-
September 5th, 2017, 14:28
استخدام نیروی پشتیبانی در فراسو سامانه پاسارگاد
با سلام خدمت کاربران محترم
شرکت فراسو سامانه پاسارگاد فعال در زمینه هاستینگ و خدمات دیتاسنتر قصد استخدام نیروی جدید دارد .
افراد واجد شرایط دارای :
1. روحیه کار تیمی و علاقمند به پیشرفت و آموزش
2. توانایی خواندن و نوشن انگلیسی (در حد پایه)
3. آشنایی با کار ، نصب و عیب یابی whmcs
4. آشنایی با امور مرتبط با پشتیبانی دامنه
5. آشنایی با نصب ، عیب یابی و کار با سیستم عامل های centos-ubuntu-windows server
6. آشنایی با نصب ، پیکربندی و عیب یابی کنترل پنلهای directadmin-cpanel-plesk
7. امکان شیفت در ساعات غیر اداری
رزومه خود را با ذکر حقوق به ایمیل jobs {@} faraso.org ارسال نمایند.
مزایا بیمه تامین اجتماعی و همکاری بلندمدت
-
-
September 5th, 2017 14:28
# ADS
-
September 7th, 2017, 19:36
پاسخ : استخدام نیروی پشتیبانی در فراسو سامانه پاسارگاد
در صورت تمایل می توانم در خدمت شما باشم محدودیت زمانی هم ندارم آشنایی کامل و کافی دارم با توجه به مدیریت فنی بودن در شرکت های مختلف و هم چنین در ادارات دولتی اما به دلیل خدمت سربازی از شرکت های مختلف امده ام بیرون و مجدد می خواهم با یک شرکت همکاری داشته باشم در زمینه پشتیبانی فنی در صورتی که تمایل داشتید با من در ارتباط باشید برای شما ایمیل هم ارسال شد . در مورد ساعت های کاری محدودیتی وجود ندارد در شبانه روز اکثرا انلاین هستم + روزهای تعطیل
با تشکر
شماره تماس 09134352908
-
-
September 17th, 2017, 16:52
پاسخ : استخدام نیروی پشتیبانی در فراسو سامانه پاسارگاد

نوشته اصلی توسط
Davoodsorkhi
در صورت تمایل می توانم در خدمت شما باشم محدودیت زمانی هم ندارم آشنایی کامل و کافی دارم با توجه به مدیریت فنی بودن در شرکت های مختلف و هم چنین در ادارات دولتی اما به دلیل خدمت سربازی از شرکت های مختلف امده ام بیرون و مجدد می خواهم با یک شرکت همکاری داشته باشم در زمینه پشتیبانی فنی در صورتی که تمایل داشتید با من در ارتباط باشید برای شما ایمیل هم ارسال شد . در مورد ساعت های کاری محدودیتی وجود ندارد در شبانه روز اکثرا انلاین هستم + روزهای تعطیل
با تشکر
شماره تماس 09134352908
سلام
لطفا رزومه ارسال کنید پست در اینجا تاثیری ندارد ضمن اینکه فقط نیروی کار ریموت استخدام نمیشود
-