-
July 15th, 2017, 19:27
عضو جدید
درخواست راهنمایی در مورد سامانه های هواداری
درود
دوستان مطمئنا شما هم سامانه های هواداری جدیدی که بیشتر ورزشی هستند را دیدید و با اونها تا حدودی آشنا هستید ، سامانه هایی مانند 3090 ، 3060 ، 9090 و ... که در اون کاربر با ارسال یک عدد در سامانه عضو میشه و میتونه تا مبالغی را به دلخواه در مینیمم و ماکزیمم به اون سازمان که دلخواهش هست کمک کنه و این مبلغ روزانه مثلا 500 تومان تا 5000 تومان به دلخواه فرد هست و هر زمان هم خواست اون را کنسل کنه عددی را ارسال و با تایید میتونه لغو کنه
این سامانه و نحوه کار اون برای بنده جالب هست و امیدوارم دوستان عزیز تو انجمن کمک کنند تا دقیقا نحواه کار اونها را متوجه بشم
طبق تحقیقاتی که کردم باشگاهها و یا سازمان های همکار در این سامانه ها با اپراتور همراه اول همکاری میکنند و هر زمان دلخواه اونها باشه میتونند شرکت واسط را تغییر بدن که تا جایی که متوجه شدم شرکت واسط اونها فناپ وابسته به بانک و گروه مالی پاسارگاد هست و از طرفی اپراتور همراه اول فقط هزینه پیامک را کسر میکنه و تمامی پول به شرکت فنی و اون سازمان که هوادار داره ارسال میشه و اگر اینطور هست یک سازمان چطور میتونه هوادارانش را به سیستم دیگه ای انتقال بده ؟ اگر همراه اول خودش این امکان را فراهم کرده اصلا چه نیازی به شرکت واسط بوده و کلا این شرکت واسط چه امکان فنی را فراهم میکنه و آیا کسی میتونه خودش این اتوماسیون را طراحی کنه و با یکی از اپراتورهای تلفن همراه همکاری کنه ؟ اصلا سایر اپراتورها امکان این مورد را دارند یا صرفا فقط و فقط همراه اول این شماره ها را داره ؟
سوالات زیادی دارم و امیدوارم دوستان و اساتید در این مورد اطلاعاتی را در اختیارم قرار بدن
کمی درهم سوال کردم ولی خوب در کل سوالات زیادی هست
با سپاس
آمد سحری ندا زمیخانه مــــا
کـــای رند خراباتی دیوانه مــــا
برخیز که پر کنیم پیمانه زمی
زان پیش که پر کنند پیمانه ما
-
-
July 15th, 2017 19:27
# ADS