با سلام خدمت همکاران عزیز ؛
بهترین مکان برای تبلیغ هاست چه سایت هایی هستند ؟
بهترین مکان برای تبلیغ سرور مجازی چه سایت هایی هستند ؟
بهترین مکان برای تبلیغ سرور اختصاصی چه سایت هایی هستند ؟
ممنون میشم دیدگاه همکاران رو با دلیل بدونم .
با سلام خدمت همکاران عزیز ؛
بهترین مکان برای تبلیغ هاست چه سایت هایی هستند ؟
بهترین مکان برای تبلیغ سرور مجازی چه سایت هایی هستند ؟
بهترین مکان برای تبلیغ سرور اختصاصی چه سایت هایی هستند ؟
ممنون میشم دیدگاه همکاران رو با دلیل بدونم .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
وبسایت های اسکریپت و وردپرس
دلیلش هم که کاملا مشخصه تمام کاربرانی که میان همه وبمسترن
وب هاستینگ تاک
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سلام
اشتباه مارو نکنید!!!!
به هیچ وجه بازدهی ندارن تبلیغات بنری فقط سایتتون شناخته میشه خرید نمیشه
بهترین گزینه سرمایه گذاری روی سئو هستش و سایتتونو بالا بیارید تو گوگل
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
سایر همکاران نظری ندارند ؟
سلام.
دوستان درست می گن. بهتره روی سئو سرمایه گذاری کنید.
اما اگر قصد دیده شدن دارید این انجمن گزینه مناسبی برای سرور اختصاصی و نمایندگی هاست و همچنین سرور مجازی خواهد بود.
البته تبلیغات اونقدر هم بی اثر نیست. تا حدودی مشتری جذب میشه اما تجربه من می گه بهتره بیشتر روی سئو سرمایه گذاری کنید. اینکه چه مقدار فروش از تبلیغات بنری داشته باشید کاملا نسبی هست و بستگی داره به نوع بنر ، محتوای سایت و البته سایت مبدا.
در آخر پیشنهاد می کنم اگر قصد تبلیغات دارید سایت هایی رو انتخاب کنید که رتبه مناسبی در گوگل ، Moz و الکسا داشته باشند.
ویرایش توسط hmydcm : July 17th, 2017 در ساعت 00:23
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)