-
September 20th, 2017, 14:58
عضو جدید
راه اندازی سرور در مخابرات
سلام یه سئوالی داشتم از دوستان من میخوام سرور خودم رو در شبکه زیرساخت راه اندازی بکنم
یعنی هم چیزهای مورد نظر از هارد تا رم و ... خودم بخرم و بخش بندی بکنم. فقط مسئله این هست من نمیدونم الان چطوری باید با مخابرات همکاری بکنم کسی از دوستان هست راهنمایی بکنه ؟
و اینکه شنیدم مخابرات برای وب مسترها سرورهای رایگان در نظر گرفته این هم درسته ؟
-
-
September 20th, 2017 14:58
# ADS
-
September 20th, 2017, 15:22
عضو دائم
پاسخ : راه اندازی سرور در مخابرات

نوشته اصلی توسط
S.I.S
سلام یه سئوالی داشتم از دوستان من میخوام سرور خودم رو در شبکه زیرساخت راه اندازی بکنم
یعنی هم چیزهای مورد نظر از هارد تا رم و ... خودم بخرم و بخش بندی بکنم. فقط مسئله این هست من نمیدونم الان چطوری باید با مخابرات همکاری بکنم کسی از دوستان هست راهنمایی بکنه ؟
و اینکه شنیدم مخابرات برای وب مسترها سرورهای رایگان در نظر گرفته این هم درسته ؟
با سلام
باید با شرکت هایی که با این مراکز طرف قرار داد هستند صحبت نمائید و سرویس تهیه نمائید.
برای یک سرور که زیرساخت مستقیم با شما کار نمیکند.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
September 20th, 2017, 16:17
عضو جدید
اگر میشه راهنمایی بفرمایید دقیقا باید با کجا صحبت بشه برای مثال کدوم شرکت ها و ...
-
-
September 20th, 2017, 16:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
S.I.S
اگر میشه راهنمایی بفرمایید دقیقا باید با کجا صحبت بشه برای مثال کدوم شرکت ها و ...
در این بخش درخواست کلوکیشن دهید شرکت های طرف قرار داد و واسط ها آفر میدن خدمتتون : http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=183
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
September 20th, 2017, 21:31
درود
بله همین طور که همکارمون عرض کردن باید با یک شرکتی که طرف قرارداد با زیرساخت هستن سرویس تهیه کنید.
موفق باشید
-
-
September 20th, 2017, 22:26
عضو انجمن
والا یکی از اقوام که رئیس یکی از قسمت های زیرساخت هست گفت موردی نداره باید باید برید باهاشون صحبت کنید . توی هر شهری یک نیروی قدیمی دارند که از لحض فنی می تونه امکان پذیر بودنش رو بهتون بگه /
-
-
September 20th, 2017, 23:57
عضو انجمن
شرکت ما به طور مستقیم داره از دیتاسنتر زیر ساخت جهت نگهداری سرورش استفاده می کنه .
به مرکز مخابراتی شهرتون مراجعه کنید راهنماییتون می کنن .
-
-
September 21st, 2017, 00:02
عضو انجمن
با سلام بنده یکی از سرور هامون در دیتاسنتر مرکز مخابرات بود داون تایم بالایی داره متاسفانه پشتیبانی ضعیف رنج ای پی از 46.100 بود
این دیتاسنتر من بودم بالای 20 ترابایت خروجی داشتی ای پی و هزینه کلوکیشن رو رایگان میکرد
-