-
October 17th, 2017, 21:56
پیدا کردن ویروس ها و کد های مخرب در هاست
سلام دوستان
در هاست در صورتی که انتی ویروس هاست غیرفعال باشد بهترین را برای اسکن هاست جهت پیدا کردن ویروس ها و کدهای مخرب چیست؟؟
-
-
October 17th, 2017 21:56
# ADS
-
October 17th, 2017, 22:51
عضو انجمن
پاسخ : پیدا کردن ویروس ها و کد های مخرب در هاست

نوشته اصلی توسط
sir1
سلام دوستان
در هاست در صورتی که انتی ویروس هاست غیرفعال باشد بهترین را برای اسکن هاست جهت پیدا کردن ویروس ها و کدهای مخرب چیست؟؟
با سلام و احترام
اگر دسترسی فقط هاست باشد دستی توصیه میشود.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2017, 23:01

نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و احترام
اگر دسترسی فقط هاست باشد دستی توصیه میشود.
موفق باشید
حجم هاست حدود 2 گیگ و خورده ای میشه.
یعنی باید فول بک اپشو دانلود کنم و با نود 32 اسکن کنم؟؟
کدوم انتی ویروس میتونه هم ویروس ها و هم کدای مخرب را پیدا کنه؟
-
-
October 17th, 2017, 23:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sir1
حجم هاست حدود 2 گیگ و خورده ای میشه.
یعنی باید فول بک اپشو دانلود کنم و با نود 32 اسکن کنم؟؟
کدوم انتی ویروس میتونه هم ویروس ها و هم کدای مخرب را پیدا کنه؟
عرض ادب مجدد
در کد ها باید بررسی کنید ولی برای پیدا کردن ویروس ، تروجان و بکتری با استفاده از سرور ویندوز دانلود کنید و شناسایی کنید
البته این راهکار شخصی هستش و چون جواب گرفتم پیشنهاد میکنم . نظر دوستان هم بررسی کنید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2017, 00:25
عضو انجمن
ببینید اگر انتی شلر فعال نبوده و فایل ها اپلود شدن اولین کار اینه که دستی اسکن کنید.اما خب این مورد به دلیل کد بودن اکثر فایل های مخرب کامل جواب نمیده
شما باید فایل های مشکوک رو باز کنید و نگاه کنید (اگر مسئله جدی است کل فایل ها رو باز کنید و نگاه کنید که کد شده هست یا خیر)
اصولا بهترین راه اینه که فایل هارو انتقال بدید به سیستم خانگی و وب سرویس نصب کنید و تک تک فایل هارو توسط Localhost باز کنید و ببینید که شل هستند یا خیر
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2017, 00:33

نوشته اصلی توسط
farhadhelix
ببینید اگر انتی شلر فعال نبوده و فایل ها اپلود شدن اولین کار اینه که دستی اسکن کنید.اما خب این مورد به دلیل کد بودن اکثر فایل های مخرب کامل جواب نمیده
شما باید فایل های مشکوک رو باز کنید و نگاه کنید (اگر مسئله جدی است کل فایل ها رو باز کنید و نگاه کنید که کد شده هست یا خیر)
اصولا بهترین راه اینه که فایل هارو انتقال بدید به سیستم خانگی و وب سرویس نصب کنید و تک تک فایل هارو توسط Localhost باز کنید و ببینید که شل هستند یا خیر
در پوشه اپلودها با بررسی همه فایلها هیچ گونه فایلی مشکوکی پیدا نشد. فقط میمونه بقیه پوشه هاکه دارای فایل های js, php,css و ... هستند. این فایلها حجم انچنانی ندارن.
روی لوکال هاست چطوری مشخص میشه که شل باشه یا نه
-
-
October 18th, 2017, 00:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sir1
در پوشه اپلودها با بررسی همه فایلها هیچ گونه فایلی مشکوکی پیدا نشد. فقط میمونه بقیه پوشه هاکه دارای فایل های js, php,css و ... هستند. این فایلها حجم انچنانی ندارن.
روی لوکال هاست چطوری مشخص میشه که شل باشه یا نه
وقتی باز بکنید فایل های php رو رو local host مثل (localhost/index.php) اگر شل باشه خب مشخصه . یک سری فایل منیجر و ... صفحه مدیریتی باز میشه
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
October 18th, 2017, 12:07
عضو انجمن
این سایت داشته باشید ، بعضا به کارتون میاد
http://www.shelldetector.com/
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
-
تعداد تشکر ها از bakuryu به دلیل پست مفید