-
July 10th, 2017, 18:28
عضو انجمن
مشکل با یکی از مشتری ها
درود
دوستان با یکی از مشتری هامون به مشکلی برخوردیم
ایشون چند بار تماس گرفتن و ادعا دارن چون آی پی که به من فروختید رنک الکسا داره شما علاوه بر من به چند نفر دیگه هم دادی ای پی رو ( در حال حاضر رو میگن ) ؛ یعنی همزمان چند سرور مجازی از این ای پی استفاده میکنند
حالا من که نتونستم قانعشون کنم اصلا نمیشه همچین کاری تصمیم گرفتم اینجا تایپیک بزنم تا دوستان شرکت کنند و ایشون هم نظرات رو بخونن و خودشون هم اگه خواستن شرکت کنند در تایپیک
همچنین ایشون فکر میکنند چون یکسال یک سرور با یک آی پی رو از ما اجاره کردند ای پی هم مال خودشونه دیگه کلا این رو هم میخواستم توضیح بدید
-
July 10th, 2017 18:28
# ADS
-
July 10th, 2017, 18:51
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با یکی از مشتری ها
اگر ایشون روی مجازی بودن سرور شک ندارند باید بدونند که ip اختصاص داده شده به یک سرور همزمان به سرور دیگه قابل اتصال نیست.
-
تعداد تشکر ها ازpardishosting به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2017, 20:05
-
تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2017, 20:07
عضو انجمن
دربندِ کسی باش که دربندِ حسین است..
-
تعداد تشکر ها ازmha1368 به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2017, 20:16

نوشته اصلی توسط
ashadata
درود
ایشون چند بار تماس گرفتن و ادعا دارن چون آی پی که به من فروختید رنک الکسا داره شما علاوه بر من به چند نفر دیگه هم دادی ای پی رو ( در حال حاضر رو میگن ) ؛ یعنی همزمان چند سرور مجازی از این ای پی استفاده میکنند
حالا من که نتونستم قانعشون کنم اصلا نمیشه همچین کاری تصمیم گرفتم اینجا تایپیک بزنم تا دوستان شرکت کنند و ایشون هم نظرات رو بخونن و خودشون هم اگه خواستن شرکت کنند در تایپیک
همچنین ایشون فکر میکنند چون یکسال یک سرور با یک آی پی رو از ما اجاره کردند ای پی هم مال خودشونه دیگه کلا این رو هم میخواستم توضیح بدید
شما بهش بگو قبلا ای پی رو دادیم اجاره ، مستاجر قبلی تخلیه کرده خیالت راحت باشه الان فقط در اختیار خودته ، اینم بگو بهش ای پی 5 سال ساخته قبلا چند نفر اجاره کردن.
اینطوری بهش بگو شاید فهمید !!!
من حدس میزنم رفتن از سایت هایی مثل yougetsignal و ... ای پی رو چک کردن نشون داده قبلا فلان سایت دی ان اس و رکوردش قبلا به این ای پی اشاره میکرده اینم نگران شده :|
-
تعداد تشکر ها از saeid1346 به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2017, 20:53
عضو انجمن
بنظر بنده بحث با چنین مشتری هایی اشتباه هست. بهتره که سرویس رو کنسل کنید و اعصاب خودتون رو خراب نکنید.
-
تعداد تشکر ها ازZ.eus به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2017, 21:02
عضو انجمن
با جناب سرورساز موافقم
سرویس رو کنسل کنید و هزینه دوره جاری سرویس شون رو هم اصلا بهشون پس بدید (یا هم با توجه به تعداد روزهای باقی مانده تا پایان دوره محاسبه کنید)
بهشون بگید: چرا این مورد رو مطرح کردن؟ آیا فایل مشکوکی دیدن توی سرور که دانلود شده؟ یا اتفاق مشکوکی دیدن؟
شما هم لاگ سرور ایشون رو تحویل شون بدید و بگید لاگین های اخیر با چه آی پی هایی بوده
همین طور بهشون بفرمایید که اصلا هر دفعه که خواستن رمز ورود رو عوض کنن تا خیال شون راحت بشه اگر این جوری فکر می کنن
یا هم اصلا تلفنی باهاشون صحبت کنید. یا متقاعدش کنید که حرفش اشتباه هست، یا قطع همکاری کنید باهاش
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2017, 22:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ashadata
درود
به نظر شخص بنده زدن تاپیک این چنینی کلا اشتباه است
چیزی که مشخص و واضح است و شفاف است نیازی نیست خودتون به زحمت بیندازید
ادمها ۲ دسته هستند
۱- خوابیده
۲- خودشو به خواب زده
اولی را میشه بیدار کرد ولی دومی را خیر
یا حق.
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2017, 01:44
عضو جدید
اساتید بزرگوار من یه کاربر هستم و هیچ ارتباطی با مشتری ایشون ندارم (:
بنده فعلا از 3 شرکت مختلف هاست دارم که یکی از اساتید در همین بحث شرکت دارن.
البته بزودی قصد دارم سایتها را به یک سرور انتقال بدم (تاپیک مربوط به موضوع هم موجوده)
بنا به دلایلی اون آی پی در بلک لیست بعضی جاها , از جمله گوگل قرار میگیره!
خب زمانیکه اجاره سرویس من تموم میشه, آی پی (بلاک شده) من چی میشه؟؟
بدون اینکه مدیر سرور درجریان باشه به شخص دیگری اختصاص میده؟؟
نهایتا اینکه در این مورد یه توضیح مختصر بدید که چنانچه با آی پی مشکل دار در هر شرکتی (برای سرور) روبرو شدم چکار باید بکنم؟؟
ممنون از راهنمایی دوستان
-
-
July 11th, 2017, 02:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
3hdvd
اساتید بزرگوار من یه کاربر هستم و هیچ ارتباطی با مشتری ایشون ندارم (:
بنده فعلا از 3 شرکت مختلف هاست دارم که یکی از اساتید در همین بحث شرکت دارن.
البته بزودی قصد دارم سایتها را به یک سرور انتقال بدم (تاپیک مربوط به موضوع هم موجوده)
بنا به دلایلی اون آی پی در بلک لیست بعضی جاها , از جمله گوگل قرار میگیره!
خب زمانیکه اجاره سرویس من تموم میشه, آی پی (بلاک شده) من چی میشه؟؟
بدون اینکه مدیر سرور درجریان باشه به شخص دیگری اختصاص میده؟؟
نهایتا اینکه در این مورد یه توضیح مختصر بدید که چنانچه با آی پی مشکل دار در هر شرکتی (برای سرور) روبرو شدم چکار باید بکنم؟؟
ممنون از راهنمایی دوستان
بعد از سرویس شما اون آی پی آزاد میشه در سرور و به مشتری بعدی داده میشه
مثلا اگر قبل از شما این آی پی دست مشتری قبلی اسپم شده برای شما هم همان سوابق رو داره تو اینترنت
برای مثال شما اگر برای هاستینگ میگیرید و یا وب سایت حداقل کار باید چک کنید آی پی بلک لیست هست یا خیر https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx
یک وقتی هم هست سرویس دهنده چند رنج آی پی جدید گرفته که از اونا بهتون میده که "تمیز" هستند
خلاصه از هر جوری هست
-
تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید