-
August 26th, 2017, 16:55
دو تا سرور هم رنج چرا به هم کانکت نمیشن؟
سلام ، دو تا سرور اختصاصی هست ، که رنج آی پی هاشون به هم نزدیک هستش مثله اینا:
192.168.0.22
192.168.0.45
سوالم اینه آیا سرور های اینطوری به همدیگه هیچوقت کانکت نمیشن ؟ مثلا من IIS نصب کردم همه ip های های دیگه بهش به اینا کانکت میشن ولی اینا همدیگه وصل نمیشن ! مشکل چیه ؟
-
-
August 26th, 2017 16:55
# ADS
-
August 26th, 2017, 17:03
عضو دائم
پاسخ : دو تا سرور هم رنج چرا به هم کانکت نمیشن؟

نوشته اصلی توسط
nevergotme
192.168.0.22
192.168.0.45
سوالم اینه آیا سرور های اینطوری به همدیگه هیچوقت کانکت نمیشن ؟ مثلا من IIS نصب کردم همه ip های های دیگه بهش به اینا کانکت میشن ولی اینا همدیگه وصل نمیشن ! مشکل چیه ؟
روتر میکروتیک بینشون دارید؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2017, 17:06

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
روتر میکروتیک بینشون دارید؟
واقعیتش دو تا سرور اختصاصی از سری AX سفارش دادم ، رنج ip هاشون به هم خیلی نزدیکه، فقط IIS نصب کردم ، هیچ چیزه دیگه نصب نیست ، ولی سرورها از هیچ طریقی به هم وصل نمیشن نمیدونم مشکل چیه
-
-
August 26th, 2017, 17:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nevergotme
192.168.0.22
192.168.0.45
خب هم رنج بودن دلیل بر متصل بودن سرور ها نیست
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2017, 17:15
چه دلیلی داره دو تا سرور به هم وصل نشن ؟ من هیچ چیزه خاصی یه غیر iis نصب نکردم به هر حال چطوری میشه رفعش کرد
-
-
August 26th, 2017, 18:28

نوشته اصلی توسط
nevergotme
چه دلیلی داره دو تا سرور به هم وصل نشن ؟ من هیچ چیزه خاصی یه غیر iis نصب نکردم به هر حال چطوری میشه رفعش کرد

سلام
به هم وصل میشن مشکلی نداره ، اگر دوتا سیستم باشه میتونید با کابل شبکه یا کراس به هم وصلشون کنید
روش بعدی استفاده از روترها و سوئیچ ها هست حتی بصورت مجازی میتونید روتری مثل میکروتیک رو نصب سرورهارو به هم متصل کنید
خیلی کارا میشه کرد مثلا اگر روی هرکدوم از این دوتاسرور esx نصب کنید بوسیله openfile میتونید سرورهارو به هم وصل کنید یا برای راحتی کار از vcenter استفاده کنید
اصلا به این فکر نکنید که تابحال اینکارو انجام ندادید و نمیتونید ، من یه زمانی نه لینوکس بلد بودم نه برنامه نویسی اما سرور لینوکس خریدم و با سرچ با استفاده از سایتهای فارسی و انگلیسی سرور لینوکسو کانفیگ کردم و طی دوسال همه اینارو بصورت تجربی یاد گرفتم
یاحق
-
تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید