سلام. من برنامه نویس هستم و وبسایتم رو به زبان asp.net mvc نوشتم و میخوام اون رو منتشر کنم. اصولا دو راه وجود داره. یا هاست اشتراکی و یا سرور مجازی (یا اختصاصی).
حقیقتش خیلی به هاستهای اشتراکی اعتمادی ندارم چون معلوم نیست یه سرور مجازی رو بین چند یوزر شیر کردن.
با این حساب دونبال یه سرور مجازی هستم. مشکلی که دارم اینه که تجربهای در این زمینه ندارم. البته چندین بار برای مقاصد خاص سرور مجازی تهیه کردم ولی اینکه بخوام فقط یک سایت رو روی سرور مجازی پیاده کنم (کنترل پنل نمیخوام- یا اگرم باشه رایگان باشه و مثل پلسک شارژ ماهانه نخواد) تا حالا نداشتم. مسئلهی دوم که خیلی برام مهمه لود سریع وبسایت در حد لوکال هست. بارها شده که سایتی رو روی هاست اشتراکی آپلود کردیم و بقدری کند باز شده که اگه مشتری واقعی بخواد سایت رو ببینه صدباره میذاره میره و منتظر لود کامل صفحه نمیشه.
مسئله بعدی اینه که چون حجم فایلهام زیاده خواهد بود. آیا بهتر نیست که یه سرور مجازی دیگه براش به عنوان هاست دانلود تهیه کنم؟ یا یکجا کفاف میده؟
البته این رو میدونم که مسئله به خیلی پارامترها بر میگرده. شما فکر کنید یه سایت نوپا (اصلا یه چیزی در حد قالبهای آماده وردپرس آموزش آنلاین) ولی به زبان ASP.NET MVC دارم و میخوام براش سرور تهیه کنم.
خلاصه یه هاست با سرعت بالا میخوام. سایتهای معتبر به محض وارد کردن آدرس سایتشون بالا میاره. چنین چیزی ولی خب با ترافیک خیلی ضعیفتر.
لطفا پیشنهاداتتون و همچنین آپشنهایی نظیر کانفیگ دامین روی سرور و امنیت و غیره رو هم بنویسید.
اگه کسی هم بتونه کمی راهنمایی کنه که خیلی ممنون میشم.