-
October 14th, 2017, 18:41
عضو انجمن
کدوم شرکت اینترنتی رو تائید می کنید؟
سلام و خسته نباشید
میخوام شرکت اینترنتی رو عوض کنم، و منتقل کنم به یک شرکتی که اینترنت با کیفیت با قیمت های خوب ارائه بده
من خودم این شرکت ها رو شنیدم خوب هستند:
های وب
آسیا تک
شاتل
ممنون میشم در این خصوص راهنمائیم کنید و تجربیاتتون رو بهم بگین، تشکر
-
تعداد تشکر ها از iroo به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2017 18:41
# ADS
-
October 14th, 2017, 18:53
عضو انجمن
پاسخ : کدوم شرکت اینترنتی رو تائید می کنید؟
-
تعداد تشکر ها از isn به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2017, 19:09
عضو انجمن
سلام
آسیاتک استفاده میکنم و خوشبختانه خیلی وقته ازش راضیم.
ترفندی داره که می تونید اینترنت حجیم ولی خیلی ارزونی داشته باشید.
یکی از سرویس های سالانه جشنواره ای آسیاتک رو با کمترین حجم و صرفاً فقط به خاطر مدت زمان زیادی که داره سالانه خریداری کنید مثلاً این که فقط 36 هزار تومان هست.
مروارید |
سرویس ۱۲ ماه،(۲۰ گیگ،سرعت ۲ تا ۱۶ مگ،۳ماه ترافیک سایت های منتخب نیم بها و VOD رایگان) |
۳۶،۵۰۰ |
بعدش که این 20 گیگ خودش تموم شد هرگز نه حجم اضافه بخرید و نه تغییر سرویس بدید بلکه فقط از بسته های ویژه گیگ باکس آسیاتک استفاده کنید.
من الان بیشتر از 6 ماهه که حجم سرویس اصلیم همیشه روی 0 هستش اما هر بار گیگ باکس با قیمت ارزون تر میخرم به جای حجم اصلی استفاده میکنم.
بسته های گیگ باکسش هم ایناست:
9 گیگ (نمی دونم چند روزه)
15 گیگ (10 روزه) (13 تومان میشه)
90 گیگ (90 روزه) (بعضی اوقات 70 تومان میشه بعضی اوقات 80 و خورده ای نزدیک 90 تومن نمی دونم چطوریه)
بین اینا 15 گیگ 10 روزه ارزون تر در میاد چون گیگی 800 تک تومان می فروشه و برای من هر بار با مالیاتش میشه 13 هزار تومان.
این 15 گیگ 10 روز جوریه که ما خانوادگی 5 نفر در خونه استفاده میکنیم و دقیق طی 9 یا 10 روز حجم رو تموم میکنیم و دوباره 13 تومان میخرم.
سر ماه 45 گیگ مصرف میکنیم ولی با قیمت گیگی 800 تومن فقط 39 تومن ماهانه میدیم 
سایت http://asiadl.ir هم دانلود ازش رایگانه ولی خب اکثر چیزاش چرت و پرته.
تمامی تلویزیون های آنلاین ایرانی مثل آیو و فیلیمو و... هم حجم رایگان حساب میکنه.
ویرایش توسط AtrafNet : October 14th, 2017 در ساعت 19:11
-
تعداد تشکر ها ازAtrafNet به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2017, 19:19
بنده با تمامی شرکت ها کار کردم و اکثراشون به شکی از سرویسشون می زنن
ولی الان حدود 3 سالی هست که شاتل دارم در کنارش 5 تا اینترنت دیگه داشتم
آسیاتک
پارس آنلاین
مخابرات
مبین نت
ایرانسل
غیر از ایرانسل که سیار بودنش کلی ارزش داره و عیب های دیگش رو می پوشونه
ولی در کنار اینترنت شاتل 5 تای دیگه رو داشتم
همشون به شکل ها مختلف مشکلاتی داشتن و تمامی اینترنت هارو درخواست جمع آوریشون رو دادم الی شاتل
سرویس هاشون خیلی خوبه و حتی مقدار مصرف باقی مانده رو هم انتقال میده به دوره ی بعد فوق العاده است
و از طرفی کندی تو نتش ندیدم و اگر مشکلی هم پیدا کنه قبل از اینکه قطع بشه چند ساعت قبلش یا روز قبلش به مشترکاش پیامک می فرسته که در ساعت فلان تا فلان تعمیرات داریم
در هر صورت از همه جهات به مشتری هاش احترام میزاره
-
تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2017, 19:20
عضو انجمن
خوش به حالت که روی فیبر نوری نیستی و می تونی شرکت ارائه کننده اینترنت رو خودت انتخاب کنی ! منه بدبخت مجبورم فقط از مخابرات نت بخرم چون رو فیبرم ! دوستان برای من هم چاره ای هست ؟ البته غیر ایران سل و مبین نت و .... چون هزینه نتشون زیاد در میاد !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2017, 19:28
عضو انجمن
سلام
اسیاتک پیشنهاد می شود
به خصوص اگر مصرف بالایی دارید با خرید گیگباکس هر ۱گیگ تقریبا ۷۰۰ تومان محاسبه می شود
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2017, 19:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
خوش به حالت که روی فیبر نوری نیستی و می تونی شرکت ارائه کننده اینترنت رو خودت انتخاب کنی ! منه بدبخت مجبورم فقط از مخابرات نت بخرم چون رو فیبرم ! دوستان برای من هم چاره ای هست ؟ البته غیر ایران سل و مبین نت و .... چون هزینه نتشون زیاد در میاد !
من که کلا اصلا خط ندارم داداش
میتونی از آنتن استفاده کنی که به نظرم از خط خیلی بهتره و کیفیتش عالی و مهمتر اینکه قابل جابجایی هست و همیشگیه
-
تعداد تشکر ها ازlifeserver به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2017, 19:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lifeserver
من که کلا اصلا خط ندارم داداش
میتونی از آنتن استفاده کنی که به نظرم از خط خیلی بهتره و کیفیتش عالی و مهمتر اینکه قابل جابجایی هست و همیشگیه
به صرفه در میاد؟ فکر نکنم !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2017, 19:45
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از a1994n1373 به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2017, 20:17
عضو جدید
سلام
من شاتل دارم و فوق العاده هم تا به امروز راضی هستم
میتونید بسته ترافیک ایران هم بخرید و با استفاده از آپلودسنتر خودش هر چیزی رو که میخواید به راحتی دانلود کنید
موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
dertgtr
منم به شما استفاده از آنتن رو پیشنهاد می کنم، هزینه اولیش فقط بیشتر میشه به خاطر تجهیزات، وگرنه سایر هزینه ها عین خط هست
شک نکنید اگر با هزینه اولیه میتونید کنار بیاید این کار رو انجام بدید، اینترنت مخابرات به نظر من مفت هم گرونه
من با شاتل هم خط هم آنتن کار کردم و به نظرم خیلی عالیه که اینم باز بستگی به منطقه ای که زندگی می کنید داره
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازmre به دلیل پست مفید