موجه
پشتیبانی تلفنیشون هم که مدت زمان زیادی هست قطع شده
ویرایش توسط kima : October 29th, 2017 در ساعت 11:47
-
تعداد تشکر ها ازkima به دلیل پست مفید