نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: به هم ریختن سرور

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    14 پست

42 به هم ریختن سرور

با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت دوستان و وبمستران عزیز.
    من یک سایتی دارم که الان واسش مشکل پیش اومده و بعضی از بخش هاش به شدت خراب شده. این سایت شخصی هم نیست که بخوام بیخیالش بشم. ماله یه مجمع که چندین عضو دائمی داره.
    تا چند روز پیش درست کار میکرد ولی دیروز چند تا مشکل براش پیش اومد. مثلاً بخش انجمن گفتگو به کلی از کار افتاده. من برای فروم، روش phpBB ورژن جدید نصب کرده بودم. اما الان هر صفحه از اون رو که درخواست میکنی، فقط یه صفحه ی سفید نشون میده.
    یکی دیگه از مشکلاتی که پیش اومده، مشکلات عمده در قسمت اصلی سایت که با وردپرس طراحی شده هستش. مثلاً الان اون بخشی از صفحه‌ی مدیریت وردپرس که مربوط به ارسال مطلب هست، اصلاً نمیاره و فقط یه صفحه سفید خالی نشون میده. یا اینکه آپدیت اتوماتیک انجام نمیده و خیلی چیز های دیگه.
    یکی از مشکلات دیگش، اشکال تو بخش جامعه مجازی اون هستش که با سیستم دلفین اون رو راه اندازی کردم. البته این مشکل مربوط به mbstring میشد که مدیر سرور مشکلش رو حل کرد.
    خلاصه این مشکلاتی که گفتم، این اواخر خیلی ذهنم رو مشغول کرده. این رو بگم که من خودم رو whm (مدیریت هاست) دسترسی کامل دارم و به عبارتی سرور از خودمونه. همچنین وقتی موضوع رو با دوستم مطرح کردم، به من گفت که تازگی ها whm رو آپدیت کرده و شاید این مشکلات بابت همین موضوع باشه.
    اگه راه حلی به ذهنتون میرسه، لطفاً بفرمایید و در غیر اینصورت، من مجبور میشم به هاستینگ دیگه ای نقل مکان کنم. با تشکر
    راستی اینم آدرس سایتم که مشکل داره: مجمع فرهنگی مذهبی شباب المؤمنین
    این هم آدرس اصلی سایت هاستینگمون: FazHost.Com |

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    16 پست

پیش فرض پاسخ : به هم ریختن سرور

1- از سایت Backup بگیرید

2 - Backup دو سه روز پیش رو Restore کنید .... ببینید دزست میشه یا نه --- اگه که شد که هیچ و اگه نشد دوباره Backup همین امروز رو restore کنید و از admin درخواست کنید که پیگیری کنه

در مورد Move کردن سایت - Data - Backup - Recovery ما 24 ساعته در Yahoo آنلاین هستیم و میتونیم یه صورت رایگان مشاوره بدیم --- حتی روز عید هم خواستید هستیم -------

4. تعداد تشکر ها از selectbackup.com به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    14 پست

ممنون از راهنمایی شما.
    مشکل phpbb مربوط به قالب می شد که حل شد.
    اما یک مشکل دیگه مونده. وقتی با وردپرس میخوام پست بدم، صفحه‌ی خالی نشون میده و هنوز این مشکل حل نشده. فایل wp-admin/post-new.php رو نمیتونه خوب لود کنه.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    208
    تشکر شده در
    152 پست

دوباره آپلود کن کل پوشه wp-admin رو

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    16 پست

دوباره upload کنید اگه نشد به هاست بگید Disable Function و Firewall رو چک کنه
    Local Backup = بزرگ ترین اشتباه یک هاستینگ
    لطفا حرفه ای باشید و از سیستم همگام سازی Backup استفاده کنید www.selectbackup.com
    FTP Access / SSH Access / Free Configuration / Rsync Technology / Unlimited Bw

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)