سلام
وقت بخیر
گویا اخیرا برای گرفتن نماد اعتماد رفتن به سربازی ضروری شده، و نماد ما نیز به حالیت تعلیق در آمده به دلیل اینکه وضعیت بنده اعزام به خدمت است و دفترچه پست شده، آیا دوستان مشکل مشابه داشته اند؟
برای رفع آن چه کرده اید؟
سلام
وقت بخیر
گویا اخیرا برای گرفتن نماد اعتماد رفتن به سربازی ضروری شده، و نماد ما نیز به حالیت تعلیق در آمده به دلیل اینکه وضعیت بنده اعزام به خدمت است و دفترچه پست شده، آیا دوستان مشکل مشابه داشته اند؟
برای رفع آن چه کرده اید؟
منم این مشکل برام پیش اومده اینجا کسی که خدمت نرفته نمیتوانه کار بکنه معلوم نیست هزینه کوفتی شهریه دانشگاه چطور باید بدیم
باید تبصره ای یا گزینه ای وجود داشته باشه برای افراد در حال خدمت!
بدون هیچ اطلاع و یهویی تعلیق شدن خیلی بده
سلام.
در حال حاضر خدمت هم می رید؟
اگر بله با شماره اینماد تماس بگیرید شاید راهکاری پیش پای شما گذاشتند.
اما اگر سربازی باید برید و نرفتید فکرنمی کنم راهی داشته باشه. مثل برخی از خدمات اجتماعی دیگه ( گواهینامه ) کسانی که به سربازی نرفتند رو محروم کردند. با این حال توصیه می کنم باز هم با اینماد تماس بگیرید.
مطمئنا باید راه چاره ای داشته باشه. من یا سایر دوستان چنین تجربه ای نداشتیم که شمارو راهنمایی کنیم.
البته می تونید نماد رو به اسم فرد دیگه ای ثبت کنید. شاید به اینصورت بتونید این محدودیت رو دور بزنید. اگر خواستید چنین کنید توصیه می کنم اون رو به فرد مورد اعتماد و نزدیک خود بسپرید.
ویرایش توسط hmydcm : June 2nd, 2017 در ساعت 22:59
ظاهرا هیچ راه حلی نداره مگه اینکه اینماد رو به اسم عضو دیگه ای از خانواده یا به اسم یکی از اعضای فامیل بگیرید که اون هم دردسرهای خاص خودش رو داره به خصوص برای گرفتن درگاه
تبدیل psd به html | طراحی psd | طراحی سی ام اس ، فروشگاه ساز و پروژه های اختصاصی
Mobile: +98 930 001 1212 | Telegram : meysam_biz
انجمن کد ایگنایتر فارسی | وب سایت من
حالا میفهمم چرا ریشه اکثر درگاه های واسط را خشکوندند !
طراحی قالب وب سایت
PSD/HTML/Wordpress
طراحی بنر گیف، لوگو، پوستر و ...
درود...من هم اکنون سربازم..برگه اشتغال به خدمت ممکنه مشکل شما را حل کند....
اگه سربازی نیستید زودتر اقدام کنید در اینده به مشکل بر نخوری...
تقریبا تمامی داشتن مدارک مهم و کسب و کار به سربازی گره خورده...
من ماه پیش گرفتم مشکلی به وجود نیومده هنوز . دانشجو هم هستم
گواهی اشتغال به تحصیل ببرید مشکل رفع میشه
داده پردازان اینترنت دوریس با مسئولیت محدود | شماره ثبت : ۴۵۰۵۹۱ | دوریس وب https://www.doris.host
به کانال رسمی دوریس وب در تلگرام بپیوندید: https://t.me/dorisweb
با سلام
من گواهی اشتغال به تحصیل دارم بازم گیر میدن !
| تلگرام : @pooyashf
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)