من هر چي گشتم تو اين سايت
نفهميدم اخرش هتزنر ديتاسنتر خوبيه يا نه
بعضيا ميگن عاليه بعضيا ميگن بده
اخرش يه نتيجه گيري كلي نكردن كه اخرش ازش سرور بخريم يا نه؟
يه سوال ديگه هم اين كه تو ايران نماينده داردن؟اگه دارن كي هست؟
من هر چي گشتم تو اين سايت
نفهميدم اخرش هتزنر ديتاسنتر خوبيه يا نه
بعضيا ميگن عاليه بعضيا ميگن بده
اخرش يه نتيجه گيري كلي نكردن كه اخرش ازش سرور بخريم يا نه؟
يه سوال ديگه هم اين كه تو ايران نماينده داردن؟اگه دارن كي هست؟
دیتاسنتر خوبیه!
نماینده رسمی که نداره ولی واسه خرید میتونید به inicz.com یا persianwhois.com مراجعه کنید...
خدمات جانبی بسیار گرونی داره !
هتزنر دیتاسنتر بدی نیست ( خدماتش هم در مقابل کیفیتش قیمت مناسبی داره )
تنها ایرادی که میشه گرفت از این دیتاسنتر سخت افزاری هست که استفاده می کنند .... همین !
موفق باشید
بله دیتا سنتر خوبی هست ولی همون طور که دوستمون توکا نت گفتن و اونجوری که من شنیدم ظاهرا از سخت افزار دسکتاپ استفاده میکنند
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
مهم اینه که خرابی نداره
از معایبش اختصاصی نبودم پورت 1 گیگابیت ش هست، بدون دوون تایم اما پورت ارتباطی با سرعت متوسط
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
دیتاسنتر خوبی هست من ازشون چند ماه پیش سرویس داشتم عالی بود
سلام
دیتاسنتر خوبیه(نصب به قیمت)
هیچوقت اروپا نمیتواند جای آمریکا رو بگیره
و اون موقعی که ovh و ... قعطی داستن هتزنر هنوز بالا بود
و فقط یکم گیر مدن که فقط تو ایران هادی قبری عزیز همون مدیر inicz میتونه اونا رو خوب خـــــــــــرکنه و بگه نه اشتباه شده و ...
کلا خواستی حتما از inicz.com بگیر
و setup fee ham اگه میخوای ندی من در خدمتم هر سرور رو بخوای برات خرید میکنم بدون setup fee
با تشکر![]()
eq8 را چند ميديد؟
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
من نسبت يه قيمت و توضيحات دوستان ميخوام ازش خريد كنم ولي دوستان جاي ديگه اي را پيشنهاد ميكنن با همين قيمت (يكم كم و زياد)و با داشتن 24گيگ رم؟
ميگن ليز وبم خوبه اگه كسي افري دارد بدد.
برای چکاری نیاز دارید ؟
توجه کنید اگه برای فروش وی پی اس هست ، حتما باید رید فعال باشه ، در غیر اینصورت بالای 10 وی پی اس ، کندی در مجازی ساز هاتون خواهید داشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)