سلام
سال نو رو به همه تبریک میگم
من یه طراح سایت نیاز دارم که با هزینه معقولانه یه سایت برای فروش هاست و سرور با امکاناتی خاص برام طراحی کنه در صورت تمایل از طریق تلفن یا ایمیل با بنده در تماس باشید
تلفن : 09373199269
ایمیل :own3r@live.com
ممنون
سلام
سال نو رو به همه تبریک میگم
من یه طراح سایت نیاز دارم که با هزینه معقولانه یه سایت برای فروش هاست و سرور با امکاناتی خاص برام طراحی کنه در صورت تمایل از طریق تلفن یا ایمیل با بنده در تماس باشید
تلفن : 09373199269
ایمیل :own3r@live.com
ممنون
هستم خدمت شما .
آخرین کار هاستینگ : http://parspersia.com/
هزینش چقدر میشه ؟
امكانات مورد نياز + ميزان هزينه اي كه ميخواهيد بكنيد؟؟؟
با توجه به اینکه برای فارسی ساز whmcs هم پیام دادید می تونیم براتون کار طراحی قالب هماهنگ با whmcs انجام بدیم.
گسترش دهندگان وب ونون - صفحه اصلی پورتال
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
دوست عزیز توی بازار ایران چیزی به نام اختصاصی وجود نداره!
پس بیخودی پولت رو اصراف نکن. چون بعد از یک هفته سایتها قالبت رو برای دانلود میزارن!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
میتونید از خدمات گروه طراحی خدمات الکترونیک ایاک بوک استفاده کنید:
IACbook Corporation - Iranian Art Civil Book
IACbook Corp | Web Designing World
IACbook Corp | Contact
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
سلام
منم به یه طراح نیاز مندم برای قالب هاستینگ ، البته فعلا فقط میخوام دامین بفروشم (نمونه کار داشته باشه عالی میشه )
چون تازه کارم چند تا سوال دارم
1- قیمت معقول طراحی قالب هاستینگ ، برای جوملا یا به صورت html و همراه با قالب whmcs چقدره ؟ (میدونم نمیشه دقیق گفت چون بسته به نیاز هزینه گفته میشه ولی حدودی برای کارهای حرفه ای و نیمه حرفه )
2-کار درستیه دامین فروختن ؟ بعد از 1 سال اگه خدا بخواد قصد دارم فروش هاست رو شروع کنم ، چون الان تجربه ای آنچنان ندارم ، این فروش دامین رو هم بهش الاقه دارم و موقعیت فروشش رو هم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)