-
July 30th, 2017, 22:54
سوال در مورد کرون جاب
سلام دوستان
من بعد از نصب whmcs 7.2.2 یک همچین دستوری برای کرون جاب گرفتم از خود whmcs
php -q /home/domian/clients.domian.ir/crons/cron.php
تو بعضی منابع آموزشی دیدم دستور را به صورت زیر نوشته بودن یعنی ادمین هم توی دستور بود می خواستم بدونم کدومش درسته؟ کدوم را باید تو بخش کرون جاب وارد کنم؟
php -q /home/domain/clients.domian.ir/admin/cron.php
اگر اسم پوشه ادمین را عوض کنیم آیا لازمه توی دستور کرون جاب وارد بشه؟
-
-
July 30th, 2017 22:54
# ADS
-
July 31st, 2017, 00:07
پاسخ : سوال در مورد کرون جاب
سلام. معیار شما همونی باشه که توی پنل مدیریت whmcs نوشته.
اولی در کل فرم صحیحی هست چون پوشه crons یه پوشه خارج از admin داره.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها ازReza G به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2017, 00:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
oscarman
سلام دوستان
تو بعضی منابع آموزشی دیدم دستور را به صورت زیر نوشته بودن یعنی ادمین هم توی دستور بود می خواستم بدونم کدومش درسته؟ کدوم را باید تو بخش کرون جاب وارد کنم؟
با سلام و احترام
برای تنظیم کران جاب وارد پوشه اصلی سیستم WHMCS شوید. یک قسمت با نام crons میباشد اگر این آدرس تغییر کرده باشد باید کد php را تغییر دهید
همچنین میتوانید با وارد شدن به بخش اتوماسیون کد php را مشاهده کنید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازvpgroup به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2017, 01:32

نوشته اصلی توسط
Reza G
سلام. معیار شما همونی باشه که توی پنل مدیریت whmcs نوشته.
اولی در کل فرم صحیحی هست چون پوشه crons یه پوشه خارج از admin داره.
ممنون جناب
من قبلا" روی یک سرور دیگه که whmcs را نصب می کردم برای کرون جاب تنظیم زمانی را one per day می داد ولی سرور را که عوض کردم رو سرور جدید every 5 minutes داده باید روی کرون جاب هم همینو تنطیم کنم یا همون per day بزنم؟
-
تعداد تشکر ها ازoscarman به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2017, 01:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
oscarman
ممنون جناب
من قبلا" روی یک سرور دیگه که whmcs را نصب می کردم برای کرون جاب تنظیم زمانی را one per day می داد ولی سرور را که عوض کردم رو سرور جدید every 5 minutes داده باید روی کرون جاب هم همینو تنطیم کنم یا همون per day بزنم؟
با سلام و احترام
شب شما بخیر!
در نسخه های جدید باید هر دو تنظیم شود یعنی یکی هر 5 دقیقه یکبار یکی هر 24 ساعت یکبار
موفق باشید
-
-
July 31st, 2017, 07:42

نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و احترام
شب شما بخیر!
در نسخه های جدید باید هر دو تنظیم شود یعنی یکی هر 5 دقیقه یکبار یکی هر 24 ساعت یکبار
موفق باشید
ممنون
یعنی تو بخش کرون جاب سی پنل دو تا دستور بسازم که command هر دو تاشون مشابه است فقط تنظیم زمانیشون فرق می کنه درسته؟
-
تعداد تشکر ها از oscarman به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2017, 08:17

نوشته اصلی توسط
oscarman
ممنون جناب
خواهش میکنم
بله در نسخه های جدید توصیه خود سازنده به کران جاب 5 دقیقه ای هست ولیی برای این که فشار به سرور نیاد، اگر تعداد مشتریان و ... زیاد نیست می تونید یه کران جاب به صورت هر 2 ساعت یک بار ایجاد کنید.
از قسمت تنظیمات اتوماسیون هم، اجرای کران روزانه رو مثلاً بذارید ساعت 12 شب.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها ازReza G به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2017, 11:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
oscarman
ممنون
یعنی تو بخش کرون جاب سی پنل دو تا دستور بسازم که command هر دو تاشون مشابه است فقط تنظیم زمانیشون فرق می کنه درسته؟
با سلام و احترام
بله دقیقا شما باید دو نوع دستور با تایم زمانی 5 دقیقه و 24 ساعت یکبار ایجاد کنید
موفق باشید
-
-
July 31st, 2017, 18:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
oscarman
سلام دوستان
موقعیت فایل corn.php رو چک کن ببین اگر توی پوشه cron نیست برای پوشه ادمین هست مخصوص اون رو بده و یک هاست کوتاه مدت فعال کن ببین سر موعد غیر فعال میشه یا نه ...
اگر شد مشکلی نیست.

نوشته اصلی توسط
oscarman
ممنون جناب
اینکه شما هر 5 دقیقه یا هر روز یا هر دقیقه تنظیم کنید در روند کاری فرقی نمیکنه، اتفاقا بازه زمانی کوتاه تر باشه مثلا 1 دقیقه خیلی بهتره چراکه وقتی صورت حساب موعدش برسه سریع تر اقدام به صدور فاکتور و ... میکنه، شما اگه روی 1 روز بزارید مثلا من امروز خرید کردم شاید تا انتهای فردا شب که مجدد Cron Job کارکنه سرویس غیر فعال نشه، زودتر بودن اون تاثیری نداره.

نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و احترام
شب شما بخیر!
موفق باشید
در ضمن به نظرم این کار اشتباهه چون هر 5 دقیقه داره چک میکنه پس نیازی نیست دیگه باز 24 ساعته هم تنظیم کنید، کار اضافی هست! اما به مشکل نمیخوره!
-
تعداد تشکر ها ازmasterking32 به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2017, 04:14

نوشته اصلی توسط
Reza G
خواهش میکنم
بله در نسخه های جدید توصیه خود سازنده به کران جاب 5 دقیقه ای هست ولیی برای این که فشار به سرور نیاد، اگر تعداد مشتریان و ... زیاد نیست می تونید یه کران جاب به صورت هر 2 ساعت یک بار ایجاد کنید.
از قسمت تنظیمات اتوماسیون هم، اجرای کران روزانه رو مثلاً بذارید ساعت 12 شب.
انجام شد قربان.. یک دنیا ممون از لطفتون
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
masterking32
موقعیت فایل corn.php رو چک کن ببین اگر توی پوشه cron نیست برای پوشه ادمین هست مخصوص اون رو بده و یک هاست کوتاه مدت فعال کن ببین سر موعد غیر فعال میشه یا نه ...
اگر شد مشکلی نیست.
اینکه شما هر 5 دقیقه یا هر روز یا هر دقیقه تنظیم کنید در روند کاری فرقی نمیکنه، اتفاقا بازه زمانی کوتاه تر باشه مثلا 1 دقیقه خیلی بهتره چراکه وقتی صورت حساب موعدش برسه سریع تر اقدام به صدور فاکتور و ... میکنه، شما اگه روی 1 روز بزارید مثلا من امروز خرید کردم شاید تا انتهای فردا شب که مجدد Cron Job کارکنه سرویس غیر فعال نشه، زودتر بودن اون تاثیری نداره.
در ضمن به نظرم این کار اشتباهه چون هر 5 دقیقه داره چک میکنه پس نیازی نیست دیگه باز 24 ساعته هم تنظیم کنید، کار اضافی هست! اما به مشکل نمیخوره!
ممنون از وقتی که گذاشتید راهنماییهاتون واقعا" مفید بود
-