-
July 21st, 2017, 16:51
مشکل در تهیه نماد اعتماد الکترونیک
باعرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
بنده یک وب سایت طراحی کردم با جوملا و توی پوشه cp یک whmcs نصب کردم برای مدیریت کاربران و بخش فروش
مشکلی که وجود داره این هست که من الان میخوام نماد اعتماد الکترونیک دریافت کنم و لینک های صفحه اصلی سایت رو به اون پوشه cp دادم که پروسه خرید انجام بشه
اما کارشناسان نماد اعتماد الکترونیک هر دفعه دارن این مورد رو ایراد میگیرن و در پاسخ توضضیحات من یک پاسخ مشخص و از قبل آماده رو ارسال میکنن
میخواستم ببینم دوستانی که وب سایتشون با شرایط بنده بوده چطوری نماد اعتماد رو دریافت کردن؟ (یعنی سایت در root باشه و خرید با whmcs در یک پوشه مجزا)
ممنونم
-
-
July 21st, 2017 16:51
# ADS
-
July 21st, 2017, 16:54
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در تهیه نماد اعتماد الکترونیک
درود
متن ارسالی از طرف اینماد رو به بنده ارسال کنید تا راهنماییتون کنم
تلگرام OmizbanCo
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
-
تعداد تشکر ها از OmizbanCo به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2017, 17:19
عضو انجمن
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
-
July 21st, 2017, 18:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sarj.pro
بنده یک وب سایت طراحی کردم با جوملا و توی پوشه cp یک whmcs نصب کردم برای مدیریت کاربران و بخش فروش
مشکلی که وجود داره این هست که من الان میخوام نماد اعتماد الکترونیک دریافت کنم و لینک های صفحه اصلی سایت رو به اون پوشه cp دادم که پروسه خرید انجام بشه
اما کارشناسان نماد اعتماد الکترونیک هر دفعه دارن این مورد رو ایراد میگیرن و در پاسخ توضضیحات من یک پاسخ مشخص و از قبل آماده رو ارسال میکنن
میخواستم ببینم دوستانی که وب سایتشون با شرایط بنده بوده چطوری نماد اعتماد رو دریافت کردن؟ (یعنی سایت در root باشه و خرید با whmcs در یک پوشه مجزا)
ممنونم
انقدر زنگ بزن توضیح بده تا کلافه بشن.
من قدیم ها کاری میکردن حضوری میرفتم انقدر گیر میشدم تا کارمو راه بندازن.
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2017, 01:32

نوشته اصلی توسط
sarj.pro
ممنونم
خب جوابشون چی هست؟ دقیقا چه ایرادی میگیرن؟ بستهب ه نوع جوابشون میشه راهکار داد
-
-
July 22nd, 2017, 01:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarj.pro
ممنونم
با سلام و احترام
در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید (وبسایت یا تلگرام)
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2017, 02:30
عضو دائم
همه ی شرکتها همین شرایط رو دارند باید بگید چه ایرادی میگیرند
-
-
July 22nd, 2017, 02:33
ساده ترین راه این هست که با ماژول های فروشگاهی جوملا، یک فروشگاه ایجاد کنید و بگید که آدرس رو عوض کردید.
بعد که نماد رو گرفتید، دیگه نمیان چک کنند. من یک سال پیش با همین مسیری که گفتید (cp) نماد گرفتم و مشکلی هم نداره تا الان.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
July 23rd, 2017, 16:32
-
-
July 23rd, 2017, 16:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarj.pro
صرفا جهت اطلاع دوستانی که مشکل مشابه دارند:
بالاخره بعد از مکاتبه چند روزه تونستم قانعشون کنم؛ بایست مراحل خرید را بصورت مرحله به مرحله یادداشت کنید در توضیحات و از رد کردن چندباره خسته نشید

اینم از کارشناسانان

درود
بخاطر اینکه هست با سیستم آشنا نیستند و این یک سیستم جامع و یک پارچه نیست ارسال توضیحات وظیفه شما هست و باید مرحله به مرحله توضیح میدادید برای بنده همون بار اول بدون ایراد نماد اعتماد صادر شد
موفق و پیروز باشید
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
-