-
April 12th, 2018, 14:37
عضو انجمن
همکاری با کسانی که درگاه پرداخت دارند یا درگاه های واسط + درصد همکاری شما
دوستانی که میتوانند درگاه پرداختشونو بصورت اشتراکی برای پرداخت های ما فراهم کنند با درصد همکاری توافقی میتونیم همکاری کنیم
مورد استفاده برای ربات تلگرام هست.
کلاهبرداری یا مخالف قوانین ایران نیست
برای اطلاعات بیشتر ایدی تلگرامم امضام هست : @miladjvr
-
-
April 12th, 2018 14:37
# ADS
-
April 12th, 2018, 20:37
عضو جدید
پاسخ : همکاری با کسانی که درگاه پرداخت دارند یا درگاه های واسط + درصد همکاری شما
درود
ربات شما چه محصولاتی را عرضه میکنه ؟
امکان داره آدرس ربات را همینجا قرار بدید ؟ اگر مشکلی در نوع محصولات نباشه و بتونید در بانکی که میگیم حساب باز کنید امکانش را براتون فراهم خواهیم کرد
-
-
April 12th, 2018, 21:09
عضو دائم
پاسخ : همکاری با کسانی که درگاه پرداخت دارند یا درگاه های واسط + درصد همکاری شما

نوشته اصلی توسط
miladtnt
دوستانی که میتوانند درگاه پرداختشونو بصورت اشتراکی برای پرداخت های ما فراهم کنند با درصد همکاری توافقی میتونیم همکاری کنیم
مورد استفاده برای ربات تلگرام هست.
کلاهبرداری یا مخالف قوانین ایران نیست
برای اطلاعات بیشتر ایدی تلگرامم امضام هست : @miladjvr
هرگونه استفاده دیگران از حساب بانکی یا پرداخت کسی جرم است و حساب هر شخصی برای ان شخص محفوظ است و هر جرمی اتفاق بیفته مسئولیت مستقیم ان با صاحب حساب است..( باور نمیکنید به پلیس اگاهی مراجعه کنید و بپرسید خود من 5 ساله درگیر همچین مشکلی هستم و هنوزم به خودم نفرین میفرستم چرا حسابم رو در اختیار کسی دیگه گذاشتم)
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2018, 00:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mobtakeran
درود
ربات شما چه محصولاتی را عرضه میکنه ؟
امکان داره آدرس ربات را همینجا قرار بدید ؟ اگر مشکلی در نوع محصولات نباشه و بتونید در بانکی که میگیم حساب باز کنید امکانش را براتون فراهم خواهیم کرد
در تلگرام در ارتباط باشید ، ربات خدماتی هست
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
delta
هرگونه استفاده دیگران از حساب بانکی یا پرداخت کسی جرم است و حساب هر شخصی برای ان شخص محفوظ است و هر جرمی اتفاق بیفته مسئولیت مستقیم ان با صاحب حساب است..( باور نمیکنید به پلیس اگاهی مراجعه کنید و بپرسید خود من 5 ساله درگیر همچین مشکلی هستم و هنوزم به خودم نفرین میفرستم چرا حسابم رو در اختیار کسی دیگه گذاشتم)
دوست عزیز مستقیما به حساب خودمون میاد و هرگونه مشکلی باشه ما پاسخگو هستیم ! شما با این جمله کلا درگاه های واسط رو زیر سوال بردید !!!!
ویرایش توسط miladtnt : April 13th, 2018 در ساعت 01:01
-