-
October 21st, 2017, 10:21
بهبود سئوی سایت
سلام دوستان
من چهار تا سایت انگلیسی دارم همشون سایت فیلم هستن.. یک زمانی بازدیدشون تقریبا" بد نبود ( هر کدوم روزانه بین 10 هزا تا 15 هزار بازید داشتن ) یعنی ماهی تقریبا" 500 هزار بازدید..... از گوگل هم ورودی زیاد داشتم.. ولی از تابستون پارسال که گوگل پاندا را آپدیت کرد.. دقیقا" بعد از آپدیت وردی سایتم با یک شیب آروم کم شد حتی از نصف هم کمتر شد... هر کاری هم کردم با هر روشی رفتم ورودی بر نگشت....( منظورم به گوگل بک لینک های ناجور را گزارش کردم و....)
از دوستان کسی می تونه اینجا به طور تضمینی مشکل سایت را رفع کنه؟ اگر کسی بتونه تضمینی مشکلات سایت را رفعه کنه که حداقل برگرده به ترافیک قبلش هر هزینه ای داشته باشه پرداخت می کنم
-
-
October 21st, 2017 10:21
# ADS
-
October 21st, 2017, 20:45
عضو انجمن
پاسخ : بهبود سئوی سایت
لطفا اطلاعات خودتون رو برامون بفرستید تا بررسی و اعلام هزینه شود
-
-
October 22nd, 2017, 12:06
عضو انجمن
سایتتون باید دقیق بررسی و آنالیز بشه و با آپدیت جدید گوگل بروزرسانی بشه
آدرس سایت ها و کلماتی که بالا بودید و می خواهید بالا بیاید رو اعلام کنید
تا مدت زمان انجام کار + هزینه اعلام گردد!
-
-
October 22nd, 2017, 13:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hossein033
سلام دوستان
من چهار تا سایت انگلیسی دارم همشون سایت فیلم هستن.. یک زمانی بازدیدشون تقریبا" بد نبود ( هر کدوم روزانه بین 10 هزا تا 15 هزار بازید داشتن ) یعنی ماهی تقریبا" 500 هزار بازدید..... از گوگل هم ورودی زیاد داشتم.. ولی از تابستون پارسال که گوگل پاندا را آپدیت کرد.. دقیقا" بعد از آپدیت وردی سایتم با یک شیب آروم کم شد حتی از نصف هم کمتر شد... هر کاری هم کردم با هر روشی رفتم ورودی بر نگشت....( منظورم به گوگل بک لینک های ناجور را گزارش کردم و....)
از دوستان کسی می تونه اینجا به طور تضمینی مشکل سایت را رفع کنه؟ اگر کسی بتونه تضمینی مشکلات سایت را رفعه کنه که حداقل برگرده به ترافیک قبلش هر هزینه ای داشته باشه پرداخت می کنم
سلام
روز بخیر
لطفا آدرس سایتها رو جهت بررسی پخ کنید
برای کار سئو تضمینی وجود نداره چون ممکنه گوگل مجددا فردا الگوریتم رو تغییر بده و سایتها مجددا بالا و پایین بشه
پیروز باشید
-
-
October 22nd, 2017, 15:38
سلام لطفا اطلاعات رو به این شماره بفرستین اعلام هزینه کنیم 09128127326- شرکت توسعه تجارت مانلی
-
-
October 22nd, 2017, 15:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hossein033
سلام دوستان
سلام توسط سایتhttp://www.amarweb.ir/
رایگان سئو نمایید
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2017, 17:43

نوشته اصلی توسط
مسعودی
سلام لطفا اطلاعات رو به این شماره بفرستین اعلام هزینه کنیم 09128127326- شرکت توسعه تجارت مانلی
دوست عزیز اوگو سایت شما کپی هستش
ببخشید اینو گفتم اما تقریبا خیلی از لوگئهای موجود رو دیدم
m-letter-logo-template_1061-150.jpg
رو لوگو کلیک کنید و ببینید
وب یاران وب گروه بهینه سازی سایت و خدمات آنلاین مارکتینگ
-
-
October 22nd, 2017, 20:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hossein033
سلام دوستان
دوست عزیز برای کار سئو هیچ تضمینی وجود نداره
دقت کنین به بهانه تضمینی بودن کار هزینه اضافه پرداخت نکنین
-
-
October 22nd, 2017, 20:43
عضو انجمن
دوست عزیز ما کار تضمینی انجام میدهیم
البته هزینه در این حالت دوبرابر خواهد بود تا بتواند ریسکپذیری ما و عدم ریسکپذیری مشتری را جبران کند
اگر هم به نتیجه نرسد، هزینهای از مشتری کسر نخواهد شد

نوشته اصلی توسط
Raspberry PI
دوست عزیز برای کار سئو هیچ تضمینی وجود نداره
دقت کنین به بهانه تضمینی بودن کار هزینه اضافه پرداخت نکنین
-