-
July 31st, 2017, 18:04
عضو انجمن
خریدار این اسکریپت vip هستم
http://dl.pars-hamrah.com
خواستار این اسکریپت vip هستم اگه کسی از دوستان داره شمارشو بده باش تماس بگیرم همین امروزم ازش میخرم
تماس من 09169523451
تلگرام من hamrahgsm
از این حرفه ای ترم داشتین میخرم ولی اگه میدونید اسکریپتتون باگ داره یا فاقد پشتیبانی هستش لطفا پیام ندین .
من دنبال یه اسکریپت جامع هستم که بتونگ از محدودید دانلود هم حجمی و هر چیز که بخوام رو اعمال کنم و اگه یه سری امکانات سفارشی دو هم بخوام رو بتونه اضافه کنه.
ویرایش توسط hasanvps : July 31st, 2017 در ساعت 18:09
-
-
July 31st, 2017 18:04
# ADS
-
July 31st, 2017, 18:23
عضو جدید
پاسخ : خریدار این اسکریپت vip هستم
درود،
این سیستم در اصل شبیه اسکریپت های Directory هست، و انگار کمی تغییرش دادن بعید میدونم دقیقا همینو کسی و جایی برای فروش گذاشته باشه. شما اگر نیاز دارید باید بگید براتون با قابلیتهای مدنظرتون بسازن.
اگر خواستید میتونید با من تماس بگیرید، جهت مشاوره و راهنمایی. (حتی اگر نیاز به سفارش و یا ساختن توسط من هم نبودید میتونید برای مشاوره تماس بگیرید)
-
-
July 31st, 2017, 18:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
masterking32
درود،
این سیستم در اصل شبیه اسکریپت های Directory هست، و انگار کمی تغییرش دادن بعید میدونم دقیقا همینو کسی و جایی برای فروش گذاشته باشه. شما اگر نیاز دارید باید بگید براتون با قابلیتهای مدنظرتون بسازن.
اگر خواستید میتونید با من تماس بگیرید، جهت مشاوره و راهنمایی. (حتی اگر نیاز به سفارش و یا ساختن توسط من هم نبودید میتونید برای مشاوره تماس بگیرید)
تماستوتو لطف کنید یا ایدی تلگرامتونو
-
-
July 31st, 2017, 18:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hasanvps
تماستوتو لطف کنید یا ایدی تلگرامتونو
پ.خ کردم.
-
-