-
June 23rd, 2017, 13:06
عضو انجمن
کنترل ترافیک با prtg
با سلام خدمت دوستان عزیز
تا جایی که اطلاع دارم برای کنترل ترافیک از طریق نرم افزار prtg باید snmp رو فعال کرد. اما snmp روی تک تک ماشین مجازی ها باید فعال کرد یا اینکه فقط روی مجازی ساز ؟
اگه فقط روی مجازی ساز باشه میخوام که یه آموزش ساده و کاربردی برای فعال سازی این قابلیت بگین. (از چگونه باز کردن کنسول ssh گرفته تا ... )
با تشکر
پردازش تک
فروش سرور مجازی و اختصاصی ایران - دارای نماد اعتماد الكترونیكی
Phone: +98 921 280 2547 | Tell: +98 413 774 6224 | Telegram id:
@omid581
-
-
June 23rd, 2017 13:06
# ADS
-
June 23rd, 2017, 14:20
عضو انجمن
پاسخ : کنترل ترافیک با prtg
با سلام
آموزش فعال سازی ssh در سرور esxi در این لینک موجود میباشد.
موفق باشید
-
-
July 16th, 2017, 12:19
بنده مشکلی در این مبحث دارم
که در ویندوز سرور prtg رو نصب کردم و داخل ویندوز سرورsnmp هم فعال کردم و روی ماشین های مجازی همsnmp فعال شده ولی بخش snmp رو داخل prtg میزنم فعال نمیشه و ارور میزنه
Could not create the sensor SNMP Traffic on device 192.168.1.1 (192.168.1.1).
Sensor does not get response from device. SNMP credentials are wrong or device does not support the required uptime OID (1.3.6.1.2.1.1.3.0) for traffic sensors. This OID is mandatory by the SNMP RFC. Check SNMP access rights or contact device vendor. (code: PE244)
Please check the following resources:
- You can define the displayed sensor name with port name templates in the SNMP Compatibility Optionsof the parent device.
- We recommend that you choose SNMP v2c (most common) or SNMP v3 in the Credentials for SNMP Devices of the parent device (if supported by the device that you monitor). SNMP v1 does not support 64-bit counters, which may result in invalid data. For details, please see the Knowledge Base: Querying 64-bit Counters with SNMP Traffic Sensors
- It might not work to query data from a probe device via SNMP (querying localhost, 127.0.0.1, or ::1). Add this device to PRTG with the IP address that it has in your network and create the SNMP sensor on this device instead.
- Knowledge Base: How do PRTG's automatic port name and number updates work for SNMP traffic sensors?
- Knowledge Base: Where is the volume line in graphs?
- For a general introduction to the technology behind SNMP, please see the manual section Monitoring via SNMP.
ویرایش توسط anisagostar : July 16th, 2017 در ساعت 12:24
-
-
July 16th, 2017, 14:10
عضو انجمن
می بایستی SNMP رو روی تک تک ماشین های مجازی نصب کنید و فعال کنید ما هم از همین prtg برای کنترل ترافیک سرورهای ایران استفاده می کنیم و تک تک روی تمامی سرورها فعال می کنیم و پورت prtg 161 udp هستش
-
-
July 16th, 2017, 16:03

نوشته اصلی توسط
negarnovin
می بایستی SNMP رو روی تک تک ماشین های مجازی نصب کنید و فعال کنید ما هم از همین prtg برای کنترل ترافیک سرورهای ایران استفاده می کنیم و تک تک روی تمامی سرورها فعال می کنیم و پورت prtg 161 udp هستش
پورت 161 و 162 رو در فایروال سروری کهprtg روش نصبه باز کنم یا روی تمامی ماشین های مجازی هم باید باز بشه
-
-
July 17th, 2017, 00:40
این روش یه مشکلی داره.
اگر کاربر پورت 161 رو ببنده یا سرویس snmp رو غیرفعال کنه دیگه قادر به مانیتور کردن سرور مجازی نیستید.
پیشنهاد,استفاده از روتر مجازی برای سرورهای مجازی.
فاقد هزینه اضافه,کنترل مصرف ترافیک,مدیریت سرعت, استفاده از فایروال میکروتیک برای بالا بردم امنیت سرور مجازیو . . .
-
-
July 17th, 2017, 09:17

نوشته اصلی توسط
javadk
این روش یه مشکلی داره.
اگر کاربر پورت 161 رو ببنده یا سرویس snmp رو غیرفعال کنه دیگه قادر به مانیتور کردن سرور مجازی نیستید.
پیشنهاد,استفاده از روتر مجازی برای سرورهای مجازی.
فاقد هزینه اضافه,کنترل مصرف ترافیک,مدیریت سرعت, استفاده از فایروال میکروتیک برای بالا بردم امنیت سرور مجازیو . . .
خب این نرم افزار رو خیلی از دوستان در این انجمن استفاده میکنن
-
-
July 18th, 2017, 01:46

نوشته اصلی توسط
anisagostar
خب این نرم افزار رو خیلی از دوستان در این انجمن استفاده میکنن
کاری ندارم که استفاده میکنن یا نه.نرم افزار خوبی هست.
اما کاریر پورت 161 رو ببنده دیگه نمیتونید مانیتور کنید
-
-
July 18th, 2017, 17:12

نوشته اصلی توسط
javadk
کاری ندارم که استفاده میکنن یا نه.نرم افزار خوبی هست.
اما کاریر پورت 161 رو ببنده دیگه نمیتونید مانیتور کنید
اروری که در بالا میبینید درقیقا مشکل از چی هست من در ماشین های مجازی و سرور ویندوزی که نرم افزار مانیتورینگ روش نصب هست snmp رو فعال کردم ولی اجازه اتصال نمیده
-
-
July 23rd, 2017, 15:41
دوستان کسی هست راهنمائی کنه
-