-
August 8th, 2017, 17:45
عضو جدید
مشکل در افت شدید رتبه آلکسا روزانه
دوستان سلام ، چند روزی هست که رتبه آلکسا سایت سودآور به شدت داره پایین میاد . با توجه به اینکه مطالب جدید هم ارسال میشه رتبه به شدت افت میکنه ... دوستان دیگه هم با این مشکل روبرو هستند؟؟؟
برای مثال رتبه آلکسا ایران ما در 24 ساعت گذشته حدود 39 هزار تا پایین اومده ... در حال حاضر 61212 هست ... اگر دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن بگن و اگر کسی هم راه حل مشکل رو میدونه لطفا راهنمایی کنه . با تشکر
sodavar.com
-
-
August 8th, 2017 17:45
# ADS
-
August 8th, 2017, 17:59
عضو جدید
پاسخ : مشکل در افت شدید رتبه آلکسا روزانه

نوشته اصلی توسط
ali1358
دوستان سلام ، چند روزی هست که رتبه آلکسا سایت سودآور به شدت داره پایین میاد . با توجه به اینکه مطالب جدید هم ارسال میشه رتبه به شدت افت میکنه ... دوستان دیگه هم با این مشکل روبرو هستند؟؟؟
برای مثال رتبه آلکسا ایران ما در 24 ساعت گذشته حدود 39 هزار تا پایین اومده ... در حال حاضر 61212 هست ... اگر دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن بگن و اگر کسی هم راه حل مشکل رو میدونه لطفا راهنمایی کنه . با تشکر
sodavar.com
سلام
تغییراتی در قالب سایت و یا لینک ها اعمال کردید؟
-
تعداد تشکر ها از persiandroid به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2017, 18:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali1358
sodavar.com
با سلام و احترام
بله برای چند وبسایت ما هم در هفته های گذشته افت شدیدی داشتیم که با خرید پاپ اپ این افت جبران شد.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2017, 19:13
عضو جدید
هیچ تغییری در قالب یا ساختار لینک ها ندادیم . رتبه الکسا ایران بالا میره ولی رتبه جهانی کاهش داره

نوشته اصلی توسط
persiandroid
سلام
تغییراتی در قالب سایت و یا لینک ها اعمال کردید؟
آموزش بازاریابی و کسب و کار اینترنتی
-
-
August 8th, 2017, 19:35
عضو انجمن
افت رتبه سایت به قالب مربوط نیست !
شما ببینید آمار سایتتون نسبت به چند روز گزشته کاهش داشته یا خیر !
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
-
تعداد تشکر ها ازwapmaster به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2017, 20:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
wapmaster
افت رتبه سایت به قالب مربوط نیست !
شما ببینید آمار سایتتون نسبت به چند روز گزشته کاهش داشته یا خیر !
30% سئو مرتبط با قالب وب سایت است، همچنین وقتی تغییراتی در قالب سایت ایجاد کنید موتورهای جستجو میبایست قسمت های تغییر داده شده را مجدد آنالیز کنند در نتیجه ممکن است نوسانی کم و یا زیاد بسته به تغییرات اعمال شده در الکسا رخ دهد.

نوشته اصلی توسط
ali1358
هیچ تغییری در قالب یا ساختار لینک ها ندادیم . رتبه الکسا ایران بالا میره ولی رتبه جهانی کاهش داره
اخیرا جهت اخذ بازدیدکننده از تبلیغات پاپ آپ استفاده نکردید؟
-
-
August 8th, 2017, 20:36
عضو جدید
رتبه الکسا بجز بازدید سایت شما به بازدید سایت های دیگه هم ربط داره.
اگه رتبه ایرانتون درحال پیشرفته ولی جهانی درحاله پسرفته یعنی اینکه سایت های خارجی (که رتبشون از سایت شما کمتر بوده) بازدیدشون از بازدید سایت شما بیشتر شده.
-
تعداد تشکر ها از safaeean به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2017, 20:52
عضو انجمن
از بازدید های فیک استفاده نمیکردید؟
بیشتر تاثیر بر روی امار هستش
-
تعداد تشکر ها از armin.rf به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2017, 21:03
چند وقته الکسا عجیب شده که البته یکی از دلایل افت رتبه ها فکر میکنم فروش اکانت باشه که یک سری میان اکانت میخرن و آمارگیر الکسا رو توی سایتشون قرار میدن و به همین دلیل آمار اون سایت ها دقیق تر شمرده میشه و در الکسا رتبه بهتری میگیرن. در مقابل هم کسایی که اکانت نخریدن، آمارگیر الکسا رو ندارن و آمارشون دقیق محاسبه نمیشه و رتبشون کاهش پیدا میکنه. البته این فکر میکنم یکی از دلایل باشه چون برای من هم چند وقته پیش میاد که هم افت شدید پیدا میکنه هم صعود شدید!
-
-
August 8th, 2017, 21:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pouryamb
چند وقته الکسا عجیب شده که البته یکی از دلایل افت رتبه ها فکر میکنم فروش اکانت باشه که یک سری میان اکانت میخرن و آمارگیر الکسا رو توی سایتشون قرار میدن و به همین دلیل آمار اون سایت ها دقیق تر شمرده میشه و در الکسا رتبه بهتری میگیرن. در مقابل هم کسایی که اکانت نخریدن، آمارگیر الکسا رو ندارن و آمارشون دقیق محاسبه نمیشه و رتبشون کاهش پیدا میکنه. البته این فکر میکنم یکی از دلایل باشه چون برای من هم چند وقته پیش میاد که هم افت شدید پیدا میکنه هم صعود شدید!
میدونید قیمت پلن ماهانش چند دلاره؟
که آمارگیر خود الکسا رو هم بده
-